Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(Paix @ 2011 03 07, 16:18)
Pažiūrėjau į sėjos pagal mėnulį kalendorius.... vienodų nerandu. Pvz čia čiandien ir ryt nepalankios dienos, o va čia visai normalios...

Niekada nežiūriu į sėjos kalendorių. Jeigu augalui suteikiu tinkamas sąlygas-kur jis dings? Auga ir nežino, kad pasėtas blogą dieną. Svarbiausia, kad aš tą dieną turiu laiko ir yra noras dirbti su augaliukais.
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 07, 13:00)
Nepergyvenk, kad ištyso. Man pernai panašiai buvo friends.gif Iceberg tipo kartais mėgsta indeliuose patįst, bet nekreipk dėmesio: susodinsi paskui į šiltnamį iki pat lapelių (kur toks kuokštelis darosi) ir užaugs superinės thumbup.gif

aciu uz paguoda 4u.gif Sukisiu paskui ir tegu auga kaip nori - ar sukasi, ar kruminasi. Vistiek bus praryta ilgai nelaukiant
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 07, 18:33)
aciu uz paguoda  4u.gif  Sukisiu paskui ir tegu auga kaip nori - ar sukasi, ar kruminasi. Vistiek bus praryta ilgai nelaukiant
essen.gif

na, aš taip pernai namie prasidaiginau, paskui dalį į šiltnamį išnešiau, o kitą dalį - lauke susodinau, ir augo, ir gūželes suko. Šiemet lygiai taip pat darau, jau salotytės išdygusios pas mane, manau irgi turėtų gūželes sukt, o ko jiems nesuktų gūželių, o krūmytis? g.gif Va, pekino kopūstai tai įnoringi, jiems trumpėjančių dienų reikia ir tt, o ledines salotas net ant pakelių pataria sėt kovą-balandį, tai net mintis neatėjo į galvą, kad neturi sukt gūželių mastau.gif Tiesa, internete teorinių straipsnių, kaip augint ledines salotas neskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 19:32)
Niekada nežiūriu į sėjos kalendorių. Jeigu augalui suteikiu tinkamas sąlygas-kur jis dings? Auga ir nežino, kad pasėtas blogą dieną. Svarbiausia, kad aš tą dieną turiu laiko ir  yra noras dirbti su augaliukais.

Aukso žodžiau... drinks_cheers.gif Jau tiek prisiskaičiau tų kalendorių ir visi rašo taip skirtingai, kad nusprendžiau jais netikėti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 13:12)
Aš ir jau šiandien lengvai pajudinau žemę ir pasėjau salotas, ridikėlius ir špinatus rolleyes.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 13:25)
cry.gif ir aš noriuuuu. Kaip čia perkentėt kelias dienas, nenumirus  biggrin.gif

Nervuojat ania biggrin.gif
O as pas germanus sedziu,ryt paradan mausiu
Namolio is vio tik balandzio pradzioje parsisrasiu,kai jus jau ridikelius ir salocius plna burna maumosit sad.gif biggrin.gif
Nors pomidorus mergicka siandien pasejo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 03 07, 23:05)
Nervuojat ania biggrin.gif
O as pas germanus sedziu,ryt paradan mausiu
Namolio is vio tik balandzio pradzioje parsisrasiu,kai jus jau ridikelius ir salocius plna burna maumosit sad.gif  biggrin.gif
Nors pomidorus mergicka siandien pasejo rolleyes.gif  thumbup.gif

tai mergickai duok nurodyma paset salotas, ridikelius i siltnami tai gryzus kirsi, kad net ausys linguosis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 07, 22:14)
tai mergickai duok nurodyma paset salotas, ridikelius i siltnami tai gryzus kirsi, kad net ausys linguosis biggrin.gif

Senaji reik sulopyt,naujajan zemiu privezt ir seklu da neturiu nupirkus
Atsakyti
Reikia ir man bandyti Ledo salotas sėti indeliuose ir vėliau sodinti į šiltnamį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 03 07, 23:22)
Senaji reik sulopyt,naujajan zemiu privezt ir seklu da neturiu nupirkus

o cia tai nuostolis g.gif
Atsakyti
Labas,
norečiau Jūsų nuomonės ar patarimo. Perverčiau visą temą, l.mažai diskusijų apie tai. reikalas tame, kad nusprendeme isigyti polikarbonato šiltnamį.
Iškilo keletas klausimų:
kiek kv.m. šiltnamio reikėtų 4 asmenų šeimai, lyg ir manome iki 10 kv.m.
gal kas pirkote tokį šiltnamį? Jau rinkotės ir galėtumėte patarti ar kokių pastebėjimų?
galima į a.ž.
būtume labai dėkingi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natusia @ 2011 03 08, 11:03)
galima į a.ž.
būtume labai dėkingi.  mirksiukas.gif

Manau visiems butu naudinga informacija, todel forume ja pskelbti butu saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natusia @ 2011 03 08, 11:03)
Labas,
norečiau Jūsų nuomonės ar patarimo. Perverčiau visą temą, l.mažai diskusijų apie tai. reikalas tame, kad nusprendeme isigyti polikarbonato šiltnamį.
Iškilo keletas klausimų:
kiek kv.m. šiltnamio reikėtų 4 asmenų šeimai, lyg ir manome iki 10 kv.m.
gal kas pirkote tokį šiltnamį? Jau rinkotės ir galėtumėte patarti ar kokių pastebėjimų?
galima į a.ž.
būtume labai dėkingi.  mirksiukas.gif

Aš manau, kad 10 kv tikrai bus permažas. Netgi jei nieko nekonservuosite 4u.gif Vistiek ploto atima dar takas ax.gif
Visgi reiktų kokių 18 kv.m 4u.gif
Atsakyti