Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(madmuazele @ 2011 03 02, 09:21)
Eikit sau kaip faina bigsmile.gif  thumbup.gif
Man dar reikia palaukti kol sniegas nutirps ir tuneliuką plėvele apdengti doh.gif Laukiu nesulaukiu ax.gif

madmuazele , gal turi foto savo tuneliukų, kažką noriu panašaus ir aš pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 03 02, 09:35)
Merginos kam reikia lankų ir plėvelės šiltnamiams tai moki -veži dabar akcija vamzdis -18.99 litų o plėvelė 1.20 mm 4.69 . pasinaudokit 4u.gif

O ar pakankamas toks storis plevels, gal ir storesnem kokia akcija matet g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 03 02, 10:09)
Del pleveles, tai nzn kokios kainos Senukuose, bet mes pirkom prie stoties toj vadinamoj "bazikej", manau kaunietes zino.  smile.gif Ten yra tokia ukiniu prekiu mini parduotuve. 120 plevele 4,7lt, 150- 5,8lt, 200-8lt. Manau tikrai neblogos kainos.

Garliavoje yra tokia sena ūkinių prekių parduotuvė,tai ten 200 kainuoja 7,80lt. Kiti storiai turėtų būt irgi kiek pigiau.Nors ir ne ką pigiau,bet arčiau namų mums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 02 kovo 2011 - 10:54
QUOTE(Alekto @ 2011 03 02, 10:54)
Garliavoje yra tokia sena ūkinių prekių parduotuvė,tai ten 200 kainuoja 7,80lt. Kiti storiai turėtų būt irgi kiek pigiau.Nors ir ne ką pigiau,bet arčiau namų mums biggrin.gif

Na va, pasirodo nera tos kainos tokios baisios, kaip kazkas gazdino, kad bus po 10lt/m tongue.gif Nu ta 200 tai jau netoli 10lt, bet bes pirkom 150mkr, manau bus pats tas. smile.gif
Atsakyti
120-150 mikronų plėvelės yra tinkamiausios, 200 mikronų - labai sumažėja šviesos pralaidumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 kovo 2011 - 12:47
QUOTE(satanele @ 2011 03 02, 10:31)
madmuazele , gal turi foto savo tuneliukų, kažką noriu  panašaus ir aš pasidaryti  g.gif

Neturiu blush2.gif Galėčiau nufotografuoti tik kai nuvažiuosim, bet tai bus kai nutirps sniegas ax.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 02, 12:33)
120-150 mikronų plėvelės yra tankamiausios, 200 mikronų - labai sumažėja šviesos pralaidumas.

Jofana... nusipirkom 200 mikronų, nes skaičiau, kad kuo storesnė, tuo geresnė... dar ir žydrą pirkom..... tiek pinigų sumokėjom-ką bus blogai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 02, 12:41)
Jofana... nusipirkom 200 mikronų, nes skaičiau, kad kuo storesnė, tuo geresnė... dar ir žydrą pirkom..... tiek pinigų sumokėjom-ką bus blogai? verysad.gif

o kokio tipo šiltnamis yra ar bus - šlaitinis ar arkinis?
Atsakyti
Arkinis tuneliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 02, 12:41)

mes vieną šiltnamį pernai tik užtiesėm 150 mikronų plele, dabar jau suplyšusi nuo sniego. Ant kito šiltnamio kur kas storesnė, laikosi puikiai jau treji metai. Augo mano pomidorai pernai šitam šiltnamy geriau nei anam, su plonesne plėvele.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 02, 17:32)
mes vieną šiltnamį pernai tik užtiesėm 150 mikronų plele, dabar jau suplyšusi nuo sniego. Ant kito šiltnamio kur kas storesnė, laikosi puikiai jau treji metai. Augo mano pomidorai pernai šitam šiltnamy geriau nei anam, su plonesne plėvele.

Paguodei karsta.gif
Mes pernai turejom 120 mikronu, tai nieko gero-dar nepatyre, tai lanku nenudazem baltai,tai plevele issilyde nuo saules ir jau rugpjuti viskas buvo apiplyse doh.gif
Jau kaip knieti lekti greiciau ir apdengti siltnami... noriu seti ir sodinti!!!!!
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 02, 22:30)
Paguodei karsta.gif
Mes pernai turejom 120 mikronu, tai nieko gero-dar nepatyre, tai lanku nenudazem baltai,tai plevele issilyde nuo saules ir jau rugpjuti viskas buvo apiplyse doh.gif
Jau kaip knieti lekti greiciau ir apdengti siltnami... noriu seti ir sodinti!!!!!

tau reik vaziuot, o as siltnamius pro langa matau ir padaryt nieko negaliu...ziema dar uz lango ir neaisku kada sniegas nutirps g.gif

mano lankiniam siltnamiui palei apacia kur eina bortelis vakarinej pusei sutrupejo plevele, MB sake,kad cia sniego darbas...kaip pikta, taip pinigeliu ner, o jei keist plevele reiks verysad.gif
Atsakyti
Šiandien vyras nupirko plėvelę po 10,50 Lt ax.gif
Atsakyti