QUOTE(Čalykušu @ 2010 12 14, 00:13)
sveikos
As cia truputi kita linkme diskusija noreciau pasukt. Kaip jus manot, kodel tas pilvas issiputes? As nelabai suprantu ... Jei tai tik riebalai, tai viskas aisku, mazini maisto kieki, nevalgai visokio slamsto ir krenta jis (na aisku, skamba lengvai nors taip nera) bet va jei tas pilvas butent issiputes, toks pupso, aisku ir lasiniu dar yra kilelis, pora. Toks solidus puuzas. As pati gan liekna, na normali tiksliau. Bet va pilvas visada buvo toks ispustas. Tas pats mano mamai ir mociutei. As nesuprantu kas ta isputima lemia? Ar tai silpni kazkoki raumenys pilvo, ar kas. Jo kartais nebuna, dazniausiai ryte, kai bunu nevalgius nieko. O tik uzvalgau ir iskart antroj dienos pusej jau jis pupso.

Va turiu drauge, tai ziema abi truputeli apsilasiniuojam, bet pas ja nera to issiputusio pilvo, tik lasiniu truputis, o man dar ir visas jo apvalumas.. Na kaip pirmu menesiu nestumas. Ar kas nors tiksliai zino is kur tas issiputimas atsiranda? Kame esme cia ?
Sveikos,
ir pas mane lygiai ta pati situacija - skaitau tavo posta ir atrodo, kad apie mane

Is tiesu, butu smagu isgirsti daugiau nuomoniu ir kaip tai iveikti
P.S. as pati esu labai liekna, neturiu kg, kuriuos reiktu mesti - taciau nuolatiniai klausimai, gal laukiuosi, varo i nevilti