Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

O as tai nesuprantu blink.gif Romanas prasidejo gerokai pries vestuves. tai kam, blin, reikejo zenytis, jeigu nesiruosiama nutraukti tu santykiu. o jeigu dar baznycioje apsizenijo, tai visai mergina/moteris sazines neturi. Ryskiai kazko santykiuose su vyru truksta, antraip kam reikia to meiluzio. Ivairinkit gyvenimus su savo mylimais zmonemis!
Atsakyti
Kaip sekasi temos autorei? Gal jau tikrai antras lazdos galas užtvojo per užpakalį? O gal liko prie suskilusios geldos - be vyro ir meilužio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 12 08, 12:00)
Kaip sekasi temos autorei? Gal jau tikrai antras lazdos galas užtvojo per užpakalį? O gal liko prie suskilusios geldos - be vyro ir meilužio? bigsmile.gif

O gal puikiai leidzia laika ir su vyru ir su meiluziu bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad žmogus skiriasi nuo gyvulio (sorry blush2.gif ). Gali valdyti savo instinktus, galvoti apie mylimuosius ir t.t. g.gif
Šiaip temos autorė primena mažą vaiką - noriu šito saldainio ir niekas nesvarbu, nes aš jo noriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šatrija: 08 gruodžio 2006 - 11:08
O aš nesiruošiu smerkti temos autorės. Ar jus visos tokios šventuolės, kad pamokslaujat? Ai ai ai kaip negražu, o visos mes tik gražius dalykus darom gyvenime, ar ne? Ir ne viena nėra nieko apgavusi ar pamelavusi (kalbu ne vien apie neištikimybę)? Tai jums kelias tiesiai į dangų.
O galbūt tai tiesiog pavydas patraukliai ir sekmingai moteriai, kuriai negali atsispirti vyrai?
Neturiu omeny nieko asmeniškai, tiesiog nemegstų moralizavimų.
Žinokit, kartais aistra daro žmogų gyvuliu. Jeigu jums ne karto nėra tekę to patirt- gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_anarchija: 08 gruodžio 2006 - 11:34
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 08, 11:11)
O galbūt tai tiesiog pavydas patraukliai ir sekmingai moteriai, kuriai negali atsispirti vyrai?
Neturiu omeny nieko asmeniškai, tiesiog nemegstų moralizavimų.
Žinokit, kartais aistra daro žmogų gyvuliu. Jeigu jums ne karto nėra tekę to patirt- gaila.

Na nematau ko čia pavydėt, tai pirma. Žmogaus neapsisprendimo? Nežinojimo ko nori? Na jau ačiū, kaip nors ir be to išgyvensiu bigsmile.gif
Nematau nieko blogo jei moteris traukia vyrus, tai reiškia kad ji graži, seksuali ir pan., bet ar tai reiškia kad reikia su tais vyrais lėkti į lova? Čia kaip mažas vaikas su žaislais, dabar noriu šito, o vėliau va norėsiu kažko kito. Vaikiška...
Kas dėl aistros, tai toks vaizdas, kad tą gyvulišką aistrą galima patirti tik su meilužiu. Nu juokinga darosi. Kažkodėl paskutiniu metu pasakyti, kad meilužis gal ir nėra pats geriausias variantas darosi pavojinga, nes tuoj būsi apšaukta moralizuotoja, o dar geriau nesuprantančia ką praranda doh.gif
Ir aplamai, nemanau kad moterys čia susirinko moralizuoti, tiesiog jei jau čia rašoma, tai reikia susitaikyti kad bus įvairių nuomonių. Ar čia buvo tikėtais, kad pasipils susižavėjimo šūksniai, oi kaip puiku, oi kaip nuostabu, ir aš taip noriu. Jei kiekviena kitokia nuomonė jau moralizavimas, tai nėra reikalo tokius dalykus čia skelbti, nes bet kokiu atveju atsiras dvi pusės, pritariančių ir smerkainčių.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 12 08, 15:13)
Na nematau ko čia pavydėt, tai pirma. Žmogaus neapsisprendimo? Nežinojimo ko nori? Na jau ačiū, kaip nors ir be to išgyvensiu  bigsmile.gif
Nematau nieko blogo jei moteris traukia vyrus, tai reiškia kad ji graži, seksuali ir pan., bet ar tai reiškia kad reikia su tais vyrais lėkti į lova? Čia kaip mažas vaikas su žaislais, dabar noriu šito, o vėliau va norėsiu kažko kito. Vaikiška...
Kas dėl aistros, tai toks vaizdas, kad tą gyvulišką aistrą galima patirti tik su meilužiu. Nu juokinga darosi. Kažkodėl paskutiniu metu pasakyti, kad meilužis gal ir nėra pats geriausias variantas darosi pavojinga, nes tuoj būsi apšaukta moralizuotoja, o dar geriau nesuprantančia ką praranda  doh.gif
Ir aplamai, nemanau kad moterys čia susirinko moralizuoti, tiesiog jei jau čia rašoma, tai reikia susitaikyti kad bus įvairių nuomonių. Ar čia buvo tikėtais, kad pasipils susižavėjimo šūksniai, oi kaip puiku, oi kaip nuostabu, ir aš taip noriu. Jei kiekviena kitokia nuomonė jau moralizavimas, tai nėra reikalo tokius dalykus čia skelbti, nes bet kokiu atveju atsiras dvi pusės, pritariančių ir smerkainčių.

Ne, na viskas kaip ir teisingai parašyta. Susižavėjimo šuksnių laukti būtų irgi kvaila. Asmeniškai man tokia situacija irgi atrodo nepriimtina, bet...tai juk ne mano reikalas, ar ne?
Tiesiog man atrodo, kad temos autorei gerai būtų gauti kokį naudingą patarimą, o ne šusnį smerkiančiųjų komentarų. Juk jie nieko nepakeis, tai kam šukauti ''aš taip negalėčiau, ai kaip blogai''.

QUOTE(toscana @ 2006 12 08, 15:13)
Kas dėl aistros, tai toks vaizdas, kad tą gyvulišką aistrą galima patirti tik su meilužiu.

O kas sako, kad tik su meilužiu? Bet jeigu jau taip atsitiko, kad ta aistra yra patiriama su meilužiu, tai ka, sudegint ant laužo dabar tą temos autorę?

Ai žodžiu, nepradekim dabar bartis dėl svetimų problemų ir meilužių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 08, 14:22)
Ai žodžiu, nepradekim dabar bartis dėl svetimų problemų ir meilužių rolleyes.gif

Nematau reikalo dėl to bartis, kiekvienas turim savo nuomonę ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai rašo, kad vyras neištikimas, tai jį smerkiame. Kažkodėl neatsiranda labai daug tų, kurios užstotų. Užstoja nebent tos, su kuriomis tie vyrai būna neištikimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vat pabandyk bent žodelį parašyti apie neištikimą moterį. Aha. Reiškia pavydime gražiai moteriai.. Graži dar nereškia protinga. Manau kiekviena moteris per gyvenimą turi galimybių būti neištikima. Bet jeigu turi proto, neaukoji šeimos laimės dėl (kaip rašė mama-anarchija) dėl gyvuliškos aistros. Žmogus tuo ir skiriasi nuo gyvulio, kad gali save valdyti. g.gif
Šiaip gyvenime visą laiką laikausi nuostatos: kaip šauksi, taip atsilieps. Oi kaip graudžiai forume verktų temos autorė, kai sužinotų, kad vyras jai neištikimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 12 08, 15:32)
Oi kaip graudžiai forume verktų temos autorė, kai sužinotų, kad vyras jai neištikimas blink.gif

Man atrodo, kad autore savim labai pasitikinti (iki laiko), kad jau JAI tai negali taip atsitikti. Kad ji valdo ir vyra ir meiluzi.
Beveik garantuoju, kad tas meiluzis, dar kelias meiluzes turi...
Su tuom ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Truksta pagarbos vyrui. As suzinojusi apie toki neistikimybes samoningumo laipsni savo antra puse tikrai sveisciau lauk. Negaleciau pakesti, kad kazkas su manim taip elgiasi ir save pateisina.
Atsakyti
Nu jo vienam darbe meiluzis , pakeis kita darba vel kuo nors susizaves ir ratas suksis kaip karusele, uzuojauta vyrui del tokios zmonos schmoll.gif
pas mane irgi buna visokiu situaciju, gal net susizavejimu , bet pagalvoji ar tikrai verta butu tai padaryti nes gerbi ir myli savo vyra ir joks pasaulio meiluzis manau neatstotu mylimo vyro 4u.gif
Atsakyti