Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

QUOTE(mjk @ 2006 01 10, 17:48)
su tikslu pasidalinti ir ....?

man atorod, kad tiap ir einama link to, kad anksciua ar veliau teks rinktis.

manau jau cia ne nuo jos priklausys, ar seimu liks kartu, galutini zodi turetu tarti ne ieskovas o atsakovas.
nereikia leistis i gyvuliskas intrygas, nes tada ko verta priesai pries Dieva? verysad.gif
Atsakyti
Taip aš tikrai myliu savo vyrą. Darbe mes dirbam ir per pertraukėles nelakstom vienas paskui kita.
Atsakyti
QUOTE(Shmikis @ 2006 01 10, 16:55)
manau jau cia ne nuo jos priklausys, ar seimu liks kartu, galutini zodi turetu tarti ne ieskovas o atsakovas.
nereikia leistis i gyvuliskas intrygas, nes tada ko verta priesai pries Dieva? verysad.gif

ji pakolkas dar turi pasirinkima, vat jau kai bus post factum,tuomet taip-atsakovo pirmenybe spresti
Atsakyti
Shmiki: vede mes kelis mėnesiu, gyvenam 4 metai. Ir man tikrai ne 20... dėl amžiaus atsakau iš karto, nes manau paklausi ar aš ne jaunutė
Atsakyti
as galiu suprasti kad myli savo vyra, nu bet kazkaip tada mes labai skirtingai suprantam ta meile...as suprantu, kad jeigu myli, tai stengiesi artimo neskaudinti, ypatingai tokiu elgesiu...tuoemt jeigu taip zeidi ji, vadinas galima abejoti meiles egzistavimu.siaip ar taip, ne mano tai reikalas.
Atsakyti
O man atrodo, kad tau trūksta tik smileysex.gif , nes rašai, kad tau smagu, mėgaujatės vienas kitu ir t.t...
Gal geriau su vyru pašnekėt, kas pas jus lovoj netaip, gal kažko trūksta na tokio tokio kažko tongue.gif . Išbandykit kažką naujo ir nereiks tau to meilužio. Tiesiog vyrą pamatysi kitom akim, o gal jis tau komplimentų mažai sako, o meilužis daugiau gėrisi tavo kūnu........Moterim tai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Dėl meilės-nemanau, kad fiziškai su kažkuom suartėjus aš negaliu mylėti savo vyro.
Mano vyras tikrai nenukenčia dėl mano suartėjimo su kitu
Atsakyti
Na tiesiog su vyru vienaip, o su meilužiu kitaip.
O dėl vyro dėmesio ir komplimentų- tikrai jų netrūksta.
Atsakyti
Tai padaryk, kad su vyru būtų ir vienaip ir kitaip.
Atsakyti
O jeigu tu pastosi ir nežinosi nuo ko, gi sąžinė negyvai užgrauš....
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 10, 18:10)
Na tiesiog su vyru vienaip, o su meilužiu kitaip.
O dėl vyro dėmesio ir komplimentų- tikrai jų netrūksta.

Tai tu man paaiskink ko tau truksta, kad reikia vien jo???
kas tau patinka pats procesas tureti meiluzi, cia gal draugiu mada kad tave jos ivertintu..kas?
niekaip nesuprantu...
tiesa jusu vedybos vyko tik metrikacijoje ar ir baznycioje...?
jei ir baznycioje tai tu ne tik geidi kito vyro bet ir meluoji, nes nemanau kad vyras nera uzklauses kur buvai ar koks tai kvapas...nebent tavo vytas ABUNGIS ir vertas tik meslo kruvos!
dar vienas galimas dalykas, auklejimas tavo buvo kitoks negu musu!
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 01 10, 17:07)
O man atrodo, kad tau trūksta tik  smileysex.gif , nes rašai, kad tau smagu, mėgaujatės vienas kitu ir t.t...
Gal geriau su vyru pašnekėt, kas pas jus lovoj netaip, gal kažko trūksta na tokio tokio kažko tongue.gif . Išbandykit kažką naujo ir nereiks tau to meilužio. Tiesiog vyrą pamatysi kitom akim, o gal jis tau komplimentų mažai sako, o meilužis daugiau gėrisi tavo kūnu........Moterim tai labai patinka smile.gif

ir as sutinku,kad reikia buti isradingesniai ir su vyru pasisneket apie viska ax.gif

QUOTE(Shmikis @ 2006 01 10, 17:23)
Tai tu man paaiskink ko tau truksta, kad reikia vien jo???
kas tau patinka pats procesas tureti meiluzi, cia gal draugiu mada kad tave jos ivertintu..kas?
niekaip nesuprantu...
tiesa jusu vedybos vyko tik metrikacijoje ar ir baznycioje...?
jei ir baznycioje tai tu ne tik geidi kito vyro bet ir meluoji, nes nemanau kad vyras nera uzklauses kur buvai ar koks tai kvapas...nebent tavo vytas ABUNGIS ir vertas tik meslo kruvos!
dar vienas galimas dalykas, auklejimas tavo buvo kitoks negu musu!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti