Įkraunama...
Įkraunama...

Išoriniai kietieji diskai

QUOTE(qqTis @ 2012 08 10, 19:57)
nepirk tik pigiausio
pigus jau bus ok
visi jie ten panašūs kur kaina kai ne už reklama moki wink.gif
ir neskubėk

Kas yra pigiausia, o kas yra pigu? g.gif
Papildyta:
Kuris geresnis:
External HDD Adata HD710 500GB USB3.0, Yellow, waterproof, shockproof
ar
Silicon Power Rugged Armor A80 500GB USB 3.0 Blue
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 12 10, 16:17)
Kas yra pigiausia, o kas yra pigu?  g.gif
Papildyta:
Kuris geresnis:
External HDD Adata HD710 500GB USB3.0, Yellow, waterproof, shockproof
ar
Silicon Power Rugged Armor A80 500GB USB 3.0 Blue

waterproof... Už tokius bajerius kaina auginama, o į valtį vistiek jo nesidėsi, tai aš vietoj to imčiau didesnę talpą. Esu pirkęs prieš ~1,5metų 1TB talpos išorinė western Digital. Nepamenu kiek mokėjau, bet esu patenkintas.

Apie talpą: kažkaip sakyčiau, kad netaupykit ir imkit iš karto didesnę ateičiai. Juk failų dydžiai (su kokybe) tik didėja. Muzikos, filmų, nuotraukų kiekis taip pat su laiku kaupiasi. Išimi iš kompo, prisijungi, perkeli ir vėl padedi į spintą, kas gi nutiks tam išoriniam diskui? Manau, kad tai labiau vienkartinė investicija.

Dar galima akcijas kokiam pigu.lt pasekt. Pamenu savo per išpardavimą paimiau.
Atsakyti
QUOTE(workisfordummies @ 2012 12 10, 22:45)
waterproof... Už tokius bajerius kaina auginama, o į valtį vistiek jo nesidėsi, tai aš vietoj to imčiau didesnę talpą. Esu pirkęs prieš ~1,5metų 1TB talpos išorinė western Digital. Nepamenu kiek mokėjau, bet esu patenkintas.

Apie talpą: kažkaip sakyčiau, kad netaupykit ir imkit iš karto didesnę ateičiai. Juk failų dydžiai (su kokybe) tik didėja. Muzikos, filmų, nuotraukų kiekis taip pat su laiku kaupiasi. Išimi iš kompo, prisijungi, perkeli ir vėl padedi į spintą, kas gi nutiks tam išoriniam diskui? Manau, kad tai labiau vienkartinė investicija.

Dar galima akcijas kokiam pigu.lt pasekt. Pamenu savo per išpardavimą paimiau.

Ačiū už paprotinimą dėl waterproof... Aš irgi sau pirkau prieš 1,5 m. WD 2 TB (man regis, jie pigesni buvo nei dabar), bet kadangi dažnai info nepersikeliu, tai nežinau kiek laiko jis bus geras, nes kažkur skaičiau, kad kai kurie gana greitai sugenda sad.gif o dabar renku dovanai žmogui, kuriam kompas velniop eina, tai norisi pigiau, pagalvojau, kad ir 500 GB bus nieko biggrin.gif Kai pritruks - nusipirks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 11 gruodžio 2012 - 20:42
O sakykite, kas zinote, ar tie ATSPARUS SMUGIAMS tikrai verti demesio? ir nukritus diskui nieko neatsitiks?
gal tik taip skelbiama..o realybe visai kitokia?
Teko matyti, kad A-DATA tokius gamina.... koki siulote isigyti is siu A-Data arba WD?
Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2013 04 02, 00:08)
O sakykite, kas zinote, ar tie ATSPARUS SMUGIAMS tikrai verti demesio? ir nukritus diskui nieko neatsitiks?
gal tik taip skelbiama..o realybe visai kitokia?
Teko matyti, kad A-DATA tokius gamina.... koki siulote isigyti is siu A-Data arba WD?
Aciu labai!

Na, visų pirma, A-Data pačių diskų negamina. Jie gamina tik dėklus.

Dėl atsparumo smūgiams... Jei veikiantį numesite, tai manau, kad joks korpusas nepadės.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 04 02, 10:55)
Na, visų pirma, A-Data pačių diskų negamina. Jie gamina tik dėklus.

Dėl atsparumo smūgiams... Jei veikiantį numesite, tai manau, kad joks korpusas nepadės.

tai tas parasymas, kad atsparus dregmei ir smugiams - nieko vertas?
cia jus is patirties sakote?
nes norisi rimtos nuomones...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2013 04 03, 22:13)
tai tas parasymas, kad atsparus dregmei ir smugiams - nieko vertas?
cia jus is patirties sakote?
nes norisi rimtos nuomones...smile.gif

Kodėl, aprašymas vertas, tik ar verta jums tokį pirkti...

O tai, kad nukritus diskui ant žemės jam nieko neatsitiks, tai ir pats gamintojas negarantuoja.

Jei jau jums labai aktualus disko mėtymas, tai pirktite SSD - jie tikrai nebijos mėtymo.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 04 04, 14:01)
Kodėl, aprašymas vertas, tik ar verta jums tokį pirkti...

O tai, kad nukritus diskui ant žemės jam nieko neatsitiks, tai ir pats gamintojas negarantuoja.

Jei jau jums labai aktualus disko mėtymas, tai pirktite SSD - jie tikrai nebijos mėtymo.

Na nesiruosiu specialiai metyti, bet norisi buti tikrai, kad nukritus nedings visa info.. del to ir tikiuos, kad smugiams atsparus turi kazkokia reiksme ax.gif nei nusipirkus paprasta...
O SSD kuo ypatingi?
galima koki modelio pvz?aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
va man taip nutiko...nukrito ir visos gyvenimo nuotraukos ir filmai dingo...
ziauriai baisu verysad.gif
dar neieskojau, gal kas istrauks info, bet girdejau, kad labai brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2013 04 14, 17:05)
va man taip nutiko...nukrito ir visos gyvenimo nuotraukos ir filmai dingo...
ziauriai baisu verysad.gif
dar neieskojau, gal kas istrauks info, bet girdejau, kad labai brangu  doh.gif

Tai jau tikrai. Nepalyginamai pigiau yra nusipirkti dar porą HDD ir laikyti ten duomenų atsargines kopijas.
Atsakyti
Laba diena , norėjau paklausti , koks išorinis kietasis diskas tiktų planšetei ?
Atsakyti
Sveiki ir as ieskausi pirkti isorinio kietojo disko.Nuziurejau si varianta.
http://www.e-senukai...0-a-data_2.html
Gal kas turi,ar tvirtas,kad toks plonytis?Gal dar kas kokiu pliusu,minusu pastebejo?
Dekoju.
Atsakyti