Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 02 23, 14:04)
Seiki,

As irgi tokia nauja darzininke, bet va tik sia ziema sugalvojom, kad siltnamiuka reiktu susikonstruoti. Tai as su tokiu opiu klausimu, ar pavyks siemet ka nors jame uzauginti, jei is rudens zeme visai neruosta, nesukasta, netresta ir t.t. Siaip planuojamoj vietoj ten niekas kaip ir neaugo, bent 4 metus kiek mes cia esam isikura, pries tai - nezinau, bet nemanau  schmoll.gif  Anyta sako, kad uzaugs gal kas nors, zeme pailsejus... bet zinot kaip su tom anytom kartais smile.gif Ne tai kad blogai sako, bet kartais taip nesinori tiketi  ax.gif Nu gi ji anyta, tai turiu juk vyrui pabumbeti, kad gal ir ne 100% viska zino geriausiai smile.gif Sakiau sauksiu konsiliuma-simpoziuma SM'e ir viska teisingai man pasakys  rolleyes.gif 

Jei yra galimybe kazka uzauginti (daigai tai  jau puosia palanges, mazum ismest reiks, jei su tuo siltnamiu shiuds gausis), gal galit kas patart kaip ta zeme pasiruosti?  ax.gif

Aciu liabai  aciuks.gif

Aš pernai žiemą irgi buvau sugalvojus, kad man reikės šiltnamio ir daržo, nors anksčiau, kai tik atsikėlėm gyvent į priemiestį apie tai net pagalvot nenorejau ir visur pasėjom žolytę, kuri laaabai sutankėjo, pasidarė stipri, į priemolį įaugo tvirtai. Kai pasikeitė mano norai ir reikėjo vietoj vejos padaryti šiltnamį, daržą, gėlyną, teko pavargti doh.gif Tiesiog perkasėm, išpurtėm iš vejos grumstų žemės, truputį pridėjom durpių substrato, komposto nedėjom pavasarį, nes tokio dar neturėjom. Vasarą porą kart laisčiau dilgėlėm. daugiau jokių trąšų. bet... viskas užaugo! ir pernai nepirkau daržovių turguje ar PC, viską valgėm savo thumbup.gif Šiemet laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsių užsiauginti SAVO daržoves! Taigi tik pirmyn ir jokių abejonių, kad kažkas gali nesigauti, viskas gausis, tik reikia noro ir domėtis! Čia forume labai daug gali sužinoti ir išmokti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 26 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(mamadonata @ 2011 02 26, 15:25)
Taigi tik pirmyn ir jokių abejonių, kad kažkas gali nesigauti, viskas gausis, tik reikia noro ir domėtis! Čia forume labai daug gali sužinoti ir išmokti!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.prašom prisipažinti pas ką šiltnamyje yra pečiukas labai norėčiau vaizdines medžiagos kaip išvestas kaminas į įšorę,ir ar per visą šiltnamį ar per stogą iškišti kaminėlį .laukiu atsakymo
Atsakyti
Gera diena bye1.gif

aciu visiems atsakiusiems ir siek tiek nuraminusiems, nes kazkaip kiek visur skaitau, tai tik is rudens ruosti raso, bet daba matau, kad galima kazko ir man tiketis rolleyes.gif Mesliuko neturim, bet bandysim kazkaip suktis. Zinokit beveik viska darau jums is paskos (ir is kitu temu wink.gif pomid/agurkai/darzas ir pan), prasom pasidalint visokiais svarbiais yvykiais ir darbukais rolleyes.gif

QUOTE(mamadonata @ 2011 02 26, 14:25)
Taigi tik pirmyn ir jokių abejonių, kad kažkas gali nesigauti, viskas gausis, tik reikia noro ir domėtis! Čia forume labai daug gali sužinoti ir išmokti!

pioneer.gif smile.gif O forumas jau nukankintas smile.gif is tikro net pasiklydau jau, kur skaiciau ir kur ne smile.gif net konspektukus pradejau vestis, nes nuo informacijos gausos jau nieko nebepamenu biggrin.gif cia kaip su mokslais, kai pries koki egza bandai viska ismokti, tai galiausiai nieko nebemoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 03 01, 10:17)
Sveiki.prašom prisipažinti pas ką šiltnamyje yra pečiukas labai norėčiau vaizdines medžiagos kaip išvestas kaminas į įšorę,ir ar per visą šiltnamį ar per stogą iškišti kaminėlį .laukiu atsakymo

peciuko neturim dabar, bet kazkada yra buves toks mizerija...kamino isvedimo anga likus, jei nieks neikels galesiu pafotkint ax.gif
Atsakyti
Is Anglijos atsiveziau keleta dirvozemio rugstingumo(PH) ir dregmes matuokliu.
Jeigu kam reikia parasykit man AZ.
Atsakyti
Sveiki siltnamiskieciai 4u.gif

ech pradejau ir as po truputi uzsikresti siltnamiu, darzu ir pan..... turim sklypeli tai jame p otruputi bandau isikurti... taciau dar reikia labai daug ziniu norint kazka gauti unsure.gif vien zo pernai darzoviu turejau skurdokai, o siemet noriu turet truputi daugiau, todel labai prasau gal kas gali pasidalinti Kurdiumovo knygom???zinau kad jos labai informatyvios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2011 03 01, 17:24)
Sveiki siltnamiskieciai  4u.gif

ech pradejau ir as po truputi uzsikresti siltnamiu, darzu ir pan.....  turim sklypeli tai jame p otruputi bandau isikurti... taciau dar reikia labai daug ziniu norint kazka gauti  unsure.gif vien zo pernai darzoviu turejau skurdokai, o siemet noriu turet truputi daugiau, todel labai prasau gal kas gali pasidalinti Kurdiumovo knygom???zinau kad jos labai informatyvios  4u.gif

CIA KORDIUMOVO KNYGOS
Atsakyti

Sveiki 4u.gif

daržovių sodinimu užsiimu ir aš jau daug metų, tik kažkaip neužklysdavau į šią temą.Mūsų šiltnamiui totalus galas-pradėjo pūti griūti, reiks keisti. Aišku, kokie pas jus šiltnamiai esat aptarę ankstesnėse temose. Reiks skaityt. Norėčiau aliuminio konstrukcijos, bet labai brangūs. Bet dar ir su žeme negerai-jau keli metai būtent agurkus užpuola miltligė, tai gelbėdavau juos laistydama pieno-vandens mišiniu. Patarimas atkastas iš SM platybių. Labai gera mintis prieskonius augint šiltnamy. Lauke pas mane ir čiobrelis skursta, ir bazilikai neparodiniai. Vienu žodžiu darbų laukia daug, todėl norėčiau prisijungt, jei jamat naujas skūras ax.gif
Atsakyti
Turiu Pdf failu "protingas darzas" knyga. Jei reikia rasykit i :
girljust@gmail.com persiusiu.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 03 01, 20:58)
Sveiki  4u.gif

daržovių sodinimu užsiimu ir aš jau daug metų, tik kažkaip neužklysdavau į šią temą.Mūsų  šiltnamiui totalus galas-pradėjo pūti griūti, reiks keisti. Aišku, kokie pas jus šiltnamiai esat aptarę ankstesnėse temose. Reiks skaityt. Norėčiau aliuminio konstrukcijos, bet labai brangūs. Bet dar ir su žeme negerai-jau keli metai būtent agurkus užpuola miltligė, tai gelbėdavau juos laistydama pieno-vandens mišiniu. Patarimas atkastas iš SM platybių. Labai gera mintis prieskonius augint šiltnamy. Lauke pas mane ir čiobrelis skursta, ir bazilikai neparodiniai. Vienu žodžiu darbų laukia daug, todėl norėčiau prisijungt, jei jamat naujas skūras  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvau šiltnamyje. Žemė atšilusi bigsmile.gif kada bandom sėti salotas?

Asese, gal tu ką nors pasėjai savo gražiajam šiltnamį?
Atsakyti