Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis II

QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 10:50)
Sveikos šiltnamių savininkės  smile.gif  4u.gif
gal galit pakonsultuoti žalią naujokę. noriu ir aš šiltnamį turėti. ten kur žadam iki vasaros įsikraustyti jis buvo su plėvele, bet beveik sugriuvęs dabar. galvoju gal įsigyti gatavą stiklinį. kaip manot ar verta? kokie privalumai, trūkumai?  ax.gif

eigu jums pinigine leidzia,tai galima ir gatava stiklini isigyti.nes kiek domejausi,tai ju kaina nuo 2,500 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 12:40)
eigu jums pinigine leidzia,tai galima ir  gatava stiklini isigyti.nes kiek domejausi,tai ju kaina nuo 2,500 blink.gif

Ir mes ateityje pirksime gatava stiklinį, bet dar negreitai g.gif Kai ten gyvensim tada tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 12:40)
eigu jums pinigine leidzia,tai galima ir  gatava stiklini isigyti.nes kiek domejausi,tai ju kaina nuo 2,500 blink.gif

na aš tūkstančiu pigiau mačiau. na bet ir tiek aišku nemažai, bet gal geriau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 11:48)
na aš tūkstančiu pigiau mačiau. na bet ir tiek aišku nemažai, bet gal geriau...  g.gif

4u.gif čia gal dar nuo šiltnamio dydžio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 04, 13:21)
4u.gif čia gal dar nuo šiltnamio dydžio priklauso  mirksiukas.gif

na taip. bet manau man nereikia didelio smile.gif tiksliau dar išvis nežinau ar reikia pirktinio. tiek, kad truputį gražiau atrodo... bet ar verta dėl daržovių neaišku, girdėjau, kad net plėvele dengtuose geriau auga. ta va ir norėtųsi sužinoti turinčiųjų nuomonę. ax.gif

tas kuris buvo tai buvo lankinis. ar yra skirtumas tarp lankinio ir šlaitinio?

ką manytumėt apie tokį?
šiltnamis

arba tokį?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 04 vasario 2011 - 12:45
QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 12:27)
na taip. bet manau man nereikia didelio  smile.gif tiksliau dar išvis nežinau ar reikia pirktinio. tiek, kad truputį gražiau atrodo... bet ar verta dėl daržovių neaišku, girdėjau, kad net plėvele dengtuose geriau auga. ta va ir norėtųsi sužinoti turinčiųjų nuomonę.  ax.gif

tas kuris buvo tai buvo lankinis. ar yra skirtumas tarp lankinio ir šlaitinio?

stiklinis siltnamis ilgiau tarnaus nei plevelinis. Bet didelis stiklinis - brangu. Maziukas.. na ka i ji susodinsi? g.gif Merginos pastebejusios, kad pleveliniam siltnamy silciau.
Lankinis siltnamis - pati isivaizduojat. Vidury aukstas, krastuose mazai ka pasodinsi. Slaitiniame pomidorus (mano pomidorlige vis islenda) sodint bet kurioj vietoj gali, ir siaip patogiau. Tik daugiau darbo ir daugiau kainuoja pastatyt. Jei vyras megsta meistraut, zinoma, geriau tegu daro slaitini. Bet jums pirmais metais ir taip rupesciu bus per akis.
Manau, kad pradziai uztektu ir lankinio. Paskui matysit, kiek norit augint ir ar reik kitokio. Na, o jei leidzia finansai - kodel nenusipirkt ir gatavo siltnamiuko.

Zvilgtelejau i nuorodele. Hmmm... Paskutinis siltnamiukas virs 6000 gaunasi su pamateliu blink.gif Palyginimui galiu pasakyt, kad mano panasaus ilgio (plocio 4 m) lankinis siltnamis kainavo ~ 500 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 vasario 2011 - 12:50
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 13:45)
stiklinis siltnamis ilgiau tarnaus nei plevelinis. Bet didelis stiklinis - brangu. Maziukas.. na ka i ji susodinsi?  g.gif  Merginos pastebejusios, kad pleveliniam siltnamy silciau.
Lankinis siltnamis - pati isivaizduojat. Vidury aukstas, krastuose mazai ka pasodinsi. Slaitiniame pomidorus (mano pomidorlige vis islenda) sodint bet kurioj vietoj gali, ir siaip patogiau. Tik daugiau darbo ir daugiau kainuoja pastatyt. Jei vyras megsta meistraut, zinoma, geriau tegu daro slaitini. Bet jums pirmais metais ir taip rupesciu bus per akis.
Manau, kad pradziai uztektu ir lankinio. Paskui matysit, kiek norit augint ir ar reik kitokio. Na, o jei leidzia finansai - kodel nenusipirkt ir gatavo siltnamiuko.

g.gif na taip. o kiek jums kainuoja maždau kasmet apdengti nauja plėvele šiltnamį? jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 04, 13:47)
g.gif na taip. o kiek jums kainuoja maždau kasmet apdengti nauja plėvele šiltnamį? jei ne paslaptis ax.gif

Nu mes kiekvienais metais nekeičiame plėvelės ax.gif Pernai keitėm nes buvo įgriuvęs po žiemos doh.gif
Atsakyti
pas mus vienas siltnamis jau trejus metus su ta pacia plevele.Ir net nepanasu, kad ji ruostusi plyst. Manau, dar kelis sezonus tikrai atlaikys. O antras tik pernai dengtas, plonesne plevele, bet siemet perdengt irgi, manyciau, nereiks.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 13:52)
pas mus vienas siltnamis jau trejus metus su ta pacia plevele.Ir net nepanasu, kad ji ruostusi plyst. Manau, dar kelis sezonus tikrai atlaikys. O antras tik pernai dengtas, plonesne plevele, bet siemet perdengt irgi, manyciau, nereiks.

Kad kažkur apie 5 metus tarnauja ta storesnė plėvelė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 13:52)

g.gif na ko gero verta bandyti arba prikelti senąjį arba sumeistrauti naują.
dar kaip manot dėl jo vietos? ar nestovi per arti garažo. žiūrin į pirmą nutrauką į kairę būtų pietūs, priešais vakarai...
Atsakyti
siltnamis salia namu visad gerai. Jei ten pietus, tai saules sviesos garazas neuzstos. Nors tokia vasara kaip pernai tai gal ir gerai butu seselis biggrin.gif
Atsakyti