Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 17:45)
O tuos pacius krastinius patogu priziuret jei 2 eilem auga? Nesigauna dziungles?

Kraštinius aš sodinu žemaūgius augalus,tai išvengiu džiunglių. Patogumu nesiskundžiu.Nebent tada,kai pomidorus uždelsiu apskabyt doh.gif
Atsakyti
O paprikas kaip nors atskirai atitveriat plevele ar tiesiog tarp pomidoru auginat?
Neisivaizduoju kaip joms dregmes pakankamai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 03 04, 13:39)
O kaip tada plėvele perkat pav. kur buna 6 m. pločio jeigu lankai 5.5 tai tada gerai gaunasi ,o kai pakeliat ant kuoliukų tai iš dvieju gabalų jungiat ar kaip

Tai negi lietuvoi vien tik 6m pleveles tepardavineja? jug ju yra ivairiausiu plociu
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 16:45)
Nesigauna dziungles?

Cia turbut naujokes sindromas, bet as tai tik apie dziungles ir svajoju biggrin.gif Kaip pamatysiu/suprasiu kiek reikia darbo, tai kitais metais trbt dvigubai visko sumazes, kol ismoksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 18:01)
O paprikas kaip nors atskirai atitveriat plevele ar tiesiog tarp pomidoru auginat?

Man jos auga tarp(šalia) pomidorų.Pati kraštinė eilė paprikų,kita žemaūgių pomidorų,per vidurį aukštaūgiai. Ir gerai jos ten jaučiasi,nieko papildomai nedarau.
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 16:01)

kai matau, kad paprikoms santykinis oro drėgnumas šiltnamy per mažas, tiesiog šiltu, lietaus vandeniu, laistau ant pačio krūmo. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas matet,ar yra pirkti plėvelių daugiau,nei 6m pločio 200mikronų? Kažkaip man neteko g.gif
Atsakyti
http://www.umaras.lt/?page_id=43
Matyt būna, bet prekybos centruose man neteko matyti...
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 15:33)
O kiek ir po kiek lysviu tada viduje?
As niekaip nesugalvoju kaip cia ta siltnami optimaliai issiplanuoti. Blakstiena 5 patare 3 lysves daryt. O cia gal jau 4 iseina?

pas mane tik dvi lysvės. Gaila man vietos dar vienam takeliui.. geriau dar vieną eilę paprikų sukaišiot rolleyes.gif

Blyn, mano salotos jau sudygo blink.gif Kur reik jas išsodint, jei anos tokiais tempais augs g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 04, 19:33)
pas mane tik dvi lysvės. Gaila man vietos dar vienam takeliui.. geriau dar vieną eilę paprikų sukaišiot  rolleyes.gif

Blyn, mano salotos jau sudygo  blink.gif  Kur reik jas išsodint, jei anos tokiais tempais augs  g.gif

O tai kada setos? mano dar vos vos nosis kelia. gal as per saltai laikau? bet kazkur skaiciau kad salotoms nereikia karscio.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 03 04, 18:14)
O gal kas matet,ar yra pirkti plėvelių daugiau,nei 6m pločio 200mikronų? Kažkaip man neteko  g.gif

gal kokioj Litagroj yra smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 03 03, 22:06)
Aciu merginos uz idejas, tikrai pelenais galima bus pabarstyt 4u.gif

arba jei turit, uždenkit kuriam laikui žemę juoda plėvele, o kai žemė įšils, nuimsit ir sodint galėsit ax.gif

QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 03 04, 16:51)
Cia turbut naujokes sindromas, bet as tai tik apie dziungles ir svajoju biggrin.gif Kaip pamatysiu/suprasiu kiek reikia darbo, tai kitais metais trbt dvigubai visko sumazes, kol ismoksiu  rolleyes.gif

Na, džiunglės nėra gerai ax.gif ligos plinta ir tt. Reikia, kad oras laisvai cirkuliuotų rolleyes.gif
Atsakyti