nemanau, kad truksta medziagu, nes neblogai kitos darzoves auga, be to reguleriai tresiu karvutes pyrago raugu.
del veisliu tai neprisimenu. bet turiu dvieju rusiu: sitas, kurios dabar baklazanu spalvos, tai jos apkibusios ziedu galybe ir po 5-6 vaisius turi. o kitos tai ne nezinau kokios spalvos turi buti, bet dabar zalios, tai nei pas jas ziedu yra, o augina vos po viena paprika, o kaikurios visai be vaisiu. tai "stebuklai".
gal genit kas tas paprikas? ar ziedu/virsuniu skaiciu mazinat? butu smagu jei pasidalintumete patirtimi.
is anksto dekoju
o ar paprikoms prie dideliu karsciai ziedai sterilizuojasi? Nes mazu paprikiuku kazkaip nepastebejau pas save
Šiemet šiltnamyje tikrai derlius neblogas
Na pomidoru tai atip, o va agurku pas mane daugiau lauke.
Ir paprikų labai daug - net nežinau, ką su jomis daryti
zint kuiciausi neto platybese ir kazkaip neustrigo baklazanu receptelis ateiciai, na ziemai tarkime...tad gal esate dare ir tikes bei patikes receptelis but, aciu kas parasysite
QUOTE(jediara @ 2010 08 17, 21:32)
Ir paprikų labai daug - net nežinau, ką su jomis daryti
Valgyti As jas visur dedu, o farsiruotos is viso fantastika
Pas mane ju irgi nemazai Ne maziau 8 vaisiu ant kiekvienos. Vargses vos atlaiko. O viena tai is viso nemirtinga daugiavaise - 8 dideli vaisiai ir 7 maziukai Kad per karscius nebutu maziejii nubyreje
Ar uždarote jau šiltnamius? Ar dar atvirus laikote?
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 13:48)
Aš asmeniškai tai viršų bet kokiu oru laikau atvirą. Nieks ten vasarą nesušals. Jei stipresnis vėjas, tai tik šiek tiek priveriu, kad visai stogo nenukeltų
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 14:48)
Dar laikomas atviras
Ir cia mane isdurinejat Pas mane jie praktiskai lauke gaunasi auga...matyt, kad reikes uzdengti, o galus palikti atvirus Bet nuvaziuosiu tik sestadieni
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 22:56)
Ir cia mane isdurinejat Pas mane jie praktiskai lauke gaunasi auga...matyt, kad reikes uzdengti, o galus palikti atvirus Bet nuvaziuosiu tik sestadieni
Nieko jiems iki šeštadienio neatsitiks