Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

noreciau paklausti Shmikio - ar visada buvai istikimas savo zmonai/draugei? negi taip jau niekada niekada nenukrypai i sona?
as nesakau, kad pateisnu tokius santykius, bet nemanau, kad yra istikimu vyru... o ka - vyrams galima o moterims ne???
Atsakyti
QUOTE(Hetera @ 2006 01 10, 20:10)
vyrams galima o moterims ne???

Matai as vadovaujuosi tokia logika - nedaryk kitam zmogui to ko pats nenoretum kad ji tau darytu ir man tai palengvina gyvenima, bet ko neatsisakau tai flirto, nes tai suteikia vyrui zvalios energijos ax.gif o kas link suartejimo tai as grieztai pries, net manau buciniai i lupas irgi jau kazkokia forma yra neistikimybe, cia po filmo "Visi taskai ant i " blush2.gif Siaip kiek zinau svetima moteri negalima buciuoti i lupas, nes nuimi lupdazi, reikia zandukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaitinejau asai sicionais ir nesupratau temos uzvedejos (gal del to kad esu vyras blush2.gif ) Vyrai, zinoma - kiaules, bet daznai pasitaiko, kad i tas kiaules isimylima mirksiukas.gif
Tai paklausiu biski kitaip: Ko reikia/truksta tavo vyrui, kad jis butu kaip meiluzis? Ka turi meiluzis, kad paivairina tavo vyra?
Atsakyti
Daslo pagaliau clap.gif darbas kaltas - nuobodus ir neidomus...nes kitaip, tada jus, moterys, perdidelis kubikas rubikas, kad suprast 000189.gif
Atsakyti
Sveiki sveiki,

matau diskusijos verda...

Taip kažkas klausė kas būtų jeigu vaikas būtų neaišku nuo kurio, na kadangi dar vaikų nesiruošiu turėti... taip kad nei nuo vyro nei nuo meilužio ir neturėsiu...
Aš nepateisinu saves, kad aš gera, o vyrai kiaulės kad eina pas kitas. Tebunie aš irgi esu kiaulė, na ir ka dabar...
Žmonės negali būti vienodi, ir jų nepakeisi, todėl vyras vienoks, o meilužis kitoks...
Atsakyti
Ir dar mano darbas tikrai idomus, vadinas esu rubikas kubikas, kaip kažkas isireiškėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 13:44)
Taip kažkas klausė kas būtų jeigu vaikas būtų neaišku nuo kurio, na kadangi dar vaikų nesiruošiu turėti... taip kad nei nuo vyro nei nuo meilužio ir neturėsiu...

Nė viena kontracepcijos rūšis nėra 100 proc. veiksminga...
Atsakyti
turiu tik viena klausima: ar sazine negrauzia? Matyt, jei rasai apie tai, tai reiskia, kad nera visai jau gerai.
Atsakyti
Žinau, kad 100 procentų negali apsisaugoti... bet... nejaugi nei viena niekada dėl nieko nerizikuojam?
O dėl sažinės beabejo, kad nesijaučiu labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 14:26)
Žinau, kad 100 procentų negali apsisaugoti... bet... nejaugi nei viena niekada dėl nieko nerizikuojam?

O tu bandei vyro akim į save pasižiūrėt arba ką tu darytum jei tavo vyras susirastų meilužę?
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 13:26)

bet visvein pateisinimu uzglaistanciu savo poelgi nesunkiai randi...tada tuomet, kad apskritai rasyti g.gif
Atsakyti
Jeigu SUŽINOČIAU, kad vyras turi meilužę-itariu kad išsiskyrčiau...
Atsakyti