Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 19, 13:17)
i kvadrata sodinu 5 daigus, tai tau telpa 60 daigu vien pomidoru ax.gif

doh.gif vadinasi, dar ir prisikonservuosiu, ne tik svieziu uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmenele @ 2011 02 19, 12:24)
doh.gif  vadinasi, dar ir prisikonservuosiu, ne tik svieziu uzteks  rolleyes.gif

Uzteks, uzteks, dar kad lengviau butu auginti, ir cia ateikit
http://www.supermama...;#entry44779317
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 02 19, 13:17)
pyliau tiesiai iš šulinio ir galvos nesukau nes kol žemė pasisavina per skylutes tai vanduo ir pašyla  ax.gif

na bent jau nei agurkai nei pomidorai nesiskundė  blush2.gif

Smulkmenele, jei nepaslaptis kiek tokio dydžio šiltnamis jums kainavo  rolleyes.gif

Ne, nepaslaptis smile.gif musiskis 4 metru kainavo 1700 litu . Bet MB paskaiciavo, kad jei stoves koki 10 metu, tai turetu atsipirkti. Zodziu man gerai, o MB gerai, kad nereiks pleveles tasyt, kaip supratau is jo kalbos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte pasidalinti sarašiuku kokie augintiniai apart agurkų ir pomidorų jūsu šiltnamiuose gyvena wink.gif ar jie pakraščiukuose susodinti ar atskiri ploteliai skirti
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 19, 13:22)
Atkeliau is pomidoru temos, gal kas turit taip, koki ploti siltnamio daryt, kad optimaliai butu,  g.gif
O per vidury po du daigus sodint, ar galima ir po tris keturis, kiek ploti daryt tos lysves,  g.gif

g.gif pati dar taip nepasidarius esu,bet audziu minti...visdelto reiketu ziuret koks siltnamio plotas...vienas takelis mazdaug vistiek turi but apie 30 cm plocio, vidurine lysve platesne, o sonuose siauresnes g.gif
nu primeciau mazdaug, cia mano garsinis mastymas,kuri turit patirties issakykit mintis biggrin.gif
jei plotis 3m, du takeliai po 30 cm, tai mastau,kad sonines turetu but po 50 cm, o vidurine gaunas 1,20 g.gif
bet kai pasiemiau metra i rankas tai man viskas susimakalavo lotuliukas.gif blush2.gif viskas leksiu i siltnami matuot takelio ir kaip viskas turetu atrodyt blush2.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 19, 12:37)
g.gif pati dar taip nepasidarius esu,bet audziu minti...visdelto reiketu ziuret koks siltnamio plotas...vienas takelis mazdaug vistiek turi but apie 30 cm plocio, vidurine lysve platesne, o sonuose siauresnes g.gif
nu primeciau mazdaug, cia mano garsinis mastymas,kuri turit patirties issakykit mintis biggrin.gif
jei plotis 3m, du takeliai po 30 cm, tai mastau,kad sonines turetu but po 50 cm, o vidurine gaunas 1,20 g.gif
bet kai pasiemiau metra i rankas tai man viskas susimakalavo lotuliukas.gif  blush2.gif viskas leksiu i siltnami matuot takelio ir kaip viskas turetu atrodyt blush2.gif  wacko.gif

O liuks, gal dar kas patars, nes mes po skvalo statysim nauja, tai gal vyrai leis pasirinkt kokio plocio noriu ax.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...s-10155014.html

gal kam KAune tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmenele @ 2011 02 19, 14:29)
Ne, nepaslaptis smile.gif musiskis 4 metru kainavo 1700 litu . Bet MB paskaiciavo, kad jei stoves koki 10 metu, tai turetu atsipirkti. Zodziu man gerai, o MB gerai, kad nereiks pleveles tasyt, kaip supratau is jo kalbos  lotuliukas.gif

Abiems gerai thumbup.gif
Atsakyti
ejau pamatuot takelio tai yra 35 cm, o lysves 1,30 m (plotis 3m), kitam plotis 2,50, takelis pasirodo net 60 cm, treciam tai per saligatvio plyteles ploti,tos senoviskos biggrin.gif ten uzpustyta,neieinu pamatuot
Papildyta:
QUOTE(egute @ 2011 02 19, 13:36)
Gal galėtumėte pasidalinti sarašiuku kokie augintiniai apart agurkų ir pomidorų jūsu šiltnamiuose gyvena wink.gif ar jie pakraščiukuose susodinti ar atskiri ploteliai skirti

pradedant nuo pavasario tai auga salotos, ridikeliai,svogunai keli laiskams,geles,kurios sodinsis i gelynus,kopustu daigai,paskui jau parkeliauja pomidorai ispradziu loveliuose paskui jau pasisodina,agurkai, paprikos,cili,dumplunes, pastogej kabo vazonuose petunijos,verbenos,bakopos, su vazonais isnesu per vasara kambarines geles,pavasari,kad anksciau butu- rugstynes vienam kampe,siemet dar kelias braskes pasodinus, pernai kelios ir bulves tilpo, morkos ankstyvos palei takeli lysvej ax.gif nebezinau kas cia dar...per ziema ziemoja chrizantemos,kelios avietes savaime isaugusios,roze
Atsakyti
ogo kiek gyventojų smile.gif
ir dar yra prokur prasibrauti ir mulčiuoti smile.gif

aš pagalvojau kad šiemet pabandysiu gal kelis meliuonus ir arbūzus pakraštį pasodinti... gal nesisipyks su agurkais ar pomidorais

o dėl braškių tai yra pas mane kelios irgi ale nepasakyčiau kad labai jau greičiau uogos parausta
Atsakyti
Aš esu sodinus melionus ir arbūzus šiltnamyje, nors šiemet žadu po agroplėvele prie komposto krūvos, nes jie reikalauja labai daug erdvės. Šiltnamyje tai būdavo pakraščiuose, kaip išsiplėsdavo, tai plėvelės kampą pakeldavau ir išleisdavau į lauką plėstis ax.gif Pernai su melionais, tai šnipštas gavosi unsure.gif doh.gif
Atsakyti
ko meliuonams trūko? ar perkaršta

o arbūzą išties imanoma užsiauginti kad būtu valgomas?
Atsakyti