Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

Ačiū visoms už paguodą mirksiukas.gif , neliūdėsiu, bus proga naują statyti, senukas jau ir buvo, tik plėvelė pernykštė.Tiek metų nieko neatsitikdavo, taip, gyveni ir mokaisi.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 02 04, 19:20)
O jei rimtai,tai LT turi kažkokį terminą,per kurį turi iš vis išnykt tie stikliniai šiltnamiai. Ką gali žinot,paskui ir baust gal pradės....

Baikit bajeruot... jau LT tipo turi terminą namų šiferio stogams pasikeist... nu ir ką, labai visi skuba, keičia? Jau tas stiklinis šiltnamis stovės, kol pats nesubyrės... kaip ir šiferio stogai..
Bet aš už polikarbonatinį šiltnamį, jei tik pas ką yra galimybės. Mano stiklinis, kai statėm, tokio polikarbonato nebuvo... smile.gif
Atsakyti
nugi merginos kurios turit grazius siltnamius paivairinkit tema, laukiam foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 20:23)
kurios turit grazius siltnamius paivairinkit tema, laukiam foto smile.gif

Ką vadini gražiais? Tuščias - nieko vertas. Man šiltnamis gražus tada, kai pilnas prikimštas pomidorų, paprikų...pasiilgau tokio grožio rolleyes.gif o tada tai yra ką rodyt smile.gif
Atsakyti
sako,kad paprikos su pomidorais nelabai draugauja.ar tiesa?
Atsakyti
Pas mane nei tie, nei tie per keliolika metų mėlynės po akim neturėjo... reiškia draugiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 17:43)
memeliete kiek suprantu is foto tai ten lankinis siltnamis sugriuves? ar klystu?
jei taip tai tikrai ji atsistatyk...kad kita ziema nesugriutu is vidaus sustiprinkit lankus, jokiu budu ant lanku sonu nekalkit jokiu lentu, apsunkina...bent jau mes tuos tarpus,kad plevele kuo maziau plevesuotu pertempiam spagatu keliose vietose, trukumas toks,kad ji reikia keisti kiekvienais metais, nuo saules sutrukineja...
plevele perkam melyna ir kuo daugiau mikronu, ji stipresne, ilgiau laiko...anksciau jau rasiau,kad vienam siltnamiui, tik tiksliai jau nepamenu, bet liktai 4 ar 5 sezona laikys

aha lankinis. bet kaip man viena supermama sakė, kad šlaitinis geriau... g.gif nežinau dar parinksiu info ir kažką sugalvosim, ar šita gaivinsim arba kitą statysim. irgi neaišku dėl to kuria kryptimi turėtų stovėti jis, ar taip kaip dabar (vakarų-rytų kryptimi) ar keisti į šiaurės-pietų pusę) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 04, 20:33)
Ką vadini gražiais? Tuščias - nieko vertas. Man šiltnamis gražus tada, kai pilnas prikimštas pomidorų, paprikų...pasiilgau tokio grožio rolleyes.gif o tada tai yra ką rodyt smile.gif

graziai padarytus smile.gif o su vidiniu groziu reik palaukt dar nemazai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 20:39)
aha lankinis. bet kaip man viena supermama sakė, kad šlaitinis geriau...  g.gif nežinau dar parinksiu info ir kažką sugalvosim, ar šita gaivinsim arba kitą statysim. irgi neaišku dėl to kuria kryptimi turėtų stovėti jis, ar taip kaip dabar (vakarų-rytų kryptimi) ar keisti į šiaurės-pietų pusę)  smile.gif

turiu ir toki ir toki...slaitinis patogesnis, bet nepeikiu ir lankinio smile.gif stovi pas mane P-Š, kiek skaicius taip reikalauja, bet stato ir V-R
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 20:35)
sako,kad paprikos su pomidorais nelabai draugauja.ar tiesa?

Sako smile.gif bet as auginu kartu smile.gif ir nieko,auga...ar derlius mazesnis nzn,nes su agurkais neauginus
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 21:23)
nugi merginos kurios turit grazius siltnamius paivairinkit tema, laukiam foto smile.gif

Na mano šiltnamis paprastas, bet paspalvinti temą galima 4u.gif Kažkada svajojau apie stiklinį šiltnamį, paaukštintu raudonų plytų pamatu. tongue.gif Bet kaip supratau - stiklinis gerai jei jis šildomas. Paprastas pavyzdys. Aš ir mano pažystama perkėlėme pomidorus į šiltnamius. Aš į plėvelinį, ji - į stiklinį. Buvo 4 laipsnių šalna, papildomai abi uždengėme agro plėvele. Pažystamos nušalo visi, mano - nė vienas. Stikliniai labai šaltį traukia, bent jau taip mano tėvai sako rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2011 02 04, 21:57)
Na mano šiltnamis paprastas, bet paspalvinti temą galima 4u.gif Kažkada svajojau apie stiklinį šiltnamį, paaukštintu raudonų plytų pamatu. tongue.gif  Bet kaip supratau - stiklinis gerai jei jis šildomas. Paprastas pavyzdys. Aš ir mano pažystama perkėlėme pomidorus į šiltnamius. Aš į plėvelinį, ji - į stiklinį. Buvo 4 laipsnių šalna, papildomai abi uždengėme agro plėvele. Pažystamos nušalo visi, mano - nė vienas. Stikliniai labai šaltį traukia, bent jau taip mano tėvai sako rolleyes.gif
user posted image

gal ir aš kada nors tokį šiltnamį turėsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 01 28, 15:13)
trinkelės pas mus - vyras prieš važiuodamas į darbą būtinai turi dar agurkų pietums pasiskint ir tuo pačiu batų gink D neišsitepti  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(yuki @ 2011 01 28, 15:45)
bet turėtų labai teptis plika žemė pvz. po laistymo?

pas mus plytelės
user posted image

palaiscius tepasi, as i ji pries darba nedrisciau uzeit wink.gif
OOO, va cia tai siltnamis thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 14:44)
cia is pradziu labai gerai  biggrin.gif  Po to tikras siaubas apima cia uzejus - visko noret pradedi. Puoli pirkt ir sodint tai, ko visai neplanavai, nenori ir aplamai net nevalgai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

teisybe
Atsakyti
Sveikutes siltnamininkes 4u.gif
As nuo pat mazens padedavau mamai siltnamy darbuotis, o va dabar pirmi metai kai pati viena tvarkysiuos savo siltnamiuka. Pirksim lankus, plevele ir meistrausim. Norejau suzinoti o kada jus pradesite seti pomidorus ir paprikas? Nenoriu paveluoti ax.gif
Atsakyti