Įkraunama...
Įkraunama...

Laukto angeliuko netekimas, jam dar negimus ;(

QUOTE(monikam @ 2010 08 02, 18:17)
As irgi jau sulaukiau MMM. Dabar laukiu kada vaziuosiu i Lt, pasidarysiu visus tyrimus, pasikonsultuosiu su daktarais ir bandysim  nestuke.gif  O visas blogas mintis snegiuos nustum i sali....  Cia daktarai, leidzia po 6savaiciu pastot, jei atsiranda MMM, sako, kad po ju jau galim  nestuke.gif

teoriskai galima,juk atsistato ovuliacja, bet praktiskai negali zinot, bet juk buna kad moterys gimdo pametinius ir gerai, nors as kai pastojau, didziajai buvo 1,8metu ir tai visi sake,kad per mazas laiko tarpas g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 02, 18:30)
teoriskai galima,juk atsistato ovuliacja, bet praktiskai negali zinot, bet juk buna kad moterys gimdo pametinius ir gerai, nors as kai pastojau, didziajai buvo 1,8metu ir tai visi sake,kad per mazas laiko tarpas g.gif  schmoll.gif

Na velgi priklauso, ar ilgai maitinai, nes pienukas labai daug is organizmo issiurbia viso gerio... man pvz. kaip maitinusiai 1,5 men., plaukai kuokstais dabar eina sad.gif sako kitoms zymiai ilgiau maitinancioms ir silpna buna, visko buna...
Dar noriu tokia mintim pasidalinti. Planuojam leliuka nuo kokio spalio, nes jei pradetumem dabar, bijau, kad pataikytumem ant dukrytes gimimo ar mirties datu su antrojo leliuko atejimu, manau tuos menesius reikia palikt sventus, skirtus tik angeleliui, nes ir paciai bus sunku, be to lapkriti kaip tik bus puse metu po gimdymo, tai kaip tik tas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 02 rugpjūčio 2010 - 20:22
QUOTE(xiuke @ 2010 08 02, 19:30)
teoriskai galima,juk atsistato ovuliacja, bet praktiskai negali zinot, bet juk buna kad moterys gimdo pametinius ir gerai, nors as kai pastojau, didziajai buvo 1,8metu ir tai visi sake,kad per mazas laiko tarpas g.gif  schmoll.gif

stengiuos but stipri ir manau, kad iki to laiko pajegsiu viduj nors kiek apmalsinti ta skausma, kad kitam kudikeliui butu ramu ir gera pilvelyje wub.gif

QUOTE(kzaze @ 2010 08 02, 22:21)
Na  velgi priklauso, ar ilgai maitinai, nes pienukas labai daug is organizmo issiurbia viso gerio... man pvz. kaip maitinusiai 1,5 men., plaukai kuokstais dabar eina sad.gif sako kitoms zymiai ilgiau maitinancioms ir silpna buna, visko buna...
Dar noriu tokia mintim pasidalinti. Planuojam leliuka nuo kokio spalio, nes jei pradetumem dabar, bijau, kad pataikytumem ant dukrytes gimimo ar mirties datu su antrojo leliuko atejimu, manau tuos menesius reikia palikt sventus, skirtus tik angeleliui, nes ir paciai bus sunku, be to lapkriti kaip tik bus puse metu po gimdymo, tai kaip tik tas.  drinks_cheers.gif

Mes irgi planuojam apie spali pradet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 02, 22:21)
Na  velgi priklauso, ar ilgai maitinai, nes pienukas labai daug is organizmo issiurbia viso gerio... man pvz. kaip maitinusiai 1,5 men., plaukai kuokstais dabar eina sad.gif sako kitoms zymiai ilgiau maitinancioms ir silpna buna, visko buna...
Dar noriu tokia mintim pasidalinti. Planuojam leliuka nuo kokio spalio, nes jei pradetumem dabar, bijau, kad pataikytumem ant dukrytes gimimo ar mirties datu su antrojo leliuko atejimu, manau tuos menesius reikia palikt sventus, skirtus tik angeleliui, nes ir paciai bus sunku, be to lapkriti kaip tik bus puse metu po gimdymo, tai kaip tik tas.  drinks_cheers.gif

as kazkur galeciau planuot tik sausio menesiui... verysad.gif teoriskai, o kaip bus nezinau...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 02, 22:58)
as kazkur galeciau planuot tik sausio menesiui... verysad.gif teoriskai, o kaip bus nezinau...

Neliudek! Naujai gyvybei pradeti turi sustipreti ir fiziskai, ir dvasiskai, tad laikas yra musu sajungininkas. Pakentek truputuka, veliau blaiviau mastysi, nes dabar tas noras - cia ir dabar. Ateis laikas, kai ramiai sudeliosi savo mintis bei norus ir tikrai tada siek tiek prasvieses, nes viskas bus aisku kaip viens du trys. Niekur nenuskubesim tai tikrai.
Stiprybes ir kantrybes laukiant!
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 02, 22:58)

viskas bus gerai, ateis dziaugsmas ir i musu sirdis...is pradziu ir as galvojau kaip greiciau pastoti, bet paskui,praejus bent kazkiek laiko, viska sudeliojus i vietas, pagalvojau,kad svarbiausia,jog pati sustipreciau ir organizmas, ypac gimda, atsigautu, nes kitaip gali buti jog nepavyks isnesioti kito mazylio...o turbut ne viena nenorim dar vieno nusivylimo ir skausmo...todel ir tau patariu nepasiduoti emocijoms ir pakenteti, o tada galesim dziaugtis savo laime...nezinau ar tave paguos, bet man padeda zodziai, kad Dievas neskiria isbandymu tiems, kurie ju neistvertu...taigi,mes kazkuo esame ypatingos mamos...
Atsakyti

O angeliukai - dar ypatingesnis, nes Dievulius renkasi tik geriausius!
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 11:06)
O angeliukai - dar ypatingesnis, nes Dievulius renkasi tik geriausius!

man nepatinka ta mintis, kadd turi pasiimti tik geriausius...ir pykstu ant likimo, kad taip viska sudeliojo... verysad.gif
Atsakyti
man nelaime siandien. buvau pirmam echoskopui (12 sav. 4 dienos), labai jaudinausi ir dziaugiausi kad galesiu pamatyti savo mazyti bumbuliuka...bet...echoskopo metu sesele pasikviete daktare paziurejo liepe apsirengti ir palaukti kabinete, supratau kad kazkas ne taip. atejus daktarui ir pasakius kad labai jus uzjauciu tiesiog apmiriau, nustojau kvepuoti suprasti matyti ir pan. parode foto sako puslele yra bet jos viduje tuscia. klause ar kraujavau ar skauda ir pan. man tik asaros papsejo ir as tik purciau galva. pasake kad greiciausiai arba vaisius nustojo vystytis arba jo isvis nera(auga tik placenta) arba pastojau veliau ir nesimato. bet pagal pozymius sako turetu matytis nors gumbelis ir pan. liepe nusiteikti blogiausiam, bet atsargumo delei liepe pasigalvoti kokiu budu isvalyti, padare kraujo tyrima ir liepe ateiti echoskopui uz savaites...bet kaip dave suprasti kad sansu beveik nera. verkiu tai net pasikukciodama. kaip pasakyti teveliams kad nebebus seneliai, kaip pasakyti draugams kad nebebusiu mama. atvirai pasakius as net pati nebenoriu gyventi, 2 metus bandem ir laukem...ir taip dziaugemes kai suzinojom naujiena...ir va tai tau...naujiena...ateini su dziaugsmu ir nekantrumu pamatyti leliu iseini su asarom ir neviltim...beto pasake kad gali buti kad bus arba labai sunku pastoti arba isvis nebepastosiu. tikrai nebeturiu ko gyventi...kasip jus mergaites tai isgyvenat? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 04, 14:12)
man nepatinka ta mintis, kadd turi pasiimti tik geriausius...ir pykstu ant likimo, kad taip viska sudeliojo... verysad.gif

Turim ant kažko tai pykt ir kažkuo pradėti tikėti arba liautis tikėjus. Kiekviena pasirenkam tai, kas mums arčiau dušios ir išgyvent padeda.
Atsakyti
QUOTE(alinucia @ 2010 08 04, 14:48)
man nelaime siandien. buvau pirmam echoskopui (12 sav. 4 dienos), labai jaudinausi ir dziaugiausi kad galesiu pamatyti savo mazyti bumbuliuka...bet...echoskopo metu sesele pasikviete daktare paziurejo liepe apsirengti ir palaukti kabinete, supratau kad kazkas ne taip. atejus daktarui ir pasakius kad labai jus uzjauciu tiesiog apmiriau, nustojau kvepuoti suprasti matyti ir pan. parode foto sako puslele yra bet jos viduje tuscia. klause ar kraujavau ar skauda ir pan. man tik asaros papsejo ir as tik purciau galva. pasake kad greiciausiai arba vaisius nustojo vystytis arba jo isvis nera(auga tik placenta) arba pastojau veliau ir nesimato. bet pagal pozymius sako turetu matytis nors gumbelis ir pan. liepe nusiteikti blogiausiam, bet atsargumo delei liepe pasigalvoti kokiu budu isvalyti, padare kraujo tyrima ir liepe ateiti echoskopui uz savaites...bet kaip dave suprasti kad sansu beveik nera. verkiu tai net pasikukciodama. kaip pasakyti teveliams kad nebebus seneliai, kaip pasakyti draugams kad nebebusiu mama. atvirai pasakius as net pati nebenoriu gyventi, 2 metus bandem ir laukem...ir taip dziaugemes kai suzinojom naujiena...ir va tai tau...naujiena...ateini su dziaugsmu ir nekantrumu pamatyti leliu iseini su asarom ir neviltim...beto pasake kad gali buti kad bus arba labai sunku pastoti arba isvis nebepastosiu. tikrai nebeturiu ko gyventi...kasip jus mergaites tai isgyvenat? unsure.gif  verysad.gif

Taip, alinucia, ir išgyvenam bei gyvenam, užduodamos begalę klausimų, į kuriuos atsakymų nerandam, su skausmu ir liūdesiu širdy, ašaromis akyse, kiekvieną dieną galvoju apie angelėlį ir man asmeniškai kuo toliau, tuo sunkiau.
Labai užjaučiu tave. Labai skaudu tiek planuota, laukta ir va tokia nelaimė. Gydytojų neklausyk dėl pastojimo, ką jie šneka, klausyk širdies balso ir tegul begalinis noras veda tik į priekį. Stiprybės!
Atsakyti
QUOTE(alinucia @ 2010 08 04, 15:48)
man nelaime siandien.

uzjauciu... verysad.gif stipriai apkabinu, stiprybes tau... sunku su tuo susitaikyt... verysad.gif
Atsakyti