Mano kastuvas tik iki pusės lindo apačioje dar pašalas tai vakar pagailėjau sėklyčių ,kad per šalta joms bus
Sveikos mamos Aš pernai pirmi metai, kai bandžiau daržininkauti ir šiltnamyje agurkus su pomidorais auginti, žalia esu dar visai, derlius nekoks buvo Todėl neišlendu iš floros skyrelio, kad šie metai geresni būtų
Kažin jeigu ir aš pasėčiau Ne per anksti dar? Turiu ridikėlių, krapų ir salotų ankstyvų sėklų, o kaip uždengiat O ar liejat pasodinusi, juk šalta - nenušals sėklytės Atleiskit, jeigu juokingi klausimai pasirodė
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 13:12)
Aš ir jau šiandien lengvai pajudinau žemę ir pasėjau salotas, ridikėlius ir špinatus
Kažin jeigu ir aš pasėčiau Ne per anksti dar? Turiu ridikėlių, krapų ir salotų ankstyvų sėklų, o kaip uždengiat O ar liejat pasodinusi, juk šalta - nenušals sėklytės Atleiskit, jeigu juokingi klausimai pasirodė
Ridikelius galima seti ant isalo,kad tik per grebloi dantis zeme butu issileidus. tevai didziausius plotus sedavo. Budavo ir uzsnigdavo jei lauke
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:06)
reikia žiūrėti į savo šiltnamio žemę. Aš nekasiau, viršutinis sluoksnis jau atšilęs. Žemė drėgna, neliejau niekuo. Ir nedengiau. Tegul saulė pakaitina. vakare uždengsiu agro plėvele.
Vaikai sumigę, gundausi eiti į šiltnamį
Ačiū už atsakymus, jaučiu, kad lekiu sodint
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:17)
Vaikai sumigę, gundausi eiti į šiltnamį
Gal ir man reik lėkt užsimigdžius ir susėti
Na va, jau susėjau Žemė jau pora cm atšilus, supurenau truputuką ir viskas Tik pas mane žemė nelabai drėgna
reiks ir man pabandyti pasodinti ridikelius ansciau bet va nzn ka daryt su zeme agurkam tinka o pomidorai nenori augti zinau kad pomidorai nemegsta dregmes stengiames neperlaistyt
QUOTE(Eliza @ 2011 03 07, 15:33)
Na va, jau susėjau Žemė jau pora cm atšilus, supurenau truputuką ir viskas Tik pas mane žemė nelabai drėgna
sniego lengvai užberk, kai nebebaltuos, agroplėvele užmesk ir ne taip greit išgaruos drėgmė
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 17:38)
sniego lengvai užberk, kai nebebaltuos, agroplėvele užmesk ir ne taip greit išgaruos drėgmė
Ačiū, bandysiu
QUOTE(polfast @ 2011 03 07, 12:43)
O anskciau kada taip teko daigint?Ar pasiteisino? As kai be patirties tai vis paskaitau kokias rekomendacijas - pati nlb noriu experimentuot. Tai raso kad salotoms geriausia dygti +8-15 laipsniu. Nes prie 20 greitai sudygsta, bet paskui guzeliu nesuka ir pan.
tai kad neteko.. as cia siemet savo kaily netelpu, salotu mirtinai isigeidziau, tai daug neskaicius puoliau sodint. Na, nesuks guzeliu, tegu nesuka. Siaip salotini krumeli suesiu