Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

nu ir doruolės čia susirinko, nespjaudykit į vandenį iš kurio gali tekti gerti pačiom. Kodėl tokios tikros , kad pačios į kairę neisit? O pamokslauja, gėdos neturi pagarbos enturi, neapsisprendimas, mažvaikiškumas.... Įsitikinkit, kad pačios neisit gyvenime taip tada kalbėkit ir smerkit.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 11, 18:58)
nu ir doruolės čia susirinko, nespjaudykit į vandenį iš kurio gali tekti gerti pačiom. Kodėl tokios tikros , kad pačios į kairę neisit? O pamokslauja, gėdos neturi pagarbos enturi, neapsisprendimas, mažvaikiškumas.... Įsitikinkit, kad pačios neisit gyvenime taip tada kalbėkit ir smerkit.

Idomus požiūris...
Na taip, moterys čia rašo šiaip, kad geresnės pasirodytų doh.gif O tu nemanai, kad tiesiog yra ir taip manančių? Ar tuo patikėti šiais laikais jau nebeįmanoma? Jei aš žinau, kad gyvenime taip nepadarysiu, tai ką man tylėt reikia?
Paskaitai ir juokinga pasidaro "o ar jūs tikros, kad pačios neisit". Būk rami, aš tikra. Manau kiekvienas žmogus turi savo ribas ir nereikia čia lia lia. Aš tikra, kad taip neatsakingai kaip autorė nepasielgčiau, lygiai taip pat kaip ir tikra, kad negalėčiau nužudyti žmogaus. O gal ir čia reikėtų suabejoti??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 11, 19:58)

Būtų jeigu būtų g.gif . O galvoji tada nesuprastum, kad blogai darai, kad nesmerktum savęs, kad nesijaustum kalta prieš vyrą ir prieš šeimą g.gif
Argi pavogtos laimės akimirkos vertos aukoti šeimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 11, 19:58)
nu ir doruolės čia susirinko, nespjaudykit į vandenį

O pamokslauja, gėdos neturi pagarbos enturi, neapsisprendimas, mažvaikiškumas.... Įsitikinkit, kad pačios neisit gyvenime taip tada kalbėkit ir smerkit.

O Tau keista, kad yra moteru, beje ir vyru, kuriu mintys apie "kaire" neaplanko?
Vadinasi , Tavo nuomone, jei neturi noro eiti i kaire, esi tvirtas savo isitikinimuose, tai tada ..." gėdos neturi pagarbos enturi, neapsisprendimas, mažvaikiškumas...." ?
Idomiai cia isvartei....
Papildyta:
QUOTE(Marija_d @ 2006 12 08, 11:43)
Ryskiai kazko santykiuose su vyru truksta,

Ryskiai mergaitei kazkas negerai....arba per anksti i traukini isoko, arba ne i ta traukini...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 12 12, 10:19)
O Tau keista, kad yra moteru, beje ir vyru, kuriu mintys apie "kaire" neaplanko?
Vadinasi ,
Idomiai cia isvartei....
Papildyta:

O tokių yra? I suppose not....Nemanau, kad tokių yra..... nepradėkit čia sakyt, oj ne aš tikrai nei karto negalvoja, nu nepatikėsiu garbė žodis.....Ne viena yra pagalvojus apie tai...gal viena galvoja dažniau ir adugiau, o kita tik karteli, mažyti kartelį vienintelį, bet neabejoju......
Neištikimybė? man tai neišvengiamai- seksas..... nejaugi nei viena nenori su kitu pasi..... juolabiau tokia, kuriai vyras buvo pirmasis....ne aišku nekalbu apie tokias , kurios tamsoj tesimyli, apimtos kompelksų ir pan. tokiom tikria gėda ar dar kas būtų ne po ilgo laiko draugystės nusirengti...aj žodžiu
matau čia mano nuomonė nelabia kam įdomi, nes skiriasi iš esmes praktiškai...so i will keep it.....
Atsakyti
Na, žinai, vis dėlto aš tau truputi pritariu blush2.gif
Tik turėčiau pridurti, kad, mano manymu, nėra gerai norėti miegoti su kitu/kita, tuo labiau miegoti doh.gif nežinau, kaip sau atleisčiau, bet tikrai sutinku, kad tiek vyrai, tike moterys pagalvoja apie tai. Juk viena - galvoti, o kita - daryti, aišku, kartais nuo galvojimo iki darymo vienas žingsnis...
Bet ir aš netikiu, kad normali mergina, kuriai jos vyras vienas vienintelis, nepagalvotų, o kaip būtų su kitu, o gal net ir pasvajotų, nesiimdama jokių aktyvių veiksmų rolleyes.gif

Turėčiau pridėti, kad kai draugavau su vaikinu, kuris man buvo vienintelis pasaulyje, na, ne pirmas ta prasme, bet pirmas daugeliu kitų prasmių blush2.gif , tai net pagalvoti apie kitus negalėjau, iš tikrųjų, bet ką žinai, kaip būtų viskas buvę einant 10-tiems ar 15-tiems metams g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 12 gruodžio 2006 - 16:17
QUOTE(Gėlyte @ 2006 12 12, 16:12)
Bet ir aš netikiu, kad normali mergina, kuriai jos vyras vienas vienintelis, nepagalvotų, o kaip būtų su kitu, o gal net ir pasvajotų, nesiimdama jokių aktyvių veiksmų  rolleyes.gif

Pagalvoti ir padaryti yra du skirtingi dalykai, o jei jų neskiriam tada nematau reikalo čia kažką aiškintis.
Nes anot Indijaa, kiekvieną kartą apie ką nors pagalvojus jau reikėtų tą norą užtvirtinti sukritimu į bendrą lovą doh.gif Kiekvienam savo, kaip sakoma...
Atsakyti
Taip kiekvienam savo, norėsiu pagalvosiu ir gulsiu į lovą kodėl į lova? ant stalo galima ir dar belekur....kas ką nori tas tą ir daro...anarchija? ne....seksas lieka seksu , o meilė jausmai lieka irgi savoj vietoj....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 12, 22:11)
Taip kiekvienam savo, norėsiu pagalvosiu ir gulsiu į lovą kodėl į lova? ant stalo galima ir dar belekur....kas ką nori tas tą ir daro...anarchija? ne....seksas lieka seksu , o meilė jausmai  lieka irgi savoj vietoj....

Aha. Mielasis aš tave laaabai myliu, nu laaabai, va tik su kokiais keturiais-penkiais dar pasidulkinsiu, bet tave vistiek laaabai mylėsiu bigsmile.gif Stačiai idilė, meilė sau, seksas sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 12 13, 08:45)
Aha. Mielasis aš tave laaabai myliu, nu laaabai, va tik su kokiais keturiais-penkiais dar pasidulkinsiu, bet tave vistiek laaabai mylėsiu  bigsmile.gif  Stačiai idilė, meilė sau, seksas sau biggrin.gif

aga,as tokio poziurio irgi visiskai nesuprantu schmoll.gif kiek kalbejom,maniskis su tais reikalais irgi "senamadiskas"-neturim iprocio krustis su belekuo,kas simpatija sukelia.yra mylimas zmogus,pasirinkai gyvenima su juo-tai buk mielas ir nedaryk nesamoniu doh.gif nusprendei,kad brangusis atsibodo,pavargai,taip ir pasakyk jam,o ne apgaudinek g.gif
Atsakyti
as cia biski pasiskaitinejau tai man truputi juokinga kaip moteriskes sako kad turet meiluzi yra blogai nesamone doh.gif as noreciau jusu to paties paklaust po kokiu 10ar 12 metu vedybinio gyvenimo. as turiu tris geras drauges kurios snekejo ta pati kad meiluzis kazkas smerktino ir baisaus pragyvenusios vos 5met su vyru jos visos susirado meiluzius tongue.gif kadangi vyrai po vedybu mazai demesio rodo o juk mum reik to jausmo kuris sukelia siurpuliukus visam kunui mirksiukas.gif taip kad nespjaukit i sulini is kurio reikes gert paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siosia @ 2007 04 09, 13:35)
as cia biski pasiskaitinejau tai man truputi juokinga kaip moteriskes sako kad turet meiluzi yra blogai nesamone doh.gif  as noreciau jusu to paties paklaust po kokiu 10ar 12 metu vedybinio gyvenimo. as turiu tris geras drauges kurios snekejo ta pati kad meiluzis  kazkas smerktino ir baisaus pragyvenusios vos 5met su vyru jos visos susirado meiluzius tongue.gif  kadangi vyrai po vedybu mazai demesio rodo o juk mum reik to jausmo kuris sukelia siurpuliukus visam kunui mirksiukas.gif taip kad nespjaukit i sulini is kurio reikes gert paskui biggrin.gif

sutinku cool.gif
aš nežinau, negalėčiau rėkti, kad oj būsiu ištikima šimtas procentų, nežinau, ateities nenuspėsiu, stengiuos iš paskutinių.... o vos apsiženyjus meilužio nebėgsiu ieškoti dėl mados pvz.
op smerkti kitą schmoll.gif negaliu. manod raugė 3 metus turi vaikiną rimta draugystė viskas tvarkoj, bet aa vat netyčia įsitaisė meilužį... nesmerkiu absoliučiai, kartais padedu nuslėpti, nors vaikinas begalo geras yra jos....bet toks gyvneimas
Atsakyti