Rašau pamastymui...
o dėl ko tu tekėjai? Juk reikėjo dar išsilakstyt, o paskui matytumei, kuris tave labiau traukia ar tau tinka.
O kas čia dabar per šeima eina kas kur nori "na leva" kam žmones juokint?
o beto gyvenimas toks yra, kad kada nors padarys tau savo, kaip sakoma jei tu kam prišikai tuomet tau jis prišiks su kaupu.
O kas čia dabar per šeima eina kas kur nori "na leva" kam žmones juokint?
o beto gyvenimas toks yra, kad kada nors padarys tau savo, kaip sakoma jei tu kam prišikai tuomet tau jis prišiks su kaupu.
tekėjau nes myliu savo vyrą ir noriu nuo jo vaikų...
išsilakščius pakankamai... tiesiog kartais man reikia to kito vyro. viskas taškas.
išsilakščius pakankamai... tiesiog kartais man reikia to kito vyro. viskas taškas.
Yra tokių moterų (aišku ir vyrų) kuriems būtinas nukrypimas į šoną Aš tokią vieną asmeniškai pati žinau. Jie dar nevede, bet ji turi kitą draugą trumpiems susitikimams ir ji sako, kad jei to reikia ir viskas Ir savo draugą myli...
Gerai, kad aš ne iš tokių, o tai kankynė būtu
Gerai, kad aš ne iš tokių, o tai kankynė būtu
Vat ir man reikia ir viskas. Juk kiekvienam kažko reikia, arba kažko labai labai nori kartais, nejaugi sau neleidžiate? nenorėčiau tikėti...
Aš irgi tokią pažystu dabartinio draugo reikia jai nes su juo saugu ir myli jį, beto jis jai gerą ateitį gali pasiūlyti, o su meilužiu jai gera, beto jis yra lovoje....
Tikrai ir aš tokioj padėty nenorėčiau būti, bet tai parodo žmogaus valios neturėjimą ir tiek.
Atsiprašau, jei įžeidžiau Administratorę tikrai nenorėjau nieko blogo, tiesiog įdomu ką tokie žmonės mąsto.
Kiekvienas juk žino kas jam geriausia
Tikrai ir aš tokioj padėty nenorėčiau būti, bet tai parodo žmogaus valios neturėjimą ir tiek.
Atsiprašau, jei įžeidžiau Administratorę tikrai nenorėjau nieko blogo, tiesiog įdomu ką tokie žmonės mąsto.
Kiekvienas juk žino kas jam geriausia
Na ir kodėl čia taip užsipuolėt temos autorę?manau,ji puikiai suvokia,kad tai nėra gerai, bet kuris iš mūsų toks jau teigiamas iš visų pusių
Aš ją suprantu ir kartu užjaučiu, kai gyvenau su savo ankstesniuoju draugu, buvau jam neištikima keletą kartų (per 4 metus),tai mane taip išvargino tos nesąmonės, kad turi saugotis, kad kas nesužinotų,nepamatytų ir pan..tikrai šlykšti savijauta buvo
o šiaip dabar mano receptas toks-kadangi žinau,kad esu silpnas žmogus,darau viską,kad neatsidurčiau tokioj situacijoj kai žengi tą žingsnį į kairę-na ta prasme tiesiog saugaus pagundų plius dabar turiu tokį vyrą, kurį labai myliu ir labai GERBIU, todėl nenoriu jo skaudinti.
Pamąstymui Administratorei-turbūt tavo vyras visgi nėra tas, su kuriuo tu norėtum nugyventi visą gyvenimą kartu?
Aš ją suprantu ir kartu užjaučiu, kai gyvenau su savo ankstesniuoju draugu, buvau jam neištikima keletą kartų (per 4 metus),tai mane taip išvargino tos nesąmonės, kad turi saugotis, kad kas nesužinotų,nepamatytų ir pan..tikrai šlykšti savijauta buvo
o šiaip dabar mano receptas toks-kadangi žinau,kad esu silpnas žmogus,darau viską,kad neatsidurčiau tokioj situacijoj kai žengi tą žingsnį į kairę-na ta prasme tiesiog saugaus pagundų plius dabar turiu tokį vyrą, kurį labai myliu ir labai GERBIU, todėl nenoriu jo skaudinti.
Pamąstymui Administratorei-turbūt tavo vyras visgi nėra tas, su kuriuo tu norėtum nugyventi visą gyvenimą kartu?
Tikrai noriu su savo vyru praleisti gyvenimą, susilaukti lelių, bet man šiai dienai reikia KARTAIS nusukti į šoną, gal rytoj jau ir nereiks, bet šiai dienai yra taip...
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 17:11)
Tikrai noriu su savo vyru praleisti gyvenimą, susilaukti lelių, bet man šiai dienai reikia KARTAIS nusukti į šoną, gal rytoj jau ir nereiks, bet šiai dienai yra taip...
o tu nebijai isimyleti to kito vyro?
Nebijau, nes net neisivaizduoju saves su juo, kaip pora.