Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

Tikrai vertas medalio. Tai tikriausiai galutinai paskatins pirkti 9 kv.m. šiltnamį.
Kaip supratau, jis nebus l. didelis. Kadangi vakavimui darzovių visada turime ir šiaip, tai manau šio dydžio užteks, kad turėti šviežių daržovyčių. O ir , kad vaikai turėtų supratimą apie daržovių augimą, patys galėtų nubėgti ridikėlio ar agurkiuko, juk taip smagu. Estetinis vaizdas irgi l. svarbus. Tikrai nedaryčiau prie savo namo šiltnamio iš senų langų. Vaizdelis visgi nekoks būtų tikrai.
Beliko tikriausiai pasidėrėti dėl kainos. Tačiau tai geriausiai padaryti nuvažiavus į vietą, o ne telefonu.
taigi, pasistengsim artimiausiu metu nulėkti iki Kauno. Pranešiu, kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 09, 12:32)
man irgi nelabai patinka, ale ka beveiksi, jei vyras laiko neturi (tingi) ka nors mandresnio statyt  smile.gif  Dziaugiuosi, kad nors lankinius pastate  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Geriau toks, nei jokio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 10:29)
Kaip supratau, šis šiltnamis ne iš lankų, nes radome pirkti lankus, kurie 5,50 m ilgio - matavau gaunamą aukštį ir plotį - nepatiko rolleyes.gif

tai, kad lygiai tiek pat galvelę reiktų pasukti, kiek ir statant medinį. Atsiprašau, bet linksmumas neleidžia paaiškint ir taip elementarius dalykus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 09, 11:23)
Šiltnamis iš langų yra geras dalykas,jei turi langų ir moki pasidaryti. Mano situacijoj nėra nei to,nei to. Pirkt dėvėtus langus ir samdyt žmogų,kad pastatytų? Nepasitikiu svetimais meistrais.Ne kartą nudegiau.  unsure.gif

Kai mūms įmonė atveža labai daug už dyką langų,tai ir naudojamės.O šiltnamių pasatatymas kainuoja tik laiką vyro ir sūnų.O dėl aplinkos,gal mieste prie namo ir neorėčiau tokio šiltnamio,bet,kai sodyboje,žemės į valias,ko nestatyti? g.gif Mes net baseiną vasarinį pakišome po stogu,pastatėme jam šiltnamį,kad lapų neprineštų ir šiltų greičiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 09, 10:28)
Net susigėdau blush2.gif

a ko? Lygiai tą patį manau, tik jau tingisi metai iš metų kartoti ir kartoti. Et smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sodyboje tai tikrai man butu visiskai tas pats, kadangi pati megstu racionaliai viska daryti. Tai žiūrėčiau patogumo, kainos ir viso ko atžvilgiu.
tiesa, pas mano tevuka jau gal 10 metu stovi metaliniu remu stiklinis šiltnamis ir dar vienas plevele trauktas , tas vamzdinis. Viska dares pats. Galiu pasakyti, kad darzoviu pas ji pilna priauga abiejuose. Reikalinga visgi teisinga prieziura. O , kai pasakiau , kad galvoju prie namu nusipirkti polikarbonatini, tai jis tik pasveikino. Sake , kad l. gera medžiaga. As juo tikiu, jis visu galu meistras. Tiesa, patare pirkti 10 kv.m.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 09, 10:38)
O šiltnamių pastatymas kainuoja tik laiką vyro ir sūnų.O dėl aplinkos,gal mieste prie namo ir neorėčiau tokio šiltnamio,bet,kai sodyboje,žemės į valias,ko nestatyti? g.gif

na, jei visi esat patenkinti, tai ir puiku. Svarbiausia - kad darzoves gerai augtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 10:29)
Kaip supratau, šis šiltnamis ne iš lankų, nes radome pirkti lankus, kurie 5,50 m ilgio - matavau gaunamą aukštį ir plotį - nepatiko rolleyes.gif
Kiek žinau lankai yra tuščiaviduriai. Galima į žemę įkasti atitinkamo diametro ilgaamžius stulpelius. Mediniai tam netiks.Ir ant jų užmauti lankus,Tada būtinai privežti. Čia jau vyrai žinos kaip smile.gif

QUOTE(Natusia @ 2011 03 09, 10:34)
Beliko tikriausiai pasidėrėti dėl kainos. Tačiau tai geriausiai padaryti nuvažiavus į vietą, o ne telefonu.
taigi, pasistengsim artimiausiu metu nulėkti iki Kauno. Pranešiu, kaip sekėsi  mirksiukas.gif

Tik akis į akį derėtis,pakišant pinigus po nosim smile.gif Sėkmės ir laukiam žinių 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 09, 10:39)
a ko? Lygiai tą patį manau, tik jau tingisi metai iš metų kartoti ir kartoti. Et  smile.gif  4u.gif

Nes aš tik pradedu daržininkės "karjerą" pati sau.... Anksčiau buvo "vadas "už nugaros (mama),aš tik "juodus" darbus atlikdavau biggrin.gif Bet turėjau laiko apmąstymams ko norėčiau,ko reikia ir kaip turėtų būti. smile.gif

Mano manymu didelis sklypas prie namo,o dar jei ir vienkiemis,tai jau prabanga,reikalaujanti ypatingos priežiūros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 09 kovo 2011 - 10:51
QUOTE(Natusia @ 2011 03 09, 11:44)
sodyboje tai tikrai man butu visiskai tas pats, kadangi pati megstu racionaliai viska daryti. Tai žiūrėčiau patogumo, kainos ir viso ko atžvilgiu.
tiesa, pas mano tevuka jau gal 10 metu stovi metaliniu remu stiklinis šiltnamis ir dar vienas plevele trauktas , tas vamzdinis. Viska dares pats. Galiu pasakyti, kad darzoviu pas ji pilna priauga abiejuose. Reikalinga visgi teisinga prieziura. O , kai pasakiau , kad galvoju prie namu nusipirkti polikarbonatini, tai jis tik pasveikino. Sake , kad l. gera medžiaga. As juo tikiu, jis visu galu meistras. Tiesa, patare pirkti 10 kv.m.

Kaimynai turi 10 kv m šiltnamiuką, bet sako, jog jei rinktųsi dabar, statytų didesnį 4u.gif Jų toks šlaitinis ir vėdinamas ne per stogą, bet dvejos durys abiejuose galuose. Pernai per karščius pas juos buvo aukštesnė temperatūra šiltnamyje nei mūsiškiame.
Taigi, jei yra galimybė, patarčiau rinktis didesnį ir su vėdinimo stoglangiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 09, 09:41)
Kaip mūms sodyboje,geriau 5 pasistatyti iš senų langų

gal galima būtų jūsiškio foto,mes irgi turim daug langų,bet aš įsivaizduoju,kad jis bus baisus iš jų doh.gif blush2.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 09, 10:03)
Gavau brėžinius per kursus,tai labai patiko .

gal galit ir su mumis pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti