Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbis-meilužis

Leiskite isiterpti ir vyrams (paziurejau i apacia..jo tas pats ax.gif )
Manau meiluzes ar meiluzio turejimas, konpensuoja tai ko negauni is antrosios puses, taip kad nereikia kaltinti saves ar kazkas panaus, reikia kalbeti su kita puse ar sudaryti salygas, kad ivyktu norimas procesas ar rezultatas!
P.S negeisk to ko pats nenoretum, kad ivyktu paciam, o paprasciau - lazda turi du galus, meiluziu turejimas visad isaiskeja, nors kiek tu besleptum!
Atsakyti
Mano atveju meilužis yra paivairinimui...
Atsakyti
nenoriu issakydama savo mintis cia ko nors, yaptingai temos autores izeisti, todel prasau reaguoti ramiai biggrin.gif

perskaicius galima tave suprasti, bet is kitos puses,as matau cia rysku egoizma, kuri yra gyvybiskai butina patenkinti.
deja, manau egoizma isgydo(bloagiausiu atveju) tik skausmas ir kancia, jeigu ismokstama islipti is paties savo issikastos duobes...antraip, klaidos tesiamos toliau...

gerai shmikis pasake, kad ir kaip slepsi-melas isryskes, ir ar tada bus nuo to kam nors geriau? iskaudintas zmogus, palauztas jo pasitikejimas tavimi, o gal subyrejusi santuoka...kam to reikia? negi tikrai vien tik tam, kad paivairinti gyvenima, tuo "pamaitinant" savo egoizma?
na pati pamastyk console.gif
o ka daryti, tai man atrodo seniai sprendimas priesais akis, tik reik susiimti i rankas.
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 10, 17:07)
Mano atveju meilužis yra paivairinimui...

blush2.gif noreciau pamatyti tavo vyro reakcija kai jis tai suzinos...tu ji laikai savo antraja puse ar tik zaisliuka kuris panaudoju ir pametu i sona kai reikia pasiimsiu
nemoralizuoju taves, jei tau brangi kiekviena praleista minute vedybinio gynimo, tai dadar sakyk STOP kad ir kas bebutu..cia kaip pradeti rukyti..ai trupuciuka pazaisiu ir mesiu, bet kaip rukau taip ir rukau.. doh.gif
Atsakyti
kažkada vienam laikraštėlyje įstrigo anekdotas:
"Kai moteris protinga ir vyras protingas - jie yra meilužiai;
Kai moteris protinga, o vyras kvailas - šeima;
Kai abu kvaili - daugiavaikė šeima"
Žinoma, čia tik anekdotas, bet pritariu, kad tik abu protingi gali būti meilužiais, antraip apie meilužį_bendradarbį net mąstyt nereiktų ( pasekmės aiškios kaip ir mirksiukas.gif )
O tai, kad vėliau ar anksčiau išaiškėja neištikimybė - sorry, briedas čia, realūs faktai sako ką kitą: kas moka slėpt, moka slėpt ilgai ilgai.
Atsakyti
Į Jūsų visų žinutes reaguoju ramiai, man svarbi kitų nuomonė (tik nebūtinai pritaikysiu)

1. Tai nebūna pastovūs pasimatymai
2. Aš savo vyrą tikrai nelaikau žaisliuku ir jį myliu
3. Nemanau, kad maitinu savo egoizmą
4. Tokia jau aš esu...

Atsakyti
tai kaip tada pavadinti tai, jog meiluzis-gyvenimo paivairinimui?

ar gali buti taip, jog istiesu tai viduje zinai jog nesiielgi nei gerai, nei saziningai, todle bandai ieskoti pateisinamu priezasciu?arba paguodos supratimo zodziu,pateisinanciu tavuosius veiksmus?
as galiu tik isivaizduoti, kad dvigubas gyvenimas, sukelia daug varginancios itampos
Atsakyti
Gal ir nevisai tiksliai isireiškiau paivairinimui-tiesiog kartais mums norisi pabūti dviese, pasimėgauti vienas kitu...
Paguodos ar supratimo neieškau, tiesiog noriu pasidalinti...
Ir jeigu taip atsitiktu tfutfu, kad man ar jam reiktu rinktis šeimą, iškarto į visą tai spaučiau
Atsakyti
Kiek zinau, tai rimtos firmos nepropaguoja romanu darbo vietoje, nes mintimis iskeliauji kitur, taip kad turite pietu pertraukas greitukams ir slaptiems pasimatymas.
Final: Smerkiu tokia neistikimybe ir tai yra zymiai skaudziau suzinoti negu: sorry vakar buvau tau neistikima nes buvau girta! visa tai tu darai blaiviu protu! is karcios patirties zinau kaip tas sunervina ir plius kai ziuri mylimai moteriai i akis ir klausi :ar tikrai mane myli ir ar tikrai esi man istikima...sulaukiau avinelio skaidrumo akiu zvilgsnio : taip tu man vienintelis. tada isivaizdavau ja su asilo ausim ir sikancia ant vaikisko puodelio...aisku pradejau juoktis lotuliukas.gif , kita diena issiskyrem thumbup.gif
Moralas: jei jau suzinos nemeluok kad neturi kito, gal tavo atvirumas issaugos jusu santuoka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shmikis @ 2006 01 10, 16:42)
is karcios patirties zinau kaip tas sunervina ir plius kai ziuri mylimai moteriai i akis ir klausi :ar tikrai mane myli ir ar tikrai esi man istikima...sulaukiau avinelio skaidrumo akiu zvilgsnio : taip tu man vienintelis. tada isivaizdavau ja su asilo ausim ir sikancia ant vaikisko puodelio...aisku pradejau juoktis lotuliukas.gif , kita diena issiskyrem  thumbup.gif
Moralas: jei jau suzinos nemeluok kad neturi kito, gal tavo atvirumas issaugos jusu santuoka wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 10, 16:40)
Paguodos ar supratimo neieškau, tiesiog noriu pasidalinti...
Ir jeigu taip atsitiktu tfutfu, kad man ar jam reiktu rinktis šeimą, iškarto į visą tai spaučiau

su tikslu pasidalinti ir ....?

man atorod, kad tiap ir einama link to, kad anksciua ar veliau teks rinktis.
Atsakyti
Temos pradininke, gal galima jusu paklausti ax.gif kiek laiko jus vede ir kiek laiko jau gyvenot pries tai kartu? unsure.gif
Atsakyti