Įkraunama...
Įkraunama...

Išoriniai kietieji diskai

Kokios naujovės šiame fronte? Gal yra naujų apžvalgų? Renkuosi, todėl visi komentarai naudingi, pakomentuokit savo turimus: kokie pliusai, minusai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek žiūrėjau, rinkoje kainos pakilusios šiuo metu, dėl Tailande potvynių Nes ten jų daugiausia pagaminama, tad kainos šoktelėjo labai žymiai.
Atsakyti
Sveiki, kokia nuomonė apie Hitachi diskus, tiksliau, jų kokybę? Ačiū.
Atsakyti
http://www.fortakas....-...0&ID=396841

šitie neblogi, atsparūs smūgiams ir vandeniui
Atsakyti
iš esmės visi žinomų firmų diskai geri, reikia imti tuos, kuriems ilgesnę garantiją suteikia, nes kieti diskai turi judančių detalių ir dėl to gali sugesti, ypač, kai jie yra nešiojami.
Atsakyti
Reikia patarimo. Renkuosi išorinį diską, 1tb talpos. Kol kas apsistojau ties WD passport.
Pakomentuokit prašau, kas nusimano daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniu: 10 rugpjūčio 2012 - 17:47
nepirk tik pigiausio
pigus jau bus ok
visi jie ten panašūs kur kaina kai ne už reklama moki wink.gif
ir neskubėk
Atsakyti
Aš vėl čia su klausimais. Paaiškinkit man privalumus ir trūkumus 2.5'' ir 3.5'' diskų.
Suprantu, kad 3.5 yra didesni, sunkesni, triukšmingesni ir reikalauja papildomo maitininimo, bet jie yra greitesni. Ar tas papildomas maitinimas yra trūkumas ar privalumas blush2.gif
Man greitis yra pagrindinis kriterijus. Tai vėl svarstau kokį rinktis 2.5 colio ar 3.5
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2012 08 17, 09:13)
Aš vėl čia su klausimais. Paaiškinkit man privalumus ir trūkumus 2.5'' ir 3.5'' diskų.
Suprantu, kad 3.5 yra didesni, sunkesni, triukšmingesni ir reikalauja papildomo maitininimo, bet jie yra greitesni. Ar tas papildomas maitinimas yra trūkumas ar privalumas  blush2.gif
Man greitis yra pagrindinis kriterijus. Tai vėl svarstau kokį rinktis 2.5 colio ar 3.5

Turiu WD 3,5" su papildomu maitinimu. Man jokių nepatogumų jis nesukelia, nes beveik visąlaik vienoje vietoje smile.gif Aišku, jau papildomas laidelis namuose ir užimta rozetė, bet man tai netrukdo. Nešiotis jį tenka itin retai, nes tam yra fliašiukai didesnės talpos.
Tik Jums spręsti ko reikia: grožio, patogumo, patikimumo.
Mano nuomone WD patikimi.
Atsakyti
O ka manot pirkti is Kinijos?
Pvz cia:
DH gate internet parduotuve

uz mazdaug 80 doleriu (su siuntimu) galima 2TB nusipirkti... Bet baisu, kad nebutu "savaitei laiko"...
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2012 08 17, 08:13)
Suprantu, kad 3.5 yra didesni, sunkesni, triukšmingesni ir reikalauja papildomo maitininimo, bet jie yra greitesni. Ar tas papildomas maitinimas yra trūkumas ar privalumas  blush2.gif

Jei diskas labiau skirtas nesiotis duomenis, tada geriau 2,5", bet jie brangesni.
3,5" labiau tinka jungti prie PC ir laikyti namuose (kaip minejo DuoDuo)

QUOTE(Nereali @ 2012 10 28, 23:40)
O ka manot pirkti is Kinijos?
Pvz cia:
DH gate internet parduotuve

uz mazdaug 80 doleriu (su siuntimu) galima 2TB nusipirkti... Bet baisu, kad nebutu "savaitei laiko"...

Kate maise smile.gif
Atsakyti
Pries kelis metus per pigu.lt pirkau 300 GB Buffalo MiniStation. Neturejau jokiu dar problemu su juo thumbup.gif
Atsakyti