Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(Čalykušu @ 2011 01 06, 20:04)

Bet kaip supratau jusu pilvukas susideda labiau is riebalinio audinio, o ne tas toks ispustas "balionas" ? rolleyes.gif

Kad ne - jaučiu, labiau kaip balionas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**AUKSSE** @ 2010 08 11, 22:26)
Na,as ryt ruosiuos i dzyma(bus kam vaika palikti).Tai prisivyniosiu pries keliaudama  pleveles biggrin.gif... O baigus sporta turbut reiks eit nusirenkti i "privat" kabina lotuliukas.gif kad kitos keistai i mane neziuretu biggrin.gif O jei dar i slapia pirti(turim ten steam room-a) uzeiciau po maudomu palikus ta plevele,tai dar geriau paprakaituociau g.gif  blink.gif Gal ir bandysiu biggrin.gif
Prisiskaiciu cia is kitu temuciu,kad ir lankai veikia.Jau planuoju pirkini rolleyes.gif si biggrin.gif Reik namie tureti,nes dzyme ,manau, per trumpai panaudosiu cool.gif ..

As galiu savo patirtim cia pasidalint dar is paauglystes. Buvau apkunute ir svori numest norejos, kuo skubiau,kaip manau ir daugumai. Taigi sukuriau istvermes ugdymo strategija, ikvepta kazkokio straipsnio zurnale, kuriame rase kaip vyrukas per kelias savaites desimciu kilogramu atsikrate, nors moralas buvo nedarykit taip vaikai, baisiai jau nesveika, bet aisku ta dalis apie pasiekimus labiau uzkabino... taigi visa isiviniodavau i 'celofanus' ir begdavau siltuteliai apsirengus palakstyti iki akyse apraibdavo... prakaitas tikrai upeliais tekedavo, bet labai daug svorio taip ir nenumeciau doh.gif , mat po geros savaites meciau, nes kazkaip krutine maust pradejo ir po siai dienai, jei tik kas is kart ten zvimbt pradeda verysad.gif

Bet tos pleveles teorijos as visiskai nuneigt negaliu tik iki tokio ekstremalizmu prieit nepatariu, o siaip manau kad kai norima sulieknint kokia specifine vietele gal ir verta to grieptis, bet jei apsivyniojate slausnis atidenkite kuo daugiau kuno kitur,kad jis bent vedintusi, nes kitaip perdegti variklis gali mirksiukas.gif ir jokiu budu jokiu saunu po intensyviu treniruociu!
Atsakyti
sveikos, visos temos neskaiciau... bet kas mazina ta pilvuka, nes pati sportuoju intensyviai jau treti metai, o tas apatinis pilvukas vis yra smile.gif beda... viskas priklauso nuo maisto, jei tik suderinu maista gerai, ir saziningai laikausi bei pratimai presui (sportuoju treniruoklius) tai spec. treniruokliai virsutiniams ir apatiniams raumenims, lankelis, ranku kelimas i virsu bei kamuolys... pilvukas tikrai labai sumazeja... na o jei tik atsiplaiduoju ties maistu, sakes... vel pilvukas, vel sonai atsirade ir t.t... smile.gif smile.gif siaip apatiniam tam pilvukui uzskaitau kamuoli, tikrai gelbejo jis man.. aisku.. darai iki negalejimo smile.gif
palinkesiu visoms kantrybes.... ir susiimti reiktu jau dabar, jei norim vasara buti grazios 4u.gif
Atsakyti
sakykit mamos - o po dvieju vaiku as jau niekada nebegalesiu normaliai itraukti pilvo ar kaip?????? po pirmosios dar itraukdavau ir duobe siokia tokia buvo, po antrosios jau 16 men praejo o kai itraukiu pilva vistiek lieka nedidelis atsikisimas , ka jau ten apie duobe svajoti ar cia del to , kad po gimdymo dar 3 kg kabo????? Ir ko jis toks (pilvas) dazniausiai papustas buna kaip pries mmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesaldus_cukrus @ 2011 01 11, 03:15)
As galiu savo patirtim cia pasidalint dar is paauglystes. Buvau apkunute ir svori numest norejos, kuo skubiau,kaip manau ir daugumai. Taigi sukuriau istvermes ugdymo strategija, ikvepta kazkokio straipsnio zurnale, kuriame rase kaip vyrukas per kelias savaites desimciu kilogramu atsikrate, nors moralas buvo nedarykit taip vaikai, baisiai jau nesveika, bet aisku ta dalis apie pasiekimus labiau uzkabino... taigi visa isiviniodavau i 'celofanus' ir begdavau siltuteliai apsirengus palakstyti iki akyse apraibdavo... prakaitas tikrai upeliais tekedavo, bet labai daug svorio taip ir nenumeciau doh.gif  , mat po geros savaites meciau, nes kazkaip krutine maust pradejo  ir po siai dienai, jei tik kas is kart ten zvimbt pradeda  verysad.gif

Bet tos pleveles teorijos as visiskai nuneigt negaliu tik iki tokio ekstremalizmu prieit nepatariu, o siaip manau kad kai norima sulieknint kokia specifine vietele gal ir verta to grieptis, bet jei apsivyniojate slausnis atidenkite kuo daugiau kuno kitur,kad jis bent vedintusi, nes kitaip perdegti variklis gali  mirksiukas.gif  ir jokiu budu jokiu saunu po intensyviu treniruociu!

Rezultatas - dehidratacija (skysčių netekimas), ko dėka ir mažėja svoris - tereikia atsigerti ir rezultatas dingsta bei papildoma apkrova širdžiai (kas kartais kai kuriems atsiliepia ateityje). Kažin, ar verta numesti kelis šimtus gramų sveikatos sąskaita, bet rinktis - jums pačioms smile.gif
Tą patį efektą duoda ir sėdėjimas pirtyje.
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 11, 08:38)
....  siaip apatiniam tam pilvukui uzskaitau kamuoli,  tikrai gelbejo jis man.. aisku.. darai iki negalejimo smile.gif ...

bigsmile.gif o kaip kokie konkrečiai pratimėliai atliekami su kamuoliu būtent apatinei pilvo daliai treniruoti ( naikinti tą kalniuką) ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 22, 01:42)
bigsmile.gif  o kaip kpkie konkrečiai pratimėliai atliekami su kamuoliu būtent apatinei pilvo daliai treniruoti ( naikinti tą kalniuką) ?  bigsmile.gif

Mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
siaip radau viska internete smile.gif http://www.anonsas.l...1/article/18010

pagrinde darau tris, kilnoju kamuoli, kojos ant kamuolio ( buna pas mane superserija vadinama) ir atsisedusi, atsilenkimus darau..
zinoma, pratimus isskaidau i kelias dienas... smile.gif
Atsakyti
saldūška - ačiū 4u.gif bandysiu atlikti šiuos pratimėlius bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane tas pats su tuo "balioneliu" vietoj plokscio pilvuko. Turiu visas nuliudinti- visiskai plokscio pilvuko niekad nebus, kad ir kokios lieknos busit,nes tai tiesiog rodo,kad musu gimda yra siek tiek palinkus i prieki. Tai visiskai normalu,tiesiog tokia fiziologija- gimda gali buti tiesi, palinkus atgal arba palinkus i prieki. Pas visas moteris,turincias i prieki palinkusia gimda, matyti tas atsikisimas
Atsakyti
hmm....na ne pas visas juk pilvas atsikises del palinkusios i prieki gimdos, net jei jos siaip yra lieknos g.gif
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2011 01 30, 15:37)
Pas mane tas pats su tuo "balioneliu" vietoj plokscio pilvuko. Turiu visas nuliudinti- visiskai plokscio pilvuko niekad nebus, kad ir kokios lieknos busit...

lotuliukas.gif oi kaip mane užveda tokie kategoriški pareiškimai hihihi.gif čia jau principo reikalas įrodyti cool.gif , kad dar ir kaip įmanoma, tą riebalų ( būtent riebalų) sluoksnelį intensyvaus sporto ir sveikos mitybos pagalba galima išlyginti tongue.gif tik nereikia sau nuolaidžiauti ir visokių pasiteisinimų susigalvoti mirksiukas.gif Sportas sportas dar kartą - sportas thumbup.gif

QUOTE(rutuliukass @ 2010 07 07, 13:49)
Dabar pradėjau šiuos pratimus daryti
http://www.youtube.c...feature=related
Darau ryte (būtinai nevalgius), nes tuomet tie pratimai formuoja raumenis, o ne degina riebalus..taip pta juos atlieku vakare.

na, man aktualu, kad būtent degintų riebalus, nes čia lašinukas užsilikęs hihihi.gif
Atsakyti