QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 02 23, 14:04)
Seiki,
As irgi tokia nauja darzininke, bet va tik sia ziema sugalvojom, kad siltnamiuka reiktu susikonstruoti. Tai as su tokiu opiu klausimu, ar pavyks siemet ka nors jame uzauginti, jei is rudens zeme visai neruosta, nesukasta, netresta ir t.t. Siaip planuojamoj vietoj ten niekas kaip ir neaugo, bent 4 metus kiek mes cia esam isikura, pries tai - nezinau, bet nemanau Anyta sako, kad uzaugs gal kas nors, zeme pailsejus... bet zinot kaip su tom anytom kartais Ne tai kad blogai sako, bet kartais taip nesinori tiketi Nu gi ji anyta, tai turiu juk vyrui pabumbeti, kad gal ir ne 100% viska zino geriausiai Sakiau sauksiu konsiliuma-simpoziuma SM'e ir viska teisingai man pasakys
Jei yra galimybe kazka uzauginti (daigai tai jau puosia palanges, mazum ismest reiks, jei su tuo siltnamiu shiuds gausis), gal galit kas patart kaip ta zeme pasiruosti?
Aciu liabai
As irgi tokia nauja darzininke, bet va tik sia ziema sugalvojom, kad siltnamiuka reiktu susikonstruoti. Tai as su tokiu opiu klausimu, ar pavyks siemet ka nors jame uzauginti, jei is rudens zeme visai neruosta, nesukasta, netresta ir t.t. Siaip planuojamoj vietoj ten niekas kaip ir neaugo, bent 4 metus kiek mes cia esam isikura, pries tai - nezinau, bet nemanau Anyta sako, kad uzaugs gal kas nors, zeme pailsejus... bet zinot kaip su tom anytom kartais Ne tai kad blogai sako, bet kartais taip nesinori tiketi Nu gi ji anyta, tai turiu juk vyrui pabumbeti, kad gal ir ne 100% viska zino geriausiai Sakiau sauksiu konsiliuma-simpoziuma SM'e ir viska teisingai man pasakys
Jei yra galimybe kazka uzauginti (daigai tai jau puosia palanges, mazum ismest reiks, jei su tuo siltnamiu shiuds gausis), gal galit kas patart kaip ta zeme pasiruosti?
Aciu liabai
Aš pernai žiemą irgi buvau sugalvojus, kad man reikės šiltnamio ir daržo, nors anksčiau, kai tik atsikėlėm gyvent į priemiestį apie tai net pagalvot nenorejau ir visur pasėjom žolytę, kuri laaabai sutankėjo, pasidarė stipri, į priemolį įaugo tvirtai. Kai pasikeitė mano norai ir reikėjo vietoj vejos padaryti šiltnamį, daržą, gėlyną, teko pavargti Tiesiog perkasėm, išpurtėm iš vejos grumstų žemės, truputį pridėjom durpių substrato, komposto nedėjom pavasarį, nes tokio dar neturėjom. Vasarą porą kart laisčiau dilgėlėm. daugiau jokių trąšų. bet... viskas užaugo! ir pernai nepirkau daržovių turguje ar PC, viską valgėm savo Šiemet laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsių užsiauginti SAVO daržoves! Taigi tik pirmyn ir jokių abejonių, kad kažkas gali nesigauti, viskas gausis, tik reikia noro ir domėtis! Čia forume labai daug gali sužinoti ir išmokti!