Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

Mano kastuvas tik iki pusės lindo apačioje dar pašalas tai vakar pagailėjau sėklyčių ,kad per šalta joms bus
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Aš pernai pirmi metai, kai bandžiau daržininkauti ir šiltnamyje agurkus su pomidorais auginti, žalia esu dar visai, derlius nekoks buvo blush2.gif Todėl neišlendu iš floros skyrelio, kad šie metai geresni būtų smile.gif
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 13:12)
Aš ir jau šiandien lengvai pajudinau žemę ir pasėjau salotas, ridikėlius ir špinatus rolleyes.gif

Kažin jeigu ir aš pasėčiau bigsmile.gif Ne per anksti dar? Turiu ridikėlių, krapų ir salotų ankstyvų sėklų, o kaip uždengiat g.gif O ar liejat pasodinusi, juk šalta - nenušals sėklytės g.gif Atleiskit, jeigu juokingi klausimai pasirodė doh.gif
Atsakyti
Ridikelius galima seti ant isalo,kad tik per grebloi dantis zeme butu issileidus. tevai didziausius plotus sedavo. Budavo ir uzsnigdavo jei lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:06)

Kažin jeigu ir aš pasėčiau bigsmile.gif Ne per anksti dar? Turiu ridikėlių, krapų ir salotų ankstyvų sėklų, o kaip uždengiat g.gif O ar liejat pasodinusi, juk šalta - nenušals sėklytės g.gif Atleiskit, jeigu juokingi klausimai pasirodė doh.gif

reikia žiūrėti į savo šiltnamio žemę. Aš nekasiau, viršutinis sluoksnis jau atšilęs. Žemė drėgna, neliejau niekuo. Ir nedengiau. Tegul saulė pakaitina. vakare uždengsiu agro plėvele.
Atsakyti
Vaikai sumigę, gundausi eiti į šiltnamį lotuliukas.gif

Ačiū už atsakymus, jaučiu, kad lekiu sodint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 07 kovo 2011 - 14:18
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:17)
Vaikai sumigę, gundausi eiti į šiltnamį lotuliukas.gif

Ačiū už atsakymus, jaučiu, kad lekiu sodint biggrin.gif

g.gif Gal ir man reik lėkt užsimigdžius ir susėti ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau į sėjos pagal mėnulį kalendorius.... vienodų nerandu. Pvz čia čiandien ir ryt nepalankios dienos, o va čia visai normalios...
Atsakyti
Na va, jau susėjau smile.gif Žemė jau pora cm atšilus, supurenau truputuką ir viskas thumbup.gif Tik pas mane žemė nelabai drėgna g.gif
Atsakyti
reiks ir man pabandyti pasodinti ridikelius ansciau smile.gif bet va nzn ka daryt su zeme agurkam tinka o pomidorai nenori augti zinau kad pomidorai nemegsta dregmes stengiames neperlaistyt
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:33)
Na va, jau susėjau smile.gif Žemė jau pora cm atšilus, supurenau truputuką ir viskas thumbup.gif Tik pas mane žemė nelabai drėgna g.gif

sniego lengvai užberk, kai nebebaltuos, agroplėvele užmesk ir ne taip greit išgaruos drėgmė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 17:38)
sniego lengvai užberk, kai nebebaltuos, agroplėvele užmesk ir ne taip greit išgaruos drėgmė wink.gif

Ačiū, bandysiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 07, 12:43)
O anskciau kada taip teko daigint?Ar pasiteisino? As kai be patirties tai vis paskaitau kokias rekomendacijas - pati nlb noriu experimentuot. Tai raso kad salotoms geriausia dygti +8-15 laipsniu. Nes prie 20 greitai sudygsta, bet paskui guzeliu nesuka ir pan.

tai kad neteko.. as cia siemet savo kaily netelpu, salotu mirtinai isigeidziau, tai daug neskaicius puoliau sodint. Na, nesuks guzeliu, tegu nesuka. Siaip salotini krumeli suesiu biggrin.gif
Atsakyti