Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

nemanau, kad truksta medziagu, nes neblogai kitos darzoves auga, be to reguleriai tresiu karvutes pyrago raugu.
del veisliu tai neprisimenu. bet turiu dvieju rusiu: sitas, kurios dabar baklazanu spalvos, tai jos apkibusios ziedu galybe ir po 5-6 vaisius turi. o kitos tai ne nezinau kokios spalvos turi buti, bet dabar zalios, tai nei pas jas ziedu yra, o augina vos po viena paprika, o kaikurios visai be vaisiu. tai "stebuklai".
gal genit kas tas paprikas? ar ziedu/virsuniu skaiciu mazinat? butu smagu jei pasidalintumete patirtimi.
is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar paprikoms prie dideliu karsciai ziedai sterilizuojasi? Nes mazu paprikiuku kazkaip nepastebejau pas save g.gif
Atsakyti
Šiemet šiltnamyje tikrai derlius neblogas thumbup.gif
Atsakyti
Na pomidoru tai atip, o va agurku pas mane daugiau lauke.
Atsakyti
Ir paprikų labai daug doh.gif - net nežinau, ką su jomis daryti rolleyes.gif
Atsakyti
zint kuiciausi neto platybese ir kazkaip neustrigo baklazanu receptelis ateiciai, na ziemai tarkime...tad gal esate dare ir tikes bei patikes receptelis but, aciu kas parasysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 17, 21:32)
Ir paprikų labai daug  doh.gif - net nežinau, ką su jomis daryti  rolleyes.gif

Valgyti bigsmile.gif As jas visur dedu, o farsiruotos is viso fantastika thumbup.gif
Pas mane ju irgi nemazai biggrin.gif Ne maziau 8 vaisiu ant kiekvienos. Vargses vos atlaiko. O viena tai is viso nemirtinga daugiavaise - 8 dideli vaisiai ir 7 maziukai bigsmile.gif Kad per karscius nebutu maziejii nubyreje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 rugpjūčio 2010 - 20:02
Ar uždarote jau šiltnamius? Ar dar atvirus laikote?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 13:48)

Aš asmeniškai tai viršų bet kokiu oru laikau atvirą. Nieks ten vasarą nesušals. Jei stipresnis vėjas, tai tik šiek tiek priveriu, kad visai stogo nenukeltų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 14:48)

Dar laikomas atviras ax.gif
Atsakyti
Ir cia mane isdurinejat lotuliukas.gif Pas mane jie praktiskai lauke gaunasi auga...matyt, kad reikes uzdengti, o galus palikti atvirus g.gif Bet nuvaziuosiu tik sestadieni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 22:56)
Ir cia mane isdurinejat lotuliukas.gif  Pas mane jie praktiskai lauke gaunasi auga...matyt, kad reikes uzdengti, o galus palikti atvirus g.gif  Bet nuvaziuosiu tik sestadieni doh.gif

Nieko jiems iki šeštadienio neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti