Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 24, 23:31)
drinks_cheers.gif  ir užtektų duobes tik daigams iškast, likusį plotą mulčiuot  4u.gif

friends.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Darzininkeles kada sesite pomidorus? Gal jau laikas, ar dar siek tiek anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 00:31)
drinks_cheers.gif  ir užtektų duobes tik daigams iškast, likusį plotą mulčiuot  4u.gif

Ir palikti velėną? blink.gif
Šiemet bandysiu mulčiuoti dirvą šiltnamyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 09:20)
Ir palikti velėną? blink.gif
Šiemet bandysiu mulčiuoti dirvą šiltnamyje  ax.gif

taip biggrin.gif Juk ji po mulčiu sunyks. Jei nebūčiau išbandžius įvairius variantus, tikrai nerašyčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 11:24)
taip  biggrin.gif Juk ji po mulčiu sunyks. Jei nebūčiau išbandžius įvairius variantus, tikrai nerašyčiau wink.gif

Žinau, kad Jūs jau daug auginimo būdų esate išbandžiusi biggrin.gif Reikės daryti bandymą - pusės šiltnamio dirvą sukasti (nes vienmetes gėles reikės sėti), o kitoje pusėje palikti velėną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 02 25, 06:54)
Labuka  4u.gif Darzininkeles kada sesite pomidorus? Gal jau laikas, ar dar siek tiek anksti?  g.gif

Aš jau kelis turiu pasėjusi. Jau po du lapelius turi. Čia tiesiog eksperimentui. Vakar pasėjau labai ankstyvų. Bandysiu kelis auginti ankstyvus pagal Kurdiumovą, gal kas išeis. Pernai irgi sėjau labai anksti, dar anksčiau, bet nieko gero nebuvo, pomidorų turėjom labai vėlai, ne per daugiausiai, labai puolė ligos. Bet buvau klaidų padariusi augindama daigus ir dar per tankiai šiltnamyje susodinau. Tai gal dėl to.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 10:26)
Reikės daryti bandymą - pusės šiltnamio dirvą sukasti (nes vienmetes gėles reikės sėti), o kitoje pusėje palikti velėną ax.gif

kam tau kasti? Strėnų negaila? lengvai ir negiliai papurenk ir sėk sėkmingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 25, 23:03)
kam tau kasti? Strėnų negaila? lengvai ir negiliai papurenk ir sėk sėkmingai smile.gif

Reikia dar ir gėlėms dirvą paruošti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 22:07)
Reikia dar ir gėlėms dirvą paruošti  rolleyes.gif

tai pas tave naujai šiltnamis bus? g.gif vasarą nieko nebuvo sodinta?
O kokias gėles sėsi?
Aš tik serenčius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 25, 23:11)
tai pas tave naujai šiltnamis bus? g.gif vasarą nieko nebuvo sodinta?
O kokias gėles sėsi?
Aš tik serenčius wub.gif

Tik žiemą sugalvojau, kad man reikia šiltnamio, o dabar ten pievelė rolleyes.gif Kokias vasarines gėles auginu - visų jų sėklas sėju šiltnamyje, po to sodinu į gėlyną ax.gif Šiemet nesinori pas mamą į daržus važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 24, 13:13)
nesusilaikiau  blush2.gif  O ką gero duoda dvigubas kasimas? Pats Seržas maišuose augino, nelogika gaunas.

Na Kordiumova skaitet tai apie dvigubo kasimo nauda tikrai zinot, o tiems kas nezino kas yra dvigubas kasimas, tai paaiskinu, jog tai ne tik duobes gylis per 2 lopetas, bet dar reikia ir koki gera turta ant dugno paslepti (organika, meslas, kompostas ir pan.)
Sutinku, pirmais metais naudos gal ir ne perdaugiausia, bet ziurint i perspektyva, tai kitais metais ir dar keleta po to bus super g.gif
Ir pirmais metais gazkas isaugs, gal nebus toks ispudingas derlius, bet...
Kaip jau minejau draugas, be jokiu 2x kasimu pavasari, pirmais metais turejo pakankamai nebloga derliu ir ankstyvesni uz mano.
As aisku to neisbandes, bet kazkaip norisi tiketi ponu Kordiumovu ir jei tik butu galimybes tai maisuose tikrai neauginciau. Arba tie maisai turetu buti tikrai didesni, nei mano ir paruosti paties is normaliu zemiu ir kitokio gerio.
Piktzoliu seklos issilaiko keleta metu daigios ir kaskart sujudinus zemes jos islys i pavirsiu, tai manau nereikia labai ju bijoti, gerai apmulciuti ir viskas.
Atsakyti
Mes rudenį kasėme daržą: kasėm griovelius, dėjom mėšlą ir užkasėm, tai kaip suprantu, čia yra dvigubas kasimas?
Atsakyti