Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

Rašau pamastymui...
Atsakyti
o dėl ko tu tekėjai? Juk reikėjo dar išsilakstyt, o paskui matytumei, kuris tave labiau traukia ar tau tinka.
O kas čia dabar per šeima eina kas kur nori "na leva" kam žmones juokint?

o beto gyvenimas toks yra, kad kada nors padarys tau savo, kaip sakoma jei tu kam prišikai tuomet tau jis prišiks su kaupu.
Atsakyti
tekėjau nes myliu savo vyrą ir noriu nuo jo vaikų...
išsilakščius pakankamai... tiesiog kartais man reikia to kito vyro. viskas taškas.
Atsakyti
Yra tokių moterų (aišku ir vyrų) kuriems būtinas nukrypimas į šoną doh.gif Aš tokią vieną asmeniškai pati žinau. Jie dar nevede, bet ji turi kitą draugą trumpiems susitikimams ir ji sako, kad jei to reikia ir viskas g.gif Ir savo draugą myli...
Gerai, kad aš ne iš tokių, o tai kankynė būtu schmoll.gif
Atsakyti
Vat ir man reikia ir viskas. Juk kiekvienam kažko reikia, arba kažko labai labai nori kartais, nejaugi sau neleidžiate? nenorėčiau tikėti...
Atsakyti
Aš irgi tokią pažystu dabartinio draugo reikia jai nes su juo saugu ir myli jį, beto jis jai gerą ateitį gali pasiūlyti, o su meilužiu jai gera, beto jis yra thumbup.gif lovoje....
Tikrai ir aš tokioj padėty nenorėčiau būti, bet tai parodo žmogaus valios neturėjimą ir tiek.

Atsiprašau, jei įžeidžiau Administratorę tikrai nenorėjau nieko blogo, tiesiog įdomu ką tokie žmonės mąsto.
Kiekvienas juk žino kas jam geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir kodėl čia taip užsipuolėt temos autorę?manau,ji puikiai suvokia,kad tai nėra gerai, bet kuris iš mūsų toks jau teigiamas iš visų pusių cool.gif
Aš ją suprantu ir kartu užjaučiu, kai gyvenau su savo ankstesniuoju draugu, buvau jam neištikima keletą kartų (per 4 metus),tai mane taip išvargino tos nesąmonės, kad turi saugotis, kad kas nesužinotų,nepamatytų ir pan..tikrai šlykšti savijauta buvo
o šiaip dabar mano receptas toks-kadangi žinau,kad esu silpnas žmogus,darau viską,kad neatsidurčiau tokioj situacijoj kai žengi tą žingsnį į kairę-na ta prasme tiesiog saugaus pagundų bigsmile.gif plius dabar turiu tokį vyrą, kurį labai myliu ir labai GERBIU, todėl nenoriu jo skaudinti.
Pamąstymui Administratorei-turbūt tavo vyras visgi nėra tas, su kuriuo tu norėtum nugyventi visą gyvenimą kartu?
Atsakyti
Tikrai noriu su savo vyru praleisti gyvenimą, susilaukti lelių, bet man šiai dienai reikia KARTAIS nusukti į šoną, gal rytoj jau ir nereiks, bet šiai dienai yra taip...
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 17:11)
Tikrai noriu su savo vyru praleisti gyvenimą, susilaukti lelių, bet man šiai dienai reikia KARTAIS nusukti į šoną, gal rytoj jau ir nereiks, bet šiai dienai yra taip...

o tu nebijai isimyleti to kito vyro? mastau.gif
Atsakyti
Nebijau, nes net neisivaizduoju saves su juo, kaip pora.
Atsakyti
Administartore, o kiek laiko tavo romaniuks tesiasi?
Bandau speti, kad jis prasidejo po vestuviu...
Atsakyti
ir vistiek Administartore as niekaip negaliu suprasti kaip tu myledama savo vyra gali tiesiog paivairinimui tureti meiluzi...nesuvokiu niekaip... juk tu savo mylimaiji taip skaudini...
Atsakyti