QUOTE(alinucia @ 2010 08 08, 12:23)
sveikinu...nu man po 2 dienu verkimo kazkaip atsileido liudesys, vyras labai optimistiskai padejo. sako jauna bus dar tu leliu, bandysim tol kol bus. mane tik erzina tas laukimas...greiciau jau sutvarkytu ir galeciau imti pamirsinet, beja sestadieni buvo pasirodes kraujavimas bet trumpai, nei skaudejo nei ka, tik labai galva sukosi ir skaudejo, bet kai isidejau iklota nieko nebebuvo, tik biski rudu isskyru, kurios iki vakaro isnyko, ar cia galejo buti savaiminis issivalymas?menesines ar kas? bandziau skambinti i akuserini skyriu bet man net prasizioti neleido sako jei blogai vaziuok i ligonine jei ne lauk pirmadienio. dabar vel viskas tylu. tai poto supratau kad viskas , sansu nera kad gal apsiriko, liko laukti galutines diagnozes ir isvalymo...greiciau jau tai butu, nes sunku kai zinai kad viskas bet turi laukti. toks jau gyvenimas. vienos gimdo ir i siuksliu dezes meta o kitos stengiasi ir neiseina...labai tikiuosi kad antra kart pasiseks...bandysim pavasari nes ant ziemos bijau, nes ligos salta ir pan. maza kas vel atsitiks, vel to pacio isgyvent tikrai nenoriu.
Man verkimas padeda, po to jaučiuosi lyg atsikračiusi šiek tiek naštos.
Turėtų būti daugiau kraujuko man atrodo, svarbiausia, kad ligoninėje dabar gerai atliktų valymą. Laikykis. Viskas susitvarkys!