Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojau su spirale

QUOTE(Daiva41 @ 2010 06 29, 11:23)
O as galvojau, kad su spirale saugiausia g.gif

na harmoninė spiralė tai tikrai saugi Mirena (mano ginė sakė, kad dar nežino nei vieno atvejo, kad būtų su ja pastojus moteris) g.gif

o varinė spiralė doh.gif aš 2 metus ją turėjau ir pastojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2010 11 02, 12:47)
na harmoninė spiralė tai tikrai saugi Mirena (mano ginė sakė, kad dar nežino nei vieno atvejo, kad būtų su ja pastojus moteris)  g.gif

o varinė spiralė  doh.gif  aš 2 metus ją turėjau ir pastojau  unsure.gif

as ir beveik du metus vaiksciojau ir va tau doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau sia tema...nk negaliu patarti pati esu jauna ir nestuma spirmas nesusiduriau su tokiu reikalu,bet laikau kumscius,kad tik jums abiems butu viskas gerai...Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2010 11 02, 10:47)
na harmoninė spiralė tai tikrai saugi Mirena (mano ginė sakė, kad dar nežino nei vieno atvejo, kad būtų su ja pastojus moteris)  g.gif

o varinė spiralė  doh.gif  aš 2 metus ją turėjau ir pastojau  unsure.gif

Na va,o as pries pora savaiciu suzinojau,kad laukiuosi nors ir su Mirena buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 11 02, 21:43)
Na va,o as pries pora savaiciu suzinojau,kad laukiuosi nors ir su Mirena buvau  biggrin.gif

Spirale trauke tikriausiai ?

Man tai istrauke, nes labai arti vaisiaus buvo. Tau dabar geriu duphaston ir tikiuosi , kad viskas bus gerai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2010 11 02, 21:02)
Spirale trauke tikriausiai ?

Man tai istrauke, nes labai arti vaisiaus buvo. Tau dabar geriu duphaston ir tikiuosi , kad viskas bus gerai.  unsure.gif

Iskrito pati unsure.gif Tiksliau vaikiukas pasak daktaru ja istume unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune viktoraviciene @ 2010 06 28, 22:15)
g.gif  labukas visom man yra jau 19 sav. pastojau su spirale niekas jos man neiiseme begant laikui man pasidare blogai pradejo susitraugineti gimta ir toks skausmas buna ir dar kraujuojiu nu nera kad butu vien kraujas nu ten maisyta su isskirom ,,,,gulejom savaite ligonineja tai man pasake reikia laukti vaistu jokiu nera .... schmoll.gif  tai jau 2 saaite kaip susitraugineja gimta ir kraujuojiu bet skauda jau netaip baisiai geram magni ir folio rug. nestuke.gif  verysad.gif  bet nezinau ka daryti kad viskas butu gerai  schmoll.gif  doh.gif

Mano mamai panasiai buvo, to pasekoje as turiu sese biggrin.gif . Bet jai ipusejus nestumui spirale iskrito. Gal viskas bus gerai ir tau, pagulesi ligonineje ir issaugosi vaikiuka 4u.gif
Atsakyti
Mano sesuo pastojo su spirale, bet niekas jos netrauke - pasitare gydytojai nusprende kad per daug rizikos ir didele persileidimo galimybe ax.gif gal dar kokiu priezasciu buvo - nezinau tiksliai.
Visa nestuma gydytojai stebejo ar spirale nejuda - viskas buvo gerai, tik kelios dienos pries nustatyta termina, beje, vasario 14 biggrin.gif, pastebejo kad spirale pradejo judet, tai buvo suduota doze skatinamuju ir naturaliai gime grazuolis berniokas thumbup.gif taip kad nera cia ko pergyventi jei jos ir neisima. Matyt tam tikrais atvejais tai reikalinga. Nes gydytojai priziureje sese (ju buvo net du) tikrai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 11 02, 20:43)
Na va,o as pries pora savaiciu suzinojau,kad laukiuosi nors ir su Mirena buvau  biggrin.gif

Mano gine man kaip tik Mirena siulo...Tikriausiai vienintele 100% apsauga ir yra aspirino tablete, stipriai suspausta tarp koju... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 17, 15:33)
Mano gine man kaip tik Mirena siulo...Tikriausiai vienintele 100% apsauga ir yra aspirino tablete, stipriai suspausta tarp koju...  biggrin.gif

Tai taip ,arba vienuolynas lotuliukas.gif siaip,tai nenusimenu per daug,jauciu po sito gimdymo as vel Mirena desiuosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi buvau pastojus su spirale, bet man išėmė ja ir padarė išvalymą nes kažkas buvo negerai schmoll.gif
Atsakyti
Aš pastojau su spirale (3.5 metų jau ji pas mane buvo, varinė), tai mano gydytojas man ją iš karto ištraukė. Sakė, gali būt, kad persileidimas įvyks, bet kai mažas nėštumas jis geriau rekomenduoja ištraukti. Na, o mano pažįstamai spiralės gydytojai neištraukė pradžioj, bet nėstumas pasibaigė tragiškai. 17 savaitėje pas ją prasidėjo uždegimas, taip pat prasidėjo priešlaikinis gimdymas, pati vos galų neatidavė ir deja leliuką prarado. Nieks tiksliai ir nepasakė nuo ko viskas, bet pradžioje minėjo, kad lyg spiralė įaugo į placentą ir sukėlė uždegimą, ko pasekoje ir priešlaikinį gimdymą.
Taip, kad mano nuomone geriau spiralę ištraukti pradžioje neštumo.Esu skaičiusi, kad ji net į vaikiuką gali įaugti.....
Atsakyti