Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Vijole...geras pateikimo budas thumbup.gif ir aplinkiniai patenkins smalsuma kiek suinvestuota i medi biggrin.gif

Bus_ka...aciu... 4u.gif
Atsakyti
vijole, ideja super!!!
Atsakyti
Sweikos darbstuoles,

Esu naujoke dekupaze, bet pasirodysiu su savo pirmaisiais darbeliais, kurie puosia mano namus. Kritika priimu, nes manau be defektu pirmais kartais tikrai neimanoma padaryti 4u.gif
Jusu darbeliai visu tikrai nuostabus bigsmile.gif , man dar mokytis ir mokytis blush2.gif
Kol kas praktikuoju pradziai su vienkonponenciu laku ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jetus kiek grožio.. bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif po baliona visom... 4u.gif

Bet didžiausi ir gražiausi balionai user posted image tai bus_ka, Sobieskai, versus* ech..o kur mano mūza ir įkvėpimas... verysad.gif
Atsakyti
*Kristi*, pirmieji darbeliai, tikrai grazus! lekstei gal siek tiek stambus skilimas, bet labai dailus. padeklas grazus. zetule labai patiko! grazus motyvas, sendinimas suteikia savotiska faktura. puiku! taip ir toliau wink.gif
Atsakyti
*Kristi*...patiko lekstute ir prie skeldinimo visai neturiu ko prikibt, o saldainiukai galvojau, kad tikri...grazu

Padeklas tvarkingas, tik jei dar nenulakavai tai galetum teptuko pagalba panaikinti motyvo ryzine balta vieta...patapsnok ruda spalva kur ne kur, kad daugmaz isilietu i fona, vaizdas tikrai pageres

Ir dezute graziu motyvu papuosta...sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 30, 14:49)
*Kristi*,  pirmieji darbeliai, tikrai grazus!

QUOTE(sobieska @ 2010 06 30, 14:57)
*Kristi*...

Aciu uz patarimus, viska dedu i galvele ir stengsiuosi mokytis 4u.gif Profesonaliu patarimai man labai naudingi, nes dar daug kur reikia tobulintis blush2.gif
Atsakyti
panos, retokai būnu forume, ir dabar akis pasigenda įprasto vaizdo: kur jūsų medaliai dingę?????? Labai gražiai žiūrėjosi, o dabar nebėra blink.gif
Atsakyti
Medaliai dingo nes priestarauja parasu taisyklem doh.gif .
mano naujoji
user posted image

Labai patiko krikstadeze pirmoji
Lekte su saldainiukais. Taip tikroviskai atrodo jie wub.gif
Medelis su pinigeliais gera ideja. Maciau kazkada siuvineta darbeli krizeliu su tokiu medziu. Patiko kaip tai igyvendinta ir dekupazo pagalba mirksiukas.gif .
Atsakyti
grazi dezute, kvartetai 4u.gif grazus patepliojimai!!
Atsakyti
QUOTE(evukke @ 2010 06 30, 00:30)
Jusu teismui - krikstadeze "Angeliukas"

Gerai atliktas pritapymas, mačiau kaip atrodo tas paveiksliukas, liuksiška krištadėžė thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 06 30, 06:59)
Vienas is ju....

wub.gif man gal pasirodė kiek tamsoka žalia spalva, bet gal tik nuotraukose taip persikreipia

QUOTE(Vijolė @ 2010 06 30, 11:21)
pinigų "pakuotė" vestuvėms  smile.gif

Mačiau jau siuvinėtą paveiksla su pinigėliais, O tavasis tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif
QUOTE(*Kristi* @ 2010 06 30, 12:21)
Esu naujoke dekupaze,

Lėkštės skeldėjimas thumbup.gif Pastabėles jau pasakė kitos. Sėkmės kūryboje darbuojantis mirksiukas.gif

QUOTE(kvartetas @ 2010 06 30, 20:31)
mano naujoji

Nuostabi dėžutė wub.gif

Teisa dar nepaminėjau Versus* iš praeitos temos padėkliukai thumbup.gif
Atsakyti
Smulkmenėlė lauktuvių į Vokietiją:
Pakabos "Dryžuotosios"
user posted image
user posted image
Atsakyti