Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(diasaja @ 2011 03 02, 00:55)
Šiandien buvau šiltnamyje. Žemė atšilusi bigsmile.gif kada bandom sėti salotas?

Asese, gal tu ką nors pasėjai savo gražiajam šiltnamį?

Ne, dar nieko nesėjau, bet vakar irgi mačiau, kad žemė jau atšilusi. Laukiu, kol kas parašys, jog jau sėja rolleyes.gif
Beje, pasiteisino sliekų žiemojimas šiltnamyje: jie jau pilnai darbuojas atliekų krūvoj, pilna mažų sliekiuku thumbup.gif
Aš per žiemą jiems nešiau visokias atliekas, nors ir miegojo jie smile.gif O dabar jau pavasaris jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 01, 23:55)
Šiandien buvau šiltnamyje. Žemė atšilusi bigsmile.gif kada bandom sėti salotas?

Asese, gal tu ką nors pasėjai savo gražiajam šiltnamį?

Eikit sau kaip faina bigsmile.gif thumbup.gif
Man dar reikia palaukti kol sniegas nutirps ir tuneliuką plėvele apdengti doh.gif Laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Aš pernai kovo 3 jau sėjau į šiltnamį morkas, salotas, ridikus, krapus, petražoles, gėles kažkokias. Žemė jau buvo visiškai atšilusi.
Gal ryt ir mes jau pagaliau važiuosim, tuomet tikrai jau sėsiu thumbup.gif .
Asese, kalifornijos sliekai šiltnamyje gyveno? O tapla, kur jie buvo, kažkaip šiltinot, dengėt?
Atsakyti
pas mus siltnamy zeme visiskai atsilusi. Bet set dar nedristu, kai naktim toks saltis.
Nezinau, kada cia reiks set. Paziurejau i prognoze - dar ir kovo 12 nakti -7 blink.gif Tai kada mes tu ridikiuku sulauksim blink.gif Reik dievaz salotu namie pasiset ir daigiukus paskui nest i siltnami g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 02, 09:26)
pas mus siltnamy zeme visiskai atsilusi.

Tai bent blink.gif net nubėgau pas save į šiltnamį paveizėt... nu nežinau, mano šiltnamio žemė į ožio ragą suakmenėjusi, vos nagų nenusilaužiau g.gif
Atsakyti
pas mane siltnamy irgi ragas ledas. Nors dienom maciau buna + 15 maziausiai
Atsakyti
Po mulču pas mane niekur neįšąlo,o sliekai po juo darbuojasi taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 02 kovo 2011 - 09:23

O jūsų šiltnamių foto praeitose temose g.gif.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 02, 09:22)
Aš pernai kovo 3 jau sėjau į šiltnamį morkas, salotas, ridikus, krapus, petražoles, gėles kažkokias. Žemė jau buvo visiškai atšilusi.
Gal ryt ir mes jau pagaliau važiuosim, tuomet tikrai jau sėsiu  thumbup.gif .
Asese, kalifornijos sliekai šiltnamyje gyveno? O tapla, kur jie buvo, kažkaip šiltinot, dengėt?

Taip, kaliforniečiai mirksiukas.gif
Patiesiau ant žemės tinkliuką tokį plastikinį, kur medelius nuo zuikių aprišam smile.gif Įnešiau porą kibirų želių su sliekais iš kompostinės ir dar kelis kibirus tokios žolės užpyliau (tokią, kaip mulčiavimui naudoju, susmulkintą pjanant ). Ir pyliau atliekas visas smile.gif Taip ir išgyveno.
Kadangi pernešiau spalio pabaigoj, iki šalčių jau jie buvo gerai apsidengę atliekom ir nesušalo 4u.gif
Atsakyti
Merginos kam reikia lankų ir plėvelės šiltnamiams tai moki -veži dabar akcija vamzdis -18.99 litų o plėvelė 1.20 mm 4.69 . pasinaudokit 4u.gif
Atsakyti
Jetus, kaip as jums pavydziu, kad jau siltnamiuose zadat seti. Mums dar toli iki to. doh.gif Siemet siltnamis neatlaike ziemos... Matyt blogai pastatytas buvo. Dar zeme isalus, tai ir tvarkyt ankstoka.
Del pleveles, tai nzn kokios kainos Senukuose, bet mes pirkom prie stoties toj vadinamoj "bazikej", manau kaunietes zino. smile.gif Ten yra tokia ukiniu prekiu mini parduotuve. 120 plevele 4,7lt, 150- 5,8lt, 200-8lt. Manau tikrai neblogos kainos. Lanku sake dar neturi, bet kai tures, tai irgi gal pigiau bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 02, 08:45)
Tai bent blink.gif net nubėgau pas save į šiltnamį paveizėt... nu nežinau, mano šiltnamio žemė į ožio ragą suakmenėjusi, vos nagų nenusilaužiau g.gif

tavo stadioną prišildyt saulei daug sveikatos reik. O mano kamurkės plėvelinės viens du ir prikaitintos.
Atsakyti