Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

QUOTE(Indijaa @ 2007 04 09, 14:56)
manod raugė 3 metus turi vaikiną rimta draugystė viskas tvarkoj, bet aa vat netyčia įsitaisė meilužį... nesmerkiu absoliučiai, kartais padedu nuslėpti, nors vaikinas begalo geras yra jos....bet toks gyvneimas

Taip jau ir visai netyčia? blink.gif Va čia tai jau tikrai nesąmonė. O dar veltis į tokio reikalo slapstymą - apskritai žema.
Papildyta:
QUOTE(siosia @ 2007 04 09, 14:35)
kadangi vyrai po vedybu mazai demesio rodo o juk mum reik to jausmo kuris sukelia siurpuliukus visam kunui mirksiukas.gif taip kad nespjaukit i sulini is kurio reikes gert paskui biggrin.gif

Manau bet kuris vyras pasirinktų rodyti dėmesį, o ne leisti žmonai susirasti meilužį. Tik kam tą dėmesį berodyti moteriai, kuriai jis įdomus vien sulauktas iš kitų...

Jei tai nieko smerktino, kam slėpti nuo mylimo žmogaus? Galima kartu susėsti (gal net visiems trims/keturiems) ir susidaryti patogumo dėlei tvarkaraštį, kas kur su kuo miegos - ir nesusipratimų, bereikalingų pykčių mažiau kiltų. Va dar galima sutuoktiniui kaip kompensaciją padėti meilužę susirasti, jei kartais tokios laikinai neturi.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 09, 20:42)
Taip jau ir visai netyčia? blink.gif Va čia tai jau tikrai nesąmonė. O dar veltis į tokio reikalo slapstymą - apskritai žema.

nemanau, kad žema, tiesiog padedu draugei.... nors dabar sunku ką sakyt apie ją , nes šiandien ji prie dar vieno kabinėjosi , jau papiktino mane žiauriai, klausia ką daryt, bet ką aš jai sakau, jai absoliučiai nerūpi, daro savai...nu ***** išgirs ji iš amnęs garsų monologą blink.gif pikta aš labai
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 11, 19:58)
Kodėl tokios tikros , kad pačios į kairę neisit? O pamokslauja, gėdos neturi pagarbos enturi, neapsisprendimas, mažvaikiškumas.... Įsitikinkit, kad pačios neisit gyvenime taip tada kalbėkit ir smerkit.

tai jo, o ką ne? mažu įsivaizduoji, kad žmogus kaip lapelis gyvenime - kur vėjas papūs?.. sakyčiau, čia kaip tik yra apsisprendimas, o ne atvirkščiai. aš galiu sakyt ir užtikrint už save, ko nedarysiu. nes visa tai priklauso tik nuo žmogaus, o ne kažkokių kataklizmų. nu nebent kas pistoletą į kaktą įremtų biggrin.gif ir tai dar pagalvočiau. smerkt tai nesmerkiu, bet už save galiu garantuot tam tikruose dalykuose. taip kad nereikia čia vapėt apie gėdą, neapsisprendimą ir mažvaikiškumą.
Atsakyti
Manau, jog meilužiai ateina į gyvenimą visai netyčia dažniausiai. Tikslingai jų neieškome. Gal tai bendradarbis, su kuriuo iš pradžių siejo tik lengvas flirtas, o gal buvusi meilė ir noras patirti tai, kas užmiršta ir uždrausta.
Galiu pasakyti, kad kažkiek laiko atgal ir man panaši situacija buvo. Nors šalia buvo mylintis ir mylimas žmogus, tačiau jaučiau be galo stiprią fizinę trauką savo buvusiajam, su kuriuo buvau priversta matytis gana dažnai. Na ir taip jau atsitiko, kad tapom meilužiais. Smagu buvo gal mėnesį. Vis sau į galvą kaldavau, kad blogai elgiuosi. Bet aistra ir kažkokia nenumaldoma trauka darė savo. Bet ilgai netvėriau. Visų pirma, labai šlykštu meluoti, žiūrėti į akis saviškiui ir vadinti jį savo meile, kaip žinai, jog šiandien jau mylėjaisi su kitu. O visų antra, liaudiškai tariant "atsikandau". Dingo visas tas netikėtumas, tas žaidimas ir nenuspėjamumas, tiesiog negalėjau sąmoningai planuoti būti neištikima. Patikdavo būti "netyčia" suviliojamai, bet ilgainiui darydavosi bloga žinant, kuo tas "ledų valgymas"pasibaigs.
Taip kad iš dalies džiaugiuosi patenkinus tada savo aistrą,nes po kurio laiko tos stiprios fizinės traukos tiesiog neliko ir visa meilė, laikas ir dėmesys vėl buvo skirti vienam vieninteliui smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jei kam ir smagu, taj man atrodo kad visos parashytos situacijos netoleruotinos..kam teketi jei shalia esantis zmogus netenkina?td reikia ieshkoti toliau..arba buti trumpai..kol gerai...bet tik ne zadeti myleti iki grabo lentos ir nuejus nuo altoriaus pulti kitam i glebi
Papildyta:
bet tai teras asm mano nuomone..
kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 09, 23:51)
tai jo, o ką ne? mažu įsivaizduoji, kad žmogus kaip lapelis gyvenime - kur vėjas papūs?.. sakyčiau, čia kaip tik yra apsisprendimas, o ne atvirkščiai. aš galiu sakyt ir užtikrint už save, ko nedarysiu. nes visa tai priklauso tik nuo žmogaus, o ne kažkokių kataklizmų. nu nebent kas pistoletą į kaktą įremtų biggrin.gif ir tai dar pagalvočiau. smerkt tai nesmerkiu, bet už save galiu garantuot tam tikruose dalykuose. taip kad nereikia čia vapėt apie gėdą, neapsisprendimą ir mažvaikiškumą.

Oi, kaip klystama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 10:56)
Oi, kaip klystama  doh.gif

Nuo klaidų niekas neapsaugotas, bet ar sugebėtum tai laikyti klaida, priklauso būtent nuo įsitikinimų, pasaulėžiūros ir pan. Žmogui, kuris neturi tvirtos nuomonės, būti nuneštam "vėjelio" galimybės kur kas didesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 08 rugpjūčio 2007 - 18:05
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 08, 19:04)
Nuo klaidų niekas neapsaugotas, bet ar sugebėtum tai laikyti klaida, priklauso būtent nuo įsitikinimų, pasaulėžiūros ir pan. Žmogui, kuris neturi tvirtos nuomonės, būti nuneštam "vėjelio" galimybės kur kas didesnės.

Jau geriau "niekada nesakyti niekada" ir nuoširdžiai stengtis bei norėti nesuklysti, nei griežtai tvirtinti, jog esi ir visada bei visur būsi "šventas"
Atsakyti
ujj, kaip man pazistamas katalikes kategoriskumas - turejau ir as toki bruoza. dabar jau verciau patyliu. nes ir bendradarbi meiluzi turejau, ir dabar dar paslyst kaip gamtos vaikui retkarciais tenka blush2.gif skalpuoju uz tai save, kenciu, bet zinau viena - as sioje srityje esu silpna. aistra veliau ar anksciau mane iveikia.
P.S. parasiau tik todel, kad katalikes postuose izvelgiau save - tokia pati budavo mano reakcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaje: 13 rugpjūčio 2007 - 15:13
QUOTE(Betule @ 2007 08 10, 09:09)
Jau geriau "niekada nesakyti niekada" ir nuoširdžiai stengtis bei norėti nesuklysti, nei griežtai tvirtinti, jog esi ir visada bei visur būsi "šventas"

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaje @ 2007 08 13, 16:08)
ujj, kaip man pazistamas katalikes kategoriskumas - turejau ir as toki bruoza. dabar jau verciau patyliu. nes ir bendradarbi meiluzi turejau, ir dabar dar paslyst kaip gamtos vaikui retkarciais tenka  blush2.gif  skalpuoju uz tai save, kenciu, bet zinau viena - as sioje srityje esu silpna. aistra veliau ar anksciau mane iveikia.
P.S. parasiau tik todel, kad katalikes postuose izvelgiau save - tokia pati budavo mano reakcija

Taip, taip, taip, kokie mes bejėgiai gamtos vaikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2007 08 24, 14:52)
Taip, taip, taip, kokie mes bejėgiai gamtos vaikai  verysad.gif

Nu jau tikrai bejegiai.Visada, kai skaitau tokias temas, kazkaip pagalvoju, apie tokius zmones, kurie linke savo silpnybes patenkinti, bet kokia kaina, o ir dar sako dazniausiai, kad myli savo antra puse, o cia tipo nedidele isdavyste, tik malonumas, geismo patenkinimas, aistra...Kartais pagalvoju apie pedofilus, kurie tvirkina vaikus, juk jie irgi savo malonumui tai daro, tai gal pateisinkime ir ju poelgius, juk kai kas sako, kad zmogus turi daryti tai, kas jam patinka, nu ir daro, tik kazin ar zmonai, kuri turi meiluzi ir neskaito tai uz bloga, patiktu, kad jos vaika kas tvirkintu.Zinoma cia ne vienas ir tas pats, taciau manau apgaudineti vyra ir vaikus tai taip pat zema, kaip ir pedofilui patenkinti savo iskrypeliska geiduli. cool.gif
Atsakyti