Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 18:46)
O tai kada setos? mano dar vos vos nosis kelia. gal as per saltai laikau? bet kazkur skaiciau kad salotoms nereikia karscio.

prieš dvi dienas tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 04, 19:41)
arba jei turit, uždenkit kuriam laikui žemę juoda plėvele, o kai žemė įšils, nuimsit ir sodint galėsit ax.gif
:

NA su tokia ideja ir atejau, galima bus ir pelenais ir plevele, o vietoj pleveles, sakiau galima siuksliu maisu juodu prikarpyt ir prispaust.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 03 04, 22:47)
o vietoj pleveles, sakiau galima siuksliu maisu juodu prikarpyt ir prispaust.
Aciu

Gerai sugalvota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 03 04, 20:47)
NA su tokia ideja ir atejau, galima bus ir pelenais ir plevele, o vietoj pleveles, sakiau galima siuksliu maisu juodu prikarpyt ir prispaust.
Aciu

tai aš taip ir darau dirol.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 03 04, 18:33)
Blyn, mano salotos jau sudygo  blink.gif  Kur reik jas išsodint, jei anos tokiais tempais augs  g.gif

kokias sėjai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 04, 20:53)
prieš dvi dienas tik  doh.gif

tai pas tave idealios sąlygos smile.gif išduok paslaptį-kur laikai, kokia temperatūra kambaryje?
Atsakyti
Ar kas jau susikaset siltnami? Man relaksacija nepavyko schmoll.gif Kastuvui dar per anksti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 07, 12:00)
Ar kas jau susikaset siltnami? Man relaksacija nepavyko schmoll.gif Kastuvui dar per anksti. doh.gif

susinešiau dar sniego, sugrėbavau ir pasigailėjau, kad sėklų nebuvau atsivežus. Būčiau jau ridikėlius pasėjus doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 kovo 2011 - 12:04
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 04, 21:50)
kokias sėjai?

Iceberg tipo Challenge ir dar vienas panašias, nepamenu pavadinimo, bet irgi 'kopfsalat', nukainuotas pirkau Schetelige, galiojimo laikas jau pasibaigęs. Sudygo vienodai ir tos, ir tos. Tik ištįso, choleros. Na nieko, vistiek reiks išpikiuot, tada ir sukaišiosiu giliau.
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 03 04, 21:56)
tai pas tave idealios sąlygos smile.gif išduok paslaptį-kur laikai, kokia temperatūra kambaryje?

kokios čia paslaptys - dėžutė ant radiatoriaus ir psio, po dviejų dienų jau džiaugiasi gyvenimu salotikės. Va dabar tik ieškau vėsaus ir šviesaus kampo, kad apsispakaintų ir taip spėriai neaugtų.
Nieko nebus, savaitgalį sėsiu ridikėlius į šiltnamį. Kaip sau nori, pasėti turės augt, niekur nedings.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 07, 13:27)
Iceberg tipo Challenge ir dar vienas panašias, nepamenu pavadinimo, bet irgi  'kopfsalat', nukainuotas pirkau Schetelige, galiojimo laikas jau pasibaigęs. Sudygo vienodai ir tos, ir tos. Tik ištįso, choleros. Na nieko, vistiek reiks išpikiuot, tada ir sukaišiosiu giliau.
Papildyta:
kokios čia paslaptys - dėžutė ant radiatoriaus ir psio, po dviejų dienų jau džiaugiasi gyvenimu salotikės. Va dabar tik ieškau vėsaus ir šviesaus kampo, kad apsispakaintų ir taip spėriai neaugtų.
Nieko nebus, savaitgalį sėsiu ridikėlius į šiltnamį. Kaip sau nori, pasėti turės augt, niekur nedings.

O anskciau kada taip teko daigint?Ar pasiteisino? As kai be patirties tai vis paskaitau kokias rekomendacijas - pati nlb noriu experimentuot. Tai raso kad salotoms geriausia dygti +8-15 laipsniu. Nes prie 20 greitai sudygsta, bet paskui guzeliu nesuka ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polfast: 07 kovo 2011 - 12:43
QUOTE(saintlina @ 2011 03 07, 12:27)
Iceberg tipo Challenge ir dar vienas panašias, nepamenu pavadinimo, bet irgi  'kopfsalat', nukainuotas pirkau Schetelige, galiojimo laikas jau pasibaigęs. Sudygo vienodai ir tos, ir tos. Tik ištįso, choleros. Na nieko, vistiek reiks išpikiuot, tada ir sukaišiosiu giliau.

Nepergyvenk, kad ištyso. Man pernai panašiai buvo friends.gif Iceberg tipo kartais mėgsta indeliuose patįst, bet nekreipk dėmesio: susodinsi paskui į šiltnamį iki pat lapelių (kur toks kuokštelis darosi) ir užaugs superinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 13:03)
susinešiau dar sniego, sugrėbavau ir pasigailėjau, kad sėklų nebuvau atsivežus. Būčiau jau ridikėlius pasėjus  doh.gif .

Aš ir jau šiandien lengvai pajudinau žemę ir pasėjau salotas, ridikėlius ir špinatus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 13:12)
Aš ir jau šiandien lengvai pajudinau žemę ir pasėjau salotas, ridikėlius ir špinatus rolleyes.gif

cry.gif ir aš noriuuuu. Kaip čia perkentėt kelias dienas, nenumirus biggrin.gif
Atsakyti