Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 09:07)
Tačiau tada būna siauresnis rolleyes.gif

bet gi viskas nuo konstrukcijos priklauso, pvz. čia taip pat arkiniu stogu
user posted image

Aukštį, plotį kaip ir ilgį pagal pageidavimą galima pasirinkti.

Atsakyti
Gal kam ir juokingai atrodys,bet man kišti tiek pinigų į šiltanmį-nu nežinau. doh.gif Kada jis atsipirks??? g.gif Na gal prie nuosavo namo,kad gražiai žiūrėtųsi aplinkoje.Kaip mūms sodyboje,geriau 5 pasistatyti iš senų langų,tarnaus 10 metų ir ačiū dievui.Jau tarnauja du ketvirtą sezona.Vietos sočiai,prisisodinu visko(turint galvoje mūsų tokias geras vasaras).Telpa man ir morkos ir žirniai,braškės,tulpės,rabarbarai.Neskaitant jau pomidorų,agurkų,melionų,arbūzų.Kainuoja minimaliai,brangiausias būna darbas.Niekam nekišu savo nuomonės,bet geriau daugiau,pigiau,nei vieną brangų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 09, 10:41)
Gal kam ir juokingai atrodys,bet man kišti tiek pinigų į šiltanmį-nu nežinau. doh.gif Kada jis atsipirks??? g.gif Na gal prie nuosavo namo,kad gražiai žiūrėtųsi aplinkoje.

Niekam nekišu savo nuomonės,bet geriau daugiau,pigiau,nei vieną brangų. blush2.gif

Pritariu, bet tik iš dalies. Kiekvienas pagal savo išgales. Ir iš senų langų galima labai gražiai padaryt smile.gif Tačiau ar viską statot, auginat ir dirbat tik tam, kad atsipirktų? Ar nedarot ir neturit nieko, kas tiesiog be išskaičiavimų maloniai nuteiktų? g.gif
Bandau įsivaizduot sodybą, (čia ne jums asmeniškai smile.gif ) kurioje viskas pigiai, iš bele ko ir bele kaip.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 09, 10:41)
Gal kam ir juokingai atrodys,bet man kišti tiek pinigų į šiltanmį-nu nežinau. doh.gif Kada jis atsipirks??? g.gif Na gal prie nuosavo namo,kad gražiai žiūrėtųsi aplinkoje.Kaip mūms sodyboje,geriau 5 pasistatyti iš senų langų,tarnaus 10 metų ir ačiū dievui.Jau tarnauja du ketvirtą sezona.Vietos sočiai,prisisodinu visko(turint galvoje mūsų tokias geras vasaras).Telpa man ir morkos ir žirniai,braškės,tulpės,rabarbarai.Neskaitant jau pomidorų,agurkų,melionų,arbūzų.Kainuoja minimaliai,brangiausias būna darbas.Niekam nekišu savo nuomonės,bet geriau daugiau,pigiau,nei vieną brangų. blush2.gif

Pas mus planuose dar keli šiltnamiai,nu tokie pusiau.Gavau brėžinius per kursus,tai labai patiko .Dėl atsipirkimo,tai atsiperka tikrai.Nereikia daugiau jokių plėvelių ir tt.Nu ir vaizdas akiai mielas.Čia gal ne į temą,bet sveikesnės daržovės,kurios auga lauke.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 09, 10:03)
Pas mus planuose dar keli šiltnamiai,nu tokie pusiau.

o kaip atrodo 'pusiau siltnamiai'?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 09, 11:03)
Čia gal ne į temą,bet sveikesnės daržovės,kurios auga lauke.

Labai norėtųsi tos saulutės daugiau.Tik,kad ne visada taip išeina mūsų klimato sąlygomis.Juk norisi ir uogos ankščiau paragauti ir ne mūsų klimato vaisių pamėginti užsiauginti.Sutinku su jūmis Greisi 100 procentų. drinks_cheers.gif Man vistiek norėtųsi beveik visą daržą pakišti po stogu. blush2.gif
Atsakyti
Musu siltnamis turi buti daugiau nei 12kvadratu, todel visa ji pastatyt is polikarbonato, net ir savo rankom (rema jau turim), per brungu. Todel nusprendeme deti tik polikarbonato stoga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 09 kovo 2011 - 10:11
QUOTE(Lotynė @ 2011 03 08, 21:28)
Tikėjausi kažkokios informacijos iš žmonių, kurie jau turi, ar tiesiog apsisprendę pirkt jau turi daug susirinkę info...

Už tai reikia pirkti storesnį polikarbonatą- 6mm. Ne rusišką. Šiaip polikarbonatas yra stiprus iš savęs.Pats netruks,jei nebus mechaninių pažeidimų. Ne veltui juo dengia terasų stogus. Laikui bėgant viskas dėvisi ir dyla.Tai natūralu.

Pasakymas "geriau daugiau,pigiau,nei vieną brangų" man netinka...laikaus tokio principo,kad geriau nieko,negu bet kas smile.gif Šiltnamis iš langų yra geras dalykas,jei turi langų ir moki pasidaryti. Mano situacijoj nėra nei to,nei to. Pirkt dėvėtus langus ir samdyt žmogų,kad pastatytų? Nepasitikiu svetimais meistrais.Ne kartą nudegiau. unsure.gif

Dėl investicijų atsipirkimo net nemąsčiau... Dirbi apie savo sodybą,puoselėji ją,tvarkaisi,auginiesi kelias daržoves sau,todėl nori estetiško vaizdo,o ne bardako kieme.Kad būtų malonu pačiam gyventi ir kitas su malonumu pažiūrėtų.

Jei mūsų vasaros būtų ne tokios drėgnos ir šiltesnės,manau šiltnamių niekam nereikėtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 09 kovo 2011 - 10:26
QUOTE(@asta @ 2011 03 09, 11:23)

Visas pasisakymas vertas medalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 09, 10:26)
Visas pasisakymas vertas medalio 4u.gif

Net susigėdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 09, 11:40)

Aukštį, plotį kaip ir ilgį pagal pageidavimą galima pasirinkti.

Kaip supratau, šis šiltnamis ne iš lankų, nes radome pirkti lankus, kurie 5,50 m ilgio - matavau gaunamą aukštį ir plotį - nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 10:29)
Kaip supratau, šis šiltnamis ne iš lankų, nes radome pirkti lankus, kurie 5,50 m ilgio - matavau gaunamą aukštį ir plotį - nepatiko rolleyes.gif

man irgi nelabai patinka, ale ka beveiksi, jei vyras laiko neturi (tingi) ka nors mandresnio statyt smile.gif Dziaugiuosi, kad nors lankinius pastate biggrin.gif
Atsakyti