QUOTE(NIDA @ 2011 01 28, 15:42)
yuki,kaip grazu
o jums tie lankai nesulinksta? Mano pirmas siltnamis buvo is lanku. Po keliu metu lankai,ziurint is sono, tokie beveik C formos buvo. tai db turim toki metaliniu remu,o viduje lankai. Bet baisiai noriu antro siltnamio.galvoju is lanku daryt,bet bijau,kad vel nesulinktu. Gal kuri galit pafotkint is priekio,kaip jie daromi?
Ir ar nuiminejat plevele ziemai? nesuplysta?
aš kaip varna medingėnų
ar čia man buvo skirti klausimai?
pas mus iš medinių lankų šiltnamis ir dengtas polikarbonatine danga, todėl nelabai yra šansų jiems sulinkti. jei storai apsnigtų, sniegą, aišku, valytumėm, bet šiemet dar nereikėjo, vėjai viską nupusto.
QUOTE(Karosė @ 2011 02 04, 08:54)
yuki,
o kokia veislė tu pomidorų gal galit parašyti pirmų kur be lapų
jau atsakiau į až, kaip ir nežinau, spėju, kad jaučio širdys (ach, tie vaikai)
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 09:22)
Aš ir pernai skaidrią plėvelę rinkausi... ji mums rudeniop suplyšo visa. Atrodo ir stiprią pirkom.
Reikės šiemet mėlynos ieškoti, nors man ji negraži
negraži ir man ji, bet matau, kad kaimynams dvejus metus jau laiko. bet kas planuojat daryt stiklinį, tai patarčiau ne stiklą rinktis, o polikarbonatą, neatsidžiaugiu juo
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 13:36)
Sodint pirmiausia pradedam ridikelius, salotas ir svogunelius laiskams. Bijau net pasakyt, kada.. ziurint, koks oras. Kova. Kai zeme siltnamy susyla.
kaip žinot, kada žemė sušyla? būt gerai, kad informuotumėt apie sėjos pradžią
pas mane šiltnamis tik nuo gegužės atsirado, iškart pomidorai viską okupavo, už tai dar nežinau tokių dalykų