bet turėtų labai teptis plika žemė pvz. po laistymo?
pas mus plytelės
Dievuliau, Yuki, reik sazines nors kruopelyte turet Visa klaviatura apseilejau
QUOTE(saintlina @ 2011 01 28, 14:49)
Dievuliau, Yuki, reik sazines nors kruopelyte turet Visa klaviatura apseilejau
tai į plyteles reikia žiūrėti, į plyteles
yuki,kaip grazu
o jums tie lankai nesulinksta? Mano pirmas siltnamis buvo is lanku. Po keliu metu lankai,ziurint is sono, tokie beveik C formos buvo. tai db turim toki metaliniu remu,o viduje lankai. Bet baisiai noriu antro siltnamio.galvoju is lanku daryt,bet bijau,kad vel nesulinktu. Gal kuri galit pafotkint is priekio,kaip jie daromi?
Ir ar nuiminejat plevele ziemai? nesuplysta?
o jums tie lankai nesulinksta? Mano pirmas siltnamis buvo is lanku. Po keliu metu lankai,ziurint is sono, tokie beveik C formos buvo. tai db turim toki metaliniu remu,o viduje lankai. Bet baisiai noriu antro siltnamio.galvoju is lanku daryt,bet bijau,kad vel nesulinktu. Gal kuri galit pafotkint is priekio,kaip jie daromi?
Ir ar nuiminejat plevele ziemai? nesuplysta?
Dėkoju visiems už patarimus - greičiau pavasaris ateitų
QUOTE(0-0_lina @ 2011 01 28, 17:59)
Jeigu kas čia matosi ir naudinga, tai pernai man tokį surezgė. Plėvelės nepalieku žiemai. Bet man labiau norėjosi aukštesnio, į plotį nelabai patiko, tai šiemet teks truputi lankus iškelti aukštyn ir pasiaurinti.
Viduje yra šioks toks karkasas, kuris prilaiko lankus.
Labai gerai matosi
Vyras jau juokiasi iš manęs, kad aš tiek klausinėju, lyg pati statyčiau (bet jei nežinosiu, tai kaip "vadovausiu" , kai statys )
QUOTE(jediara @ 2011 01 28, 18:03)
Labai gerai matosi
Vyras jau juokiasi iš manęs, kad aš tiek klausinėju, lyg pati statyčiau (bet jei nežinosiu, tai kaip "vadovausiu" , kai statys )
As del tos pacios priezasties domiuosi. Vyras mano toks ne prie statybu,tai tenka vadovaut
0-0_lina, o man kaip tik atrodo kuo platesnis,tuo geriau-daugiau pasodinsi
QUOTE(NIDA @ 2011 01 28, 16:14)
As del tos pacios priezasties domiuosi. Vyras mano toks ne prie statybu,tai tenka vadovaut
Aha pasodint tai daug pasodinsi, o kiap pasieksi? Tada jau visai platu ir du takus, o sodintt is sonu ir per viduri
Na,pas mane toks,kaip 0-0_lina siltnamis,tik,kad gal dvigubai ilgesnis. Yra trys lysves,du takeliai. Viskas labai lengvai pasiekiama.
Yuki, pomidorai mmm...
As ir noriu tokio siltnamio Ir kam as cia uzejau
As ir noriu tokio siltnamio Ir kam as cia uzejau
Tai va, aš irgi kaip ta suvalkietė, kuriai vis maža, galvojau kuo plačiau tuo daugiau prisodinsiu , bet deja.. prisodint prisodinau, vienoje pusėje tris eiles pomidorų sodinau. Prie pat krašto ankstyvus žemaūgius, nes kaip ir į viršų nėr kur augti bei galvojau greit užaugs, peraugs, išrausiu ir nebus bėdos. Bet kaip visi suaugo ir išsikerojo, tai buvo smagu prižiūrėti , visaip rangydavausi, kad neišlaužyčiau tų kurie arčiau, kad pasiekti žemaūgius ankstyvuosius. Nei normaliai ravėti, nei išskabyti, nei pririšti. O tie net nesiruošė nunykti iki rudens vedė. Tai jau pasimokiau, šiemet taip nedarysiu
Papildyta:
Nida, pas mane dar vienas yra panašaus dydžio šiltnamis. Norėjau didesnio lankinio, bet paskui kaimynai būtų sakė, kad visai nupušus merga . Jie ir taip stebisi, kad daržo daugiau, nei pievelės.
Papildyta:
Nida, pas mane dar vienas yra panašaus dydžio šiltnamis. Norėjau didesnio lankinio, bet paskui kaimynai būtų sakė, kad visai nupušus merga . Jie ir taip stebisi, kad daržo daugiau, nei pievelės.