Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

Ne romaniukas prasidėjo gerokai prieš vestuves, o dėl skaudinimo tai nelabai sutinku, kas aš vyrą skaudinu, nes jis nieko nežino, net nenutuokia. tai mano manymu aš jo neskaudinu
Atsakyti
QUOTE(Špilka @ 2006 01 12, 10:54)
ir vistiek Administartore as niekaip negaliu suprasti kaip tu myledama savo vyra gali tiesiog paivairinimui tureti meiluzi...nesuvokiu niekaip... juk tu savo mylimaiji taip skaudini...

neskaudini, bet GALI iskaudint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 12, 15:14)
neskaudini, bet GALI iskaudint.  rolleyes.gif

Taip ir bus
Tokie dalykai visada isaiskeja, gal ir dabar jos vyras nujaučia, tik kol kas nieko nesako. Arba apsimeta, kad nežino nieko. Čia nuo žmogaus priklauso kaip į tokius dalykus reaguoja.
Viena aišku, kad prie gero tai neprives...
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 15:55)
Jeigu SUŽINOČIAU, kad vyras turi meilužę-itariu kad išsiskyrčiau...

VO! Apie tai ir klausiau. Negi manai, kad nera kitos moters kuriai tavo vyras gali irgi "paivairinti" gyvenima, bet jis, kaip ir tas "meiluzis" nesiruosia skirtis?
Atsakyti
manau,kad si moteris tiesiog labai save myli.ji zino savo poreikius ir juos tenkina. pazystu jau pensijinio amziaus moteri, kuri visa gyvenima turejo meiluziu, ir ragindavo taip elgtis visas jaunutes bendradarbes. ji sakydavo, kad visa tai jai padeda islikti jaunatviskai, pasitempusiai ir dziaugtis gyvenimu. jokio sazines grauzimo pries vyra ji nejausdavo, visada nuo itarimu issisukdavo.ir patikekit nuo jos sklinda tokia siluma, kad visos pateisindavo jos toki buda ir pavydedavo kad ji sitaip sugeba..
ir kaip taisykle- tokias, save mylincias,vyrukai myli net labiau uz tas be proto besiaukojancias cool.gif

Tik man idomu, ka administratore sakytum savo vyrui, kai jis tai suzinotu?
Atsakyti
Tikiuosi nesužinos... ir aplamai negalvoju kas bus jeigu bus...
Atsakyti
Is tikruju sunku suprasti, kad moteris turi meiluzi, kai su vyru sex reikalai ok, meile yra, darna yra, sviesi ateitis statoma...

Galiu pabandyt suprasti tik tas moteris, turincias meiluzius, kuriu seimoje yra didelis seksualinis nesuderinamumas.
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 12, 12:14)
o dėl skaudinimo tai nelabai sutinku, kas aš vyrą skaudinu, nes jis nieko nežino, net nenutuokia. tai mano manymu aš jo neskaudinu

LAZDA TURI DU GALUS.[COLOR=red][FONT=Courier]
....ir kazin kaip autorei dabar sekasi? g.gif Jei neraso tai gal antras lazdos galas jau uztvojo per .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 19 lapkričio 2006 - 23:19
Tikiuosi nesužinos... ir aplamai negalvoju kas bus jeigu bus...

Kartais verta ir apie tai pagalvoti wink.gif nes tokie dalykai planuotai neivyksta , teoriskai net nera galimybes nuspeti kada yla lips lauk is maiso ...............
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 14:55)

na viskas čia kaip ir aišku, moteris negali būt su vienu vyru ir viskas, kiekvienam savo taip sakant, bet šie jos pasakyti žodžiai EGOIZMAS pilnas doh.gif va šito aš nesuprantu
Atsakyti
Tai kam tada tuoktis? Ir dar ypač jei tuokėsi bažnyčioje? kam prisiekinėti meilę ir ištikimybę, jei prisiekiant žinai, kad to nesilaikysi. Cirkas. Aš nesakau, visko gyvenime atsitinka, visko būna, nė vienas nesam apsaugoti nuo paklydimų, bet kad taip akivaizdžiai... Ypač dar kai tiek nedaug laiko po vestuvių praėjo. Jei neužtenka vieno vyro, tai geriau nesituokti išvis ir turėti tiek vyrų, kiek norisi jei jau taip. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 28 lapkričio 2006 - 17:56
o as temos autore pilnai suprantu.. nevaidinkit ir jus jau tokiu sventuju blush2.gif

tik vieni apie tai tik galvoja, kiti daro, dar kiti kankina save ir grieztai nesileidzia.. cool.gif

kaip sakant kiekvienam savo g.gif
Atsakyti