Gal yra bendraminciu, kurioms teko isgyventi tokia netekti? Pasidalinkime savo skausmu ir padekime viena kitai sustipreti.
Pasidalinkite savo patirtimi, kurios po tokios netekties vel patyre laime ir susilauke angeliuko

monikam, 28 Bir 2010 - 23:07, para�ė:
monikam, 28 Bir 2010 - 23:07, para�ė: ![]()
Siandien man labai liudna ir skaudu, nes teko palaidoti savo suneli
Kuris gyveno mano pilvelyje 20 savaiciu. Jau buvo nuejes puse kelio ir nesusitiko su mumis, kurio mes labai laukeme, taciau jis visada liks musu gyvenimo dalis. Liko daug klausimu, kodel taip ivyko...
![]()
Gal yra bendraminciu, kurioms teko isgyventi tokia netekti? Pasidalinkime savo skausmu ir padekime viena kitai sustipreti.
Pasidalinkite savo patirtimi, kurios po tokios netekties vel patyre laime ir susilauke angeliukoKiek laiko truko atsigauti ir but pasirengus kitam nestumui?
Kuris gyveno mano pilvelyje 20 savaiciu. Jau buvo nuejes puse kelio ir nesusitiko su mumis, kurio mes labai laukeme, taciau jis visada liks musu gyvenimo dalis. Liko daug klausimu, kodel taip ivyko...
![]()
Pasidalinkite savo patirtimi, kurios po tokios netekties vel patyre laime ir susilauke angeliukoKiek laiko truko atsigauti ir but pasirengus kitam nestumui?
monikam, 29 Bir 2010 - 13:58, para�ė:
monikam, 29 Bir 2010 - 13:58, para�ė: ![]()
Aciu jums uz siltus zodzius. Manau, kad kito vaikelio atejimas, leis mano sielai nors kiek aprimti. Stengiuos toliau kabintis i gyvenima, bet labai daznai uzplusta liudnos mintys ir skausmas sirdyje ;(
![]()
Uzjauciu tave vienisa... suprantu tavo skausma ir baime, manau, kad ir tau Dievulis duos angeliuka, kuriuo galesi dziaugtis visa gyvenima![]()
monikam, 28 Bir 2010 - 20:07, para�ė:
monikam, 28 Bir 2010 - 20:07, para�ė: ![]()
![]()
dado, 29 Bir 2010 - 23:27, para�ė:
dado, 29 Bir 2010 - 23:27, para�ė: ![]()
Uzuojauta,
Norisi apkabinti ,nes zodziai nenumalsins skausmo.....
O as savo suneli palaidojau 38savaiciu...As taip pat negalejau patiketi kad tai ivyko su manimi.Svarbiausia visa nestuma jikiu problemu nebuvo,kai truputeli sumazejo judesiuku galvojau gal jau prasides gimdymas dviem savaitem anksciau.Taciau nieko,jokiu skausmu .... Jis tik tyliai ir ramiai numire manyjebuvo normaliai isivystes....ziauru...
AgathaGray, 29 Bir 2010 - 15:15, para�ė:
AgathaGray, 29 Bir 2010 - 15:15, para�ė: ![]()
sveika, as pries menesi netekau 5 sav. kruopeles. Niekuomet negalvojau, kad man taip gali atsitikt, bet yra kaip yra...gerai, kad dar nieks labai nezinojo,tai nebuvo jokiu uzuojautu, ir dusavimu (ko nemegtu), klausimu kas-kaip ir pan., nereikejo nieko niekam aiskinti. Nezinau, ar susigyvenau su tuo dar, greiciausiai dar ne, nes vistik bijau, kaip bus toliau, baiminuosi kito nestumo, bet noriu tai tikrai.
monikam, 30 Bir 2010 - 12:18, para�ė:
monikam, 30 Bir 2010 - 12:18, para�ė: ![]()
Ar daktarai issiaiskino kodel taip ivyko? Ar taip ir paliko nezinomybej? Jei sunku tai prisiminti, neatsakyk i siuos klausymus.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė