Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(saintlina @ 2011 02 08, 12:29)
na, nesu pirkusi sėklų iš Jūsų pateikto puslapiuko, bet čia merginos daug kas pirko ir tikrai nesu girdėjusi nusiskundimų.
Sėklas ir aš pati, ir daugelis forumiečių perka sėklų parduotuvėse arba dalinasi. Bet net ir Maximoj pirktos sėklos puikiai sudygsta ir duoda gerą derlių, jei augimo sąlygos palankios.

drinks_cheers.gif Tikrai skaičiau ne vieną gerą atsiliepimą apie tos moters parduodamas daržovių sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 02 08, 10:02)
O jūs sakykit, perpuvusiam mėšle ar lieka kas nors "gero"? Mano vyro tėvas tręšia šiltnamius perpuvusiu avių mėšlu.Nu neužauga pas juos beveik niekas unsure.gif Šiltnamiai gigantai,o derlius iš vis minimalus. Tarkim per 16 metrų šiltnamį tepriskina vos 8ltr kibiriuką pomidorų. Suprantama,kad gali būti visokių kitokių priežasčių,bet man pirmiausia šauna į galvą tas tręšimas g.gif

geriausias yra perpuvuves arklių, tačiau priežastys mažo derliaus spėju yra visai kitur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 vasario 2011 - 11:49
Jeigu norima žemę perpuvusiu mėšlu patręšti, tai geriausia daryti iš rudens, nes padauginus mėšlo nors ir perpuvusio galima nepadėti augalams, o kaip tik pakenkti.
Paskutiniu metu mes irgi dažniausiai naudojame mulčą, rudenį pakasu į žemę pupelių stiebus, kaimynai atiduoda paskutinę žolę nupjautą ir ją įkasu.
Atsakyti
Aš sodindama pomidorus į kiekvieną duobutę įdedu karvės "aukso" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 02 08, 10:09)
Tai kokias veisles augina gal labai senas ir jau išsigimusias g.gif

Aš ne apie Loretos sodus kalbėjau o Alekto atsakiau kai ji parašė kad iš didelio šiltnamio mažai priskina .o iš Loretos aš buvau pirkus prieš du metus gavau viską labai tvarkingai ko prašiau ir dar dovanų įdejus buvo
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2011 02 08, 13:35)
Jeigu norima žemę perpuvusiu mėšlu patręšti, tai geriausia daryti iš rudens, nes padauginus mėšlo nors ir perpuvusio galima nepadėti augalams, o kaip tik pakenkti.
Paskutiniu metu mes irgi dažniausiai naudojame mulčą, rudenį pakasu į žemę pupelių stiebus, kaimynai atiduoda paskutinę žolę nupjautą ir ją įkasu.

Jokiu būdu įkasti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 08, 15:18)
Jokiu būdu įkasti nereikia.

Man taip būna patogiau, nes pavasarį žemė visur būna kultivuojama kelis kartus. O vasarą, aišku viskas dedasi ant viršaus.
Atsakyti
As apie seklas taipogi nieko blogo neturiu, nes man viskas uzaugo puikiai, tiesiog del pas kaimyne neisaugusiu pomidoru kilo klausimas, kas galetu buti blogai, taciau atsakyma kaip ir gavau aciu. 4u.gif
Atsakyti
Aš sodindama pomidorus į kiekvieną duobutę įdedu karvės "aukso"
O tai nenudegs šaknys, juk sako, kad reikia atsargiai su tuo "auksu"?
Atsakyti
manasis kultivatorius tik 5-7 cm grumstus sutrupina ir tuo pačiu supurena. Pavasariniai kasimai išgarina drėgmę. Tačiau be rudeninio perkasimo neįsivaizduoju kaip apsieiti - tuomet renku grambuolių lervas.
Atsakyti
QUOTE(*Pu-pa* @ 2011 02 08, 15:53)
Aš sodindama pomidorus į kiekvieną duobutę įdedu karvės "aukso"
O tai nenudegs šaknys, juk sako, kad reikia atsargiai su tuo "auksu"?

Duobutė, "auksas", žemė ir sodinu daigą - niekada nenudegė ir augo puikiai (tai močiutės ir mamos "receptas" rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 08, 14:58)
Duobutė, "auksas", žemė ir sodinu daigą - niekada nenudegė ir augo puikiai (tai močiutės ir mamos "receptas" rolleyes.gif )

AČIŪ rolleyes.gif
Atsakyti