Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 14:26)
siltnamis salia namu visad gerai. Jei ten pietus, tai saules sviesos garazas neuzstos. Nors tokia vasara kaip pernai tai gal ir gerai butu seselis  biggrin.gif

biggrin.gif tai tada tvarkoj viskas. O šiaip iki kada man reiktų jau pasiruošti tą šiltnamį? kada pradedat sodinti į šiltnamį gėrybes?
Atsakyti
jus, svarbiausia, ziurekit, kad siltnamy pakaktu sviesos ir laistyt butu patogu (nereiktu tampyt is toli vandens).
Sodint pirmiausia pradedam ridikelius, salotas ir svogunelius laiskams. Bijau net pasakyt, kada.. ziurint, koks oras. Kova. Kai zeme siltnamy susyla. Kazi ar spesit pastatyt. O pomidorus, agurkus, paprikas sodinam geguzi. Va iki to laiko tai tikrai pasidarysit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 14:36)
jus, svarbiausia, ziurekit, kad siltnamy pakaktu sviesos ir laistyt butu patogu (nereiktu tampyt is toli vandens).
Sodint pirmiausia pradedam ridikelius, salotas ir svogunelius laiskams. Bijau net pasakyt, kada.. ziurint, koks oras. Kova. Kai zeme siltnamy susyla.  Kazi ar spesit pastatyt. O pomidorus, agurkus, paprikas sodinam geguzi. Va iki to laiko tai tikrai pasidarysit  mirksiukas.gif

ačiū labai už informaciją 4u.gif ir visoms ačiū už konsultacijas 4u.gif vis tiek kaip gerai yra tas supermamų forumas thumbup.gif , galima pasitarti visomis rūpimomis temomis thumb_yello.gif ir gauti patarimų iš praktikos. smile.gif
Atsakyti
cia is pradziu labai gerai biggrin.gif Po to tikras siaubas apima cia uzejus - visko noret pradedi. Puoli pirkt ir sodint tai, ko visai neplanavai, nenori ir aplamai net nevalgai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 14:44)
cia is pradziu labai gerai  biggrin.gif  Po to tikras siaubas apima cia uzejus - visko noret pradedi. Puoli pirkt ir sodint tai, ko visai neplanavai, nenori ir aplamai net nevalgai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visokios ligos dar užpuola doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 14:44)
cia is pradziu labai gerai  biggrin.gif  Po to tikras siaubas apima cia uzejus - visko noret pradedi. Puoli pirkt ir sodint tai, ko visai neplanavai, nenori ir aplamai net nevalgai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif bet užtat tikrai tinginiauti ir nuobodžiauti nėra kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 01 28, 15:42)
yuki,kaip grazu  bigsmile.gif
o jums tie lankai nesulinksta? Mano pirmas siltnamis buvo is lanku. Po keliu metu lankai,ziurint is sono, tokie beveik C formos buvo. tai db turim toki metaliniu remu,o viduje lankai. Bet baisiai noriu antro siltnamio.galvoju is lanku daryt,bet bijau,kad vel nesulinktu. Gal kuri galit pafotkint is priekio,kaip jie daromi?
Ir ar nuiminejat plevele ziemai? nesuplysta?

aš kaip varna medingėnų doh.gif ar čia man buvo skirti klausimai? unsure.gif
pas mus iš medinių lankų šiltnamis ir dengtas polikarbonatine danga, todėl nelabai yra šansų jiems sulinkti. jei storai apsnigtų, sniegą, aišku, valytumėm, bet šiemet dar nereikėjo, vėjai viską nupusto.

QUOTE(Karosė @ 2011 02 04, 08:54)
yuki,   
o kokia veislė tu pomidorų gal galit parašyti pirmų kur be lapų g.gif

jau atsakiau į až, kaip ir nežinau, spėju, kad jaučio širdys (ach, tie vaikai) smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 09:22)
Aš ir pernai skaidrią plėvelę rinkausi... ji mums rudeniop suplyšo visa.  Atrodo ir stiprią pirkom.
Reikės šiemet mėlynos ieškoti, nors man ji negraži lotuliukas.gif

negraži ir man ji, bet matau, kad kaimynams dvejus metus jau laiko. bet kas planuojat daryt stiklinį, tai patarčiau ne stiklą rinktis, o polikarbonatą, neatsidžiaugiu juo thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 13:36)
Sodint pirmiausia pradedam ridikelius, salotas ir svogunelius laiskams. Bijau net pasakyt, kada.. ziurint, koks oras. Kova. Kai zeme siltnamy susyla.

kaip žinot, kada žemė sušyla? būt gerai, kad informuotumėt apie sėjos pradžią blush2.gif pas mane šiltnamis tik nuo gegužės atsirado, iškart pomidorai viską okupavo, už tai dar nežinau tokių dalykų ax.gif
Atsakyti
[quote=yuki,2011 02 04, 15:40]
bet kas planuojat daryt stiklinį, tai patarčiau ne stiklą rinktis, o polikarbonatą, neatsidžiaugiu juo thumbup.gif

O prieš tai turėjot stiklinį? Gal galit plačiau pakomentuoti pranašumus polikarbonato, nes mano MB nenori net girdėt apie jį doh.gif stiklas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 02 04, 14:40)

būt gerai, kad informuotumėt apie sėjos pradžią blush2.gif

o, nesijaudink, cia kaip avilys duzgs tuo metu biggrin.gif Jei tik uzsuksi i foruma, garantuotai nepraziopsosi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=rim,2011 02 04, 16:11]
bet kas planuojat daryt stiklinį, tai patarčiau ne stiklą rinktis, o polikarbonatą, neatsidžiaugiu juo thumbup.gif
O prieš tai turėjot stiklinį? Gal galit plačiau pakomentuoti pranašumus polikarbonato, nes mano MB nenori net girdėt apie jį doh.gif stiklas ir viskas.
[/quote]

aš apie polikarbonatą čia skaičiau. man irgi patiko aprašymas smile.gif
aprašymas
Atsakyti
[quote=rim,2011 02 04, 17:11]

[/quote]
Kad turėčiau galimybę, tai norėčiau tik polikarbonato šiltnamio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 02 04, 15:11)
O prieš tai turėjot stiklinį? Gal galit plačiau pakomentuoti pranašumus polikarbonato, nes mano MB nenori net girdėt apie jį  doh.gif stiklas ir viskas.

stiklinio neturėjau.
o polikarbonato privalumai: - nedūžta, saugu,
- lengvas (bet atlaikė uraganą)
- neakina saulė, šviesa tolygiai pasiskirsto, labai malonu akims,
- nepaisant ypač karštos vasaros, derlių turėjau ohoho, ir gausų, ir iiiilgai derėjo.
minusų neturi jokių.

kokius pliusus jis mato stikle?

štai tokį uraganą atlaikė. čia keli šimtai metrų nuo mūsų namų
user posted image

QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 15:16)
o, nesijaudink, cia kaip avilys duzgs tuo metu biggrin.gif  Jei tik uzsuksi i foruma, garantuotai nepraziopsosi  mirksiukas.gif

ok, stengsiuosi pataikyt į dūzgimą biggrin.gif

QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 15:22)
aš apie polikarbonatą čia skaičiau. man irgi patiko aprašymas  smile.gif
aprašymas

drinks_cheers.gif sutinku su visais teiginiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 04 vasario 2011 - 16:09