QUOTE(erikiukas:) @ 2013 04 24, 08:39)
Sveiki su dideliu skausmu jungiuosi prie jusu.Vakar nebetekomsavo mazojo angeliuko,kuris buvo labai laukiamas ir mylimas.Deja.Nestumas ejo gerai, 14 savaiciu, vakar ryte atsibudus nuejus i tualeta pastebejau krauja,paskambinau gydytojai,liepe skubiai atvykti pas ja,po apziuros liepe vaziuoti i priimamaji ir kad placenta zemai.Nuvykus i ligonine, atejo gydytoja daryti echoskopa, ziuredama i ekrana ji tylejo, bet maciau ir jauciau kad kazkas negerai.Vyras mate musu dziaugsma,deja gydytoja liepe atsisest ir pasake kad ji nemato nei judesiu, nei sirdutes plakimo negirdi, jis nustojo egzistuoti jau 11 savaiciu, 3 savaites as ji dar nesiojau deja jau nebegyva,gydytoja man nerode,vyro paklausiau ar mate angeliuka,atsake kad taip,jis jau gulejo zemyn galvyte ir deja nejudejo.Ta sekunde zeme is po koju slydo,norejosi mirt.Turim dvi dukrytes,zinau kad privalau gyventi toliau, deja sirdis nori mirti.
labai uzjauciu...
pati netekau leliuko 19 savaiciu,tai ivyko pries 3 sav,per velykas
man nubego vandenys sekmadieni,visa pirmadieni buvau ant skatinamuju,o antradieni pagimdziau savo leliuka leliukas vystesi gerai pagal echoskopija buvo savaite didesnis sirdute plake iki galo daktarai pasake kad kartais taip atsitinka