Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

Juk to polikarbonato su dideliais norais vėjas nenupūstų. Netoks jis ir lengvas.
Anksčiau turėjom stiklinį šiltnamį, dabar jokių būdų tokio nenorėčiau schmoll.gif schmoll.gif. Jeigu finansai leistų, dengčiau tik polikarbonatinėmis plokštėmis. Jos ir saulės spindulius labiau sulaiko ir nelabai bijo krušos, ne kaip stiklas. Kiek atsimenu anksčiau būdavo visokių vasarų ir kaitrių, tai močiutė stiklus kreida arba kalkėmis purkšdavo ne dėl kenkėjų, o tam kad užtamsinti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aš šiemet tai tik ir svajojų apie tą polikarbonatą blush2.gif blush2.gif, bet teks pasitenkinti plėvele unsure.gif
Atsakyti
memeliete kiek suprantu is foto tai ten lankinis siltnamis sugriuves? ar klystu?
jei taip tai tikrai ji atsistatyk...kad kita ziema nesugriutu is vidaus sustiprinkit lankus, jokiu budu ant lanku sonu nekalkit jokiu lentu, apsunkina...bent jau mes tuos tarpus,kad plevele kuo maziau plevesuotu pertempiam spagatu keliose vietose, trukumas toks,kad ji reikia keisti kiekvienais metais, nuo saules sutrukineja...
plevele perkam melyna ir kuo daugiau mikronu, ji stipresne, ilgiau laiko...anksciau jau rasiau,kad vienam siltnamiui, tik tiksliai jau nepamenu, bet liktai 4 ar 5 sezona laikys
Atsakyti
O kokia kryptim pas jus šiltnamiai stovi? Anksčiau mano buvo šiaurės-pietų kryptimi.Dabar rytų-vakarų.Tai dabar,manau, geriau auga.Nors perskaičiau,kad kaip tik reikia Š-P statyt.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 02 04, 18:33)
O kokia kryptim pas jus šiltnamiai stovi? Anksčiau mano buvo šiaurės-pietų kryptimi.Dabar rytų-vakarų.Tai dabar,manau, geriau auga.Nors perskaičiau,kad kaip tik reikia Š-P statyt.

P-Š visi trys taip stovi, taip ir reikia statyt
Atsakyti
Sveikos, o mano šiltnamis sulūžo verysad.gif . Sesė nuvažiavo į sodą ir paskambinus sako tiek sniego iki kelių, o šiltnamį kur padėjot? Vos infarkto negavau. O
kai išsiaiškinom, pasirodo, perlūžo lankai, sutrūko plėvelė ir amba mano šiltnamiui, kaip gaila.... Kaip čia reiks naują taip greit suregzt, jei vėlyvas bus pavasari, nuotaika prasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2011 02 04, 18:02)
Sveikos, o mano šiltnamis sulūžo  verysad.gif  .  Sesė nuvažiavo į sodą ir paskambinus  sako tiek sniego iki kelių, o šiltnamį kur padėjot? Vos infarkto negavau. O
kai išsiaiškinom, pasirodo, perlūžo lankai, sutrūko plėvelė ir amba mano šiltnamiui, kaip gaila.... Kaip čia reiks naują taip greit suregzt, jei vėlyvas bus pavasari, nuotaika prasta  doh.gif

neliudek labai. Kaip jau atsitiko, taip.
Jei pagrindas likes, tai gal nereiks to velyvo pavasario laukt.
Uztat galesit svieziu zemiu atvezt, labai patogu dabar jas sudet, nereik per duris nesiot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 02 04, 15:11)
O prieš tai turėjot stiklinį? Gal galit plačiau pakomentuoti pranašumus polikarbonato, nes mano MB nenori net girdėt apie jį  doh.gif stiklas ir viskas.

Tai kad stikliniai šiltnamiai uždrausti ES šalyse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 17:55)
P-Š visi trys taip stovi, taip ir reikia statyt

pas mane vienas P-S, kitas V-R. Sakyciau, panasiai auga ir ten, ir ten.

Tiesa, siemet problema bus su Plastos lankais ir plevele. Bent jau kol kas jie neturi zaliavu..
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2011 02 04, 18:10)

tikrai? Gal tie didieji negali but stikliniai. Bet kas gali uzdraust man prie namu pasistatyt stiklini siltnamiuka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 18:15)
tikrai? Gal tie didieji negali but stikliniai. Bet kas gali uzdraust man prie namu pasistatyt stiklini siltnamiuka?  blink.gif

Ir kanapes augint galima biggrin.gif O jei rimtai,tai LT turi kažkokį terminą,per kurį turi iš vis išnykt tie stikliniai šiltnamiai. Ką gali žinot,paskui ir baust gal pradės. Tiesą sakant,nesu garantuota dėl paprastų žmonių g.gif Bet visi tie Kėdainių šiltnamiai ir pan turi likviduot tuos stiklinius.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 04, 15:54)
Kad turėčiau galimybę, tai norėčiau tik polikarbonato šiltnamio ax.gif

Asese pernai rodė kaip jai vyras statė polikarbonatinį. Berods pigiau gavosi ir nėra taip sunku, kaip gali pradžioj rodytis wink.gif

Sveikos, o mano šiltnamis sulūžo   verysad.gif   .  Sesė nuvažiavo į sodą ir paskambinus  sako tiek sniego iki kelių, o šiltnamį kur padėjot? Vos infarkto negavau. O
kai išsiaiškinom, pasirodo, perlūžo lankai, sutrūko plėvelė ir amba mano šiltnamiui, kaip gaila.... Kaip čia reiks naują taip greit suregzt, jei vėlyvas bus pavasari, nuotaika prasta   doh.gif

vienas kaimynas žiemai visada plėvelę nuiima, kiti nuvalo sniegą. Treti, kurie nenuvalo sniego, taiso pavasariais. Teisingiau vieną kartą atranda sulūžusį, tai sekančiomis žiemomis patys važiuoja ar kaimynų prašo nuvalyt sniegą. Tiesiog pamoka ateičiai, viskas pataisoma wink.gif 4u.gif

QUOTE(Alekto @ 2011 02 04, 18:10)

šiaip tai yra stiklai, skirti šiltnamiams, kitokia sudėtis.
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 18:15)
Tiesa, siemet problema bus su Plastos lankais ir plevele. Bent jau kol kas jie neturi zaliavu..
Papildyta:
tikrai? Gal tie didieji negali but stikliniai. Bet kas gali uzdraust man prie namu pasistatyt stiklini siltnamiuka?  blink.gif

o kodėl plastos plėvelę perkat? Umaras.lt gamina hidroizoliacines plėveles ir jų tikrai yra prekyboj.

Jei yra pamatas, tai gali netikėta komisija uždrausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 vasario 2011 - 18:27
na taip, tiems didiesiems pramoniniams tai sutinku, kad gali but toks reikalavimas.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 04, 18:22)

o kodėl plastos plėvelę perkat? Umaras.lt gamina hidroizoliacines plėveles ir jų tikrai yra prekyboj.

Jei yra pamatas, tai gali netikėta komisija uždrausti.

Man Plasta salia darbo biggrin.gif Ir siemet dar nereik. Bet aciu uz info 4u.gif

Na taip, stiklinio be pamato nelabai pastatysi. O jei jau yra pamatas.. be leidimo..
Atsakyti
Sveikos, o mano šiltnamis sulūžo  verysad.gif  .  Sesė nuvažiavo į sodą ir paskambinus  sako tiek sniego iki kelių, o šiltnamį kur padėjot? Vos infarkto negavau. O
kai išsiaiškinom, pasirodo, perlūžo lankai, sutrūko plėvelė ir amba mano šiltnamiui, kaip gaila.... Kaip čia reiks naują taip greit suregzt, jei vėlyvas bus pavasari, nuotaika prasta  doh.gif

console.gif
musu siltnamis lankinis.vienais metais buvom palike plevele,tai pavasari atvaziave irgi neradom siltnamio.lankai neilaike sniego svorio(nera kam nuvalyt).tai dabar tesiog ja nuimam nuo lanku ir tvarkyngai suviniota paliekam.tarnauja jau 2 sezonai.o i siltnami rudeni buvau prinesus lapu is misko(vietoj meslo.sako irgi gera trasa,kai perpuna)
Atsakyti