Įkraunama...
Įkraunama...

Išoriniai kietieji diskai

QUOTE(zvaigzdunas @ 2010 09 17, 01:48)
As tai pat ieskau ir domiuos:) visur nete landzioju tai tuos WD visad giria:) o i ka atkreiti demesi renkantis tarkim 500 gb diska? na zinoma kaina butu iki 300 pinigo:) 2,5 colio noreciau:) bet ten dar juk ivairus parametrai yra? kurie is ju svarbus yra ir ka jie reiskia? nes niekur info neradau o gal jau turit pasiulyma jau konkretu?smile.gif aciu uz atsakyma man ir kolegei chiki-piki:) gero vakaro visiems:)

Į ką dėmesį atkreipti? Hmm, imkite tą įsorinį HDD, kuris palaiko greičiausią jūsų kompiuterio palaikomą interfeisą.

USB 2.0 < FireWire 400 < FireWire 800 < eSATA.

USB 3.0 dar kažkaip niekas normaliai nepatestavo, teoriniai greičiai žadami geri, bet reikia pažiūrėti kaip realiai veikia.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdunas @ 2010 09 21, 00:32)
o kiek pinigo kainavo? ir kur pirkai?smile.gif snd akropolio ermitaze ziurejau tai ten toshibai akcija db 249 lt kainuoja 500 gb:) reik dar pasidomet kur kitur akcijos yra:)

As 7 men pirkau, tuo metu pigiausia radau uz 310lt dabar ten pat 10lt pigiau kainuoja. Cia 640gb
Atsakyti
Aš turiu seagate, 1000Gb, naudoju tris mėnesius, kolkas jokių nusiskundimų, viskas puikiai veikia, o ir dydis patogus - atsijungi ir į rankinuką biggrin.gif Gavau dovanų tad kainos nzn g.gif
Atsakyti
as turiu WD 1,5 TB kietaji diska. Viskas buvo gerai, bet kopijuojant filma is kito kompo - uzstrigo. Isjungiau tada viska, bet daugiau hardo nebeuzkrauna. gal kuri susiduret su tokia problema? My computer atsiranda ikona, bet jo neuzkrauna ir neatidaro. Bandant atidaryti my computer folderis pakimba. Nzn ka daryt g.gif
Atsakyti
Laba diena,
norėčiau įsigyti horizontalų išorinį 2TB kietąjį diską. Kaip tik SKYTECH-e yra su gera nuolaida SEAGATE HDD. Tačiau čia pasiskaičiau neigiamų atsiliepimų apie šią firmą. Gal kas galėtų patarti? Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Būčiau dėkinga, jei kas parekomenduotų, kokį geresnį išorinį kietąjį diską, nes nė karto tokių dalykų neturėjau, nieko nenusimanau. blush2.gif
Mūsų kompas jau senas, tad bijau ar visi jie vienodai yra įjungiami, t.y. nenutiktų taip, kad net jungties pas mano senelį nebus g.gif Talpinti norėčiau nuotraukas ir netu parsisiųstas knygas, garso įrašus. Mąstau dažnokai neštis darban, tad norėtųsi, kad būtų talpus, nelabai atgrasios išvaizdos ir tvirtas. Reikalavimų daug, o vat pinigėlių tik iki 300lt planuoju paaukot. ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 02 26, 16:56)
Būčiau dėkinga, jei kas parekomenduotų, kokį geresnį išorinį kietąjį diską, nes nė karto tokių dalykų neturėjau, nieko nenusimanau. blush2.gif
Mūsų kompas jau senas, tad bijau ar visi jie vienodai yra įjungiami, t.y. nenutiktų taip, kad net jungties pas mano senelį nebus  g.gif Talpinti norėčiau nuotraukas ir netu parsisiųstas knygas, garso įrašus. Mąstau dažnokai neštis darban, tad norėtųsi, kad būtų talpus, nelabai atgrasios išvaizdos ir tvirtas. Reikalavimų daug, o vat pinigėlių tik iki 300lt planuoju paaukot. ax.gif
Ačiū  4u.gif

bendrai informacijos rasi čia: http://sites.google....naujienos/exhdd
bei čia:
http://www.computerb...-net-16-modeliu
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 26, 18:39)
bendrai informacijos rasi čia:

Labai ačiū 4u.gif
Nusižiūrėjau dabar šį
Kažin vertas jis dėmesio ar už tą kainą galima būtų kažką optimalesnio įsigyt? g.gif Kadangi pavadinimai nelabai man ką sako, tai šis kažkaip sava išvaizda man labiau patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 26 vasario 2011 - 23:30
firma gera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 02 28, 20:32)
firma gera wink.gif

ačiū 4u.gif , turėsiu omeny mirksiukas.gif

Atsakyti
jei ką domina apie išorinius kietus diskus tai čia dar informacijos naujesnės http://www.computerb...u-kietuju-disku
Atsakyti
As turiu su isorinius, abu WD 2.5". Rinkausi butent tokius, nes nenorejau papildomo maitinimo jungt. Jei naudojimui tik namie, tai pigiau tie dideli, kuriems dar reikia papildomo maitinimo. Kadangi man tenka daznai pavazineti, tai zymiai patogiau maitinamas per usb.
Atsakyti