QUOTE(Ex @ 2011 02 21, 14:49)
Nu kad tiuningą darysi, tai gerai, tau pačiam bus komfortas, bet kuriems galams tinklelis
kas ten pas tave, ligoninė šiltnamyje? Sterilumo reikia? Lai skrenda ir musės ir vabalai. Jie taip pat naudingus darbus dirba. Tegu ir voriukas apsigyvena.
Niekada dar savęs "nekankinau" jokiais tinkleliais ir nežadu tai daryti. Ir net negirdėjau, kad kas taip darytų. Ir drugeliai pas mane skraido ir širšės, ir rupūžės gyvena - nieko neišveju, nieko neišmetu. Jei gamtoje taip sutvarkyta, vadinasi visko reikia
O kad kokia kirmėlė atsirabaždino, nugi paimk ir numuilink ją
Suprasčiau, jei šiltnamį užpultų kurkliai, baltasparniai, tada jau išimtis šitiems parazitams, reikia kažko imtis. Tik tinklelis šitoj situacijoj vargu ar pagelbės.
Nera pas mane kurkliu 3xtfu
ir nelabai jie pas mane atsikas, nes siltnamio pagrindas betonines plyteles, galvas greiciau prasiskels
Kaip jau minejau biciu aplink nera, o daugiau as ten nieko gero ir nematau atskrendant
pernai musyciu mazu buvo pilna ir vos tik kokia salota ar ridikelis islenda iskarto nugriauzia! purskiau visokiu s... ir degtines su muilu jau nepagailejau kelis kart, bet laikinas dalykas! Amaru irgi niekaip neisnaikinau, o viksrai, kuriuos uzveise koks tai drugys, sugrauze visas paprikas, keleta pomidoru, agurku zieve labai negraziai apgrauzia, is zirniu kas dien rinkaliojau, bet kurgi ten isrinksi visus?!
Tai vat nuo siu 3 padaru (Drugei, Musytes ir Amarai) ir noriu apsisaugoti tinkleliu, tik baisu, kad nemestu seselio