QUOTE(giedrulka @ 2011 02 15, 10:16)
Ne, sitie vamzdeliai zymiai brangiau iseina, taigi tik 25metrai virs 40Lt, be to jiems brangus sujungimai bus. Ir jie man regis kitaip naudojami, jie kabinami. O sita juosta Traxx tiesiog dedama ant zemes ir is virsaus as tiesiog paprastai mulciuoju, nieko ten pakelti nereikia. Svarbiausia purenant zemes, neuzkabinti irankiu, bet taigi vistiek zinosit kur mazdaug yra ta juosta. Tinka viskam ir braskems, ir pomidorams, ir agurkams - visam darzui ir siltnamiui. Mes kolkas isirengem tik siltnamiuose pomidoriniame ir agurkiniame. Viskas gerai veikia
Vyras vis zadejo ir darze irengt, bet statybomis uzsiemes buvo, tai mano darzas jam nerupi
Na, bet kaip nors prispausiu.
Tiesa, reikia pas pardavejus paklaust (nes as jau neprisimenu) ar tinka sias juostas prie vandentiekio jungti, gali but spaudimas per didelis ir suplesys juostas. Bet man atrodo, kad yra kazkokie "tralialia" (nezinau kaip vadinas
), kurie mazina slegi.... o gal nusisneku... ai, nu vienzo, reik klaust pardaveju. Bet is backu tai veikia
Aciukas, supratau, jamsim tada tas, ne tai reik is backu, susils dar, juk nevarysi is sulinio, saltas bus, pas mus sulinys pagerintas, vanduo per virsu iena, vamzdis isvestas i griovi, nes kitaip per virsu eina, tai vandens ne problema, tik dabar talpa reikia sumedziot, turim vien a, bet nedidele, jei galvot apie darza, tai reik didesnes, o jauciu reikia taip ir galvoti, kiek darbo atkris, o dar kaimynkos galesim vidury savaites paprasyt kad kraniuka porai valandu atsuktu ir psio