Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

Merginos gal galit parašyt kas kiek cm dedami lankai audžių mintį kaip antrą šiltnamį padaryt nes su 30 rušių pomidorų sėklų nesutelpu į vieną šiltnami ,lankai 5.5 m tai mastau ar ne per žemas .tarkit savo svarius žodžius kurios turit lankinius šiltnamius
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 03 04, 10:57)
Merginos gal galit parašyt kas kiek cm dedami lankai audžių mintį kaip antrą šiltnamį padaryt nes su 30 rušių pomidorų sėklų nesutelpu į vieną šiltnami ,lankai 5.5 m tai mastau ar ne per žemas .tarkit savo svarius žodžius kurios turit lankinius šiltnamius

daryk siauresni siltnami ir bus reikiamas aukstis...musu ir tokie lankai, kadangi as zema, dar truputi takeli pagilinau tai man liuks, o va MB iejes galva nusitranko lotuliukas.gif musu plotis 3 m, o reikejo daryt 2,5 ir viskas butu buve ciki thumbup.gif
lankai deti pas mus kas metra
Atsakyti
jei kas dar nori :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 04, 10:42)
jei kas dar nori :

Aciu 4u.gif reikia lekti bigsmile.gif
Atsakyti
bye1.gif

Mergaites, o kaip jus darot su prieskoninem zolytem? Ar galima dabar ant palanges pasidaigint, o po to i siltnamiuka? unsure.gif Nebijo koki bazilikai pikiavimo?
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 03 04, 12:52)
bye1.gif

Mergaites, o kaip jus darot su prieskoninem zolytem? Ar galima dabar ant palanges pasidaigint, o po to i siltnamiuka?  unsure.gif  Nebijo koki bazilikai pikiavimo?

Bazilikai, tai tikrai nebijo, aš juos visada ant palangės susidaiginu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 03 04, 09:57)

pas mane irgi kas metra lankai sustatyti. Tik plotis apie 4 m. Man ne per zemas. MB pirmiausia i zeme sukale aukstokus kuoliukus, tada ant ju move lankus - taip lankai pakilo nuo zemes, prisidejo aukscio.

Atsakyti
O kaip tada plėvele perkat pav. kur buna 6 m. pločio jeigu lankai 5.5 tai tada gerai gaunasi ,o kai pakeliat ant kuoliukų tai iš dvieju gabalų jungiat ar kaip
Atsakyti
nieko nejungiam. 6 m plevele dengiam. Na, tie lankai nuo zemes ne per metra pakile.. Apacioj, nuo zemes, lentas isilgai pritvirtino. Tai plevele prie tu lentu ir tvirtinosi. O viduj kaip tik per lentos auksti zemes lysvems pylem. Man visai gerai. Viduj erdvu, vietos sodinimui daug (ko as pirmiausia ir reikalavau biggrin.gif ), per viduri nei MB, nei kiti galvom stogo nekabina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 04, 15:59)
nieko nejungiam. 6 m plevele dengiam. Na, tie lankai nuo zemes ne per metra pakile.. Apacioj,  nuo zemes, lentas isilgai pritvirtino. Tai plevele prie tu lentu ir tvirtinosi. O viduj kaip tik per lentos auksti zemes lysvems pylem. Man visai gerai. Viduj erdvu, vietos sodinimui daug (ko as pirmiausia ir reikalavau  biggrin.gif ), per viduri nei MB, nei kiti galvom stogo nekabina.

O kiek ir po kiek lysviu tada viduje?
As niekaip nesugalvoju kaip cia ta siltnami optimaliai issiplanuoti. Blakstiena 5 patare 3 lysves daryt. O cia gal jau 4 iseina?

Mane irgi apeme godumas matau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polfast: 04 kovo 2011 - 15:35
QUOTE(polfast @ 2011 03 04, 17:33)
O kiek ir po kiek lysviu tada viduje?
As niekaip nesugalvoju kaip cia ta siltnami optimaliai issiplanuoti. Blakstiena 5 patare 3 lysves daryt. O cia gal jau 4 iseina?

Mane irgi apeme godumas matau  doh.gif

Pas mane 4m pločio šiltnamis. Tai 3lysvės pats tas. Juk geriau platesnės lysvės,nei takeliai 3 vietoj 2. Kiekvienoj lysvėj po 2 eiles pomidorų/agurkų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 03 04, 16:40)
Pas mane 4m pločio šiltnamis. Tai 3lysvės pats tas. Juk geriau platesnės lysvės,nei takeliai 3 vietoj 2. Kiekvienoj lysvėj po 2 eiles pomidorų/agurkų  thumbup.gif

O tuos pacius krastinius patogu priziuret jei 2 eilem auga? Nesigauna dziungles?
Atsakyti