Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(aggree @ 2011 03 24, 16:00)
yra čia lankininkių tema smile.gif daug sukančių, ir turinčių rezultatus
pvz., mano liemuo, bet ne pilvas doh.gif sumažėjo 8 cm, tačiau apatinis pilvas vos 1, todėl tapo dar labiau matomas doh.gif na bent jau aš matau ji daug labiau nei anksčiau  biggrin.gif
stengiuosi susiimti dabar su mityba, tačiau kaip tik taip nėra ūpo laikytis dietų, tad tik sportuoju...

niu, tada tikrai nesitikėk labai, kad pilvas tik nuo sporto dings mirksiukas.gif pacituosiu:

Egzistuoja auksinė taisyklė - jei norite ilgalaikio rezultato, būtinai derinkite suvartojamų kalorijų kiekį su fiziniu aktyvumu.

citatos šaltinis
Atsakyti
QUOTE(España @ 2010 08 24, 11:04)
Na ash irgi ne plevele vynioju dabar,turiu dirza neopreno.Man rodos lygtai irgi topshope tokiu yra.Siaip efektas tas pat,tiesiog tai yra patogiau smile.gif

Sveikos,
jungiuosi ir as i jusu gretas... Svoriu nesuiskundziu, mat sveriu 51kg (ugis 161cm). Nesimato atsargu, tik ant pilvo blush2.gif Pilvas po dvieju nestumu negrazus, kazkiek kabantis, nestangrus... O dar striju gausybe... Kaip reiks vasara nusirengt doh.gif
Ar jus apie sitoki dirza kalbate?
http://www.rinkapliu...mp;product=5258

O kaip strijas paslept? doh.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 03 24, 18:00)
yra čia lankininkių tema smile.gif daug sukančių, ir turinčių rezultatus
pvz., mano liemuo, bet ne pilvas doh.gif sumažėjo 8 cm, tačiau apatinis pilvas vos 1, todėl tapo dar labiau matomas doh.gif na bent jau aš matau ji daug labiau nei anksčiau  biggrin.gif

O per kiek laiko sumažėjo? smile.gif

~
Tai va,jungiuosi į Jūsų gretas. Reikia ir man kažką daryti su tuo pilvu,liemeniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shawty: 14 balandžio 2011 - 18:02
QUOTE(Shawty @ 2011 04 14, 19:02)
O per kiek laiko sumažėjo? smile.gif

~
Tai va,jungiuosi į Jūsų gretas. Reikia ir man kažką daryti su tuo pilvu,liemeniu  smile.gif

Per nemažą laiko tarpą ax.gif suku nuo spalio mėnesio. Rezultatai tapo akivaizdūs ne tik man, bet ir aplinkiniams maždaug sausio mėn, tiksliai nepamenu kada.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 04 15, 12:20)
Per nemažą laiko tarpą ax.gif suku nuo spalio mėnesio. Rezultatai tapo akivaizdūs ne tik man, bet ir aplinkiniams maždaug sausio mėn, tiksliai nepamenu kada.

Oho,o Jūs kiek kartų sukate lanką į savaitę ir kiek laiko(20 min? ) smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shawty @ 2011 04 15, 21:21)
Oho,o Jūs kiek kartų sukate lanką į savaitę ir kiek laiko(20 min? ) smile.gif  4u.gif

Pradzioje sukau 20 min, 3-5 kartus per savaite, paskui uzsikabinau ir emiau sukti 30 min 5 kartus (kiekviena ryta), dabar (isskyrus sia savaite, nes turejau problemeliu ir miegas buvo itin svarbus) suku kasdien, na bent 5 kartus per savaite, 20 min, plius 10-20 min darau manksta kojoms ir presui smile.gif

Jei idedi bent minimaliai pastangu, gauni bent minimalu rezultata mirksiukas.gif

Man didesne problema atsikises apatinis pilvas, kuris atrodo labiau isryskejo, kai atsirado talija.
Atsakyti
Hm...ačiū už detalų atsakymą smile.gif Reikės ir man sukti reguliariai. smile.gif Ko gero ,apatiniai pilvo daliai tik specialūs pratimai padės.Asmeniškai man (pernai aktyviai sportavau) ,labai padėjo bėgimas. Nuo visko proporcingai mažėjo cm smile.gif
Atsakyti
mano svoris 14kg per mažas, o pilvas atsikišęs cry.gif atrodau kaip šakalys su riebalų maišeliu per vidurį cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 18 balandžio 2011 - 18:43
sportuojam panos, sportuojam ir nesikremtam mirksiukas.gif pratimėliai apatiniams pilvo raumenims labai padeda thumbup.gif + plėvelė ir lanko sukimas thumbup.gif bandykit - nereikia norėti kad po vieno karto tas kalniukas išnyks - čia juodas darbas, bet rezultatai akivaizdūs thumbup.gif maniškio nedaug belikę biggrin.gif
Atsakyti
labai sunku nustot krimstis, kai sportuoji, turi minusinį KMI, 60cm apimties liemenį, bet kartu ir riebalą ryškų ant pilvo doh.gif atrodo nors imk ir vakarais pradėk melstis, kad lašiniai nuo pilvo nueitų į krūtinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2011 04 19, 11:19)
labai sunku nustot krimstis, kai sportuoji, turi minusinį KMI, 60cm apimties liemenį, bet kartu ir riebalą ryškų ant pilvo  doh.gif atrodo nors imk ir vakarais pradėk melstis, kad lašiniai nuo pilvo nueitų į krūtinę  biggrin.gif

O gal reikia pradėt daugiau valgyt sveiko maisto ir augint KMI aišku nepamirštant ir sporto apatiniam pilvui. Prašau neįsižeiskit, bet mane gąsdina 14 kg per mažas svoris...
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2011 04 19, 10:19)
labai sunku nustot krimstis, kai sportuoji, turi minusinį KMI, 60cm apimties liemenį, bet kartu ir riebalą ryškų ant pilvo   doh.gif atrodo nors imk ir vakarais pradėk melstis, kad lašiniai nuo pilvo nueitų į krūtinę  biggrin.gif

o dabar ranką prie širdies pridėk ir parašyk, kiek sąžiningia sportuoji?

kiek padarai presui pratimėlių per dieną? cool.gif reikia dirbti, kad turėti norimus rezultatus, o kad KMI per mažas, čia jokios reikšmės neturi mirksiukas.gif

taip, gali būti ir genai kaip kažkas čia seniau rašė ar kas ten per kitas velnias.

visą gyvenimą turėjau tą nelemtą kalniuką, bet kažkodėl jis tik dabar pradėjo mažėti ir tuoj pat pasakysiu kodėl - o gi sveika minyba ir juodas sportas, įvairūs pratimai pilvo presui thumbup.gif taip, kad jau nebesiskundžiu, o toliau stropiai sportuoju ir stebiu kaip kalniukas vis traukiasi, o pilvukas dailiai plokštėja thumbup.gif

QUOTE(aggree @ 2011 04 19, 10:31)
... bet mane gąsdina 14 kg per mažas svoris...

apskritai tas KMI - yra visiška nesąmonė schmoll.gif schmoll.gif jei pagal tai tiek vyrui tiek moteriai skaičiuoja tą patį rekomenduojamą KMI ir svorį, tai jau atsiprašau - totalus briedas schmoll.gif

QUOTE(Lithium @ 2011 04 19, 10:19)
...atrodo nors imk ir vakarais pradėk melstis, kad lašiniai nuo pilvo nueitų į krūtinę  biggrin.gif

čia jau greičiau grožio peiliui vertėtų pasimelsti mirksiukas.gif , tada tikrai riebalai iš pilvuko į krūtinę nueis, tik kad tos maldos atitinkamai kainuoja biggrin.gif

o šiaip tai saldėsių ir bulkų valgymas labai greitai susikaupia ant pilvo mirksiukas.gif šio maisto vertėtų vengti mirksiukas.gif
Atsakyti