Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojau su spirale

QUOTE(zydrune viktoraviciene @ 2010 06 28, 23:33)
g.gif  nu kaip pastojom sake kas spirale nemaiso vaikui augti bet kad  negerai darosi man ziuresim ka rytoj pasakys daktare man

Nesuprantu kaip ji gali netrukdyti mazyliui augti, manau turejo be jokiu kalbu ja istraukti anksciau blink.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Aš pastojau su paprasta varine spirale, bet man ją išėmė vos tik sužinojau apie nėštumą. Neįvyko jokio persileidimo ir gimė fainas berniokas, tik kodėl nebando išimti tau spiralės, manau būtų geriau be jos 4u.gif
Atsakyti
Aš ir galvojau po gimdymo uždaryt savo fabrikėlį ir dėtis spiralę, bet dabar jau net nežinau, bijočiau bijau.gif
Gal reiks vyrą šnekint kad jis mazgelį užsirištu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune viktoraviciene @ 2010 06 29, 12:29)
...labai mazai kas pastoja su spirale

as vien savo draugiu rate zinau 2 atvejus kai pastojama su varine spirale doh.gif O tu draugiu pas mane tikrai simto nera, uztektu dvieju ranku pirstu, taip kad pakankamai daznai tai ivyksta....
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 06 29, 11:23)
O as galvojau, kad su spirale saugiausia g.gif

Ir as g.gif blush2.gif
QUOTE(Vijone @ 2010 08 07, 18:41)
as vien savo draugiu rate zinau 2 atvejus kai pastojama su varine spirale doh.gif O tu draugiu pas mane tikrai simto nera, uztektu dvieju ranku pirstu, taip kad pakankamai daznai tai ivyksta....

Nu nieko sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 08 07, 17:49)
Aš ir galvojau po gimdymo uždaryt savo fabrikėlį ir dėtis spiralę, bet dabar jau net nežinau, bijočiau bijau.gif
Gal reiks vyrą šnekint kad jis mazgelį užsirištu  rolleyes.gif

Pas mus tos vazektomijos nedaro schmoll.gif pati klausiau del sito,nes norejo vyras susitvarkyt su tuo reikalu,bet pasake,kad tai yra sunkus kuno suzalojimas Lietuvoj doh.gif va tau ir susitvarkyk zmogau,sake Lenkijoj daro na ir kitur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2010 06 29, 13:20)
as irgi taip galvoju ir zadejau detis po gimdymo.  g.gif

As irgi zadejau detis po gimdymo...dabar jau ir bijau...Nors tikimybe pastoti su ja kaip ir su visom kitom apsaugos priemonem... blink.gif Nu, bent jau tikrai ne varine deciau...kiek paskaitineju, atrodo tik su jom cia daugiausia pastojama g.gif
Atsakyti
As taip pat pastojau su spyrale (Nova T, varine). 4 metus buvo saugu, o paskui sast ir yra lelius smile.gif Man iseme spyrale iskart per pirma apsilankyma pas ginekologe. Pora dieneliu patepliojo krauju, bet paskui viskas gerai. Dabar jau 4-tas menuo prasidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2010 08 10, 19:55)
As taip pat pastojau su spyrale (Nova T, varine). 4 metus buvo saugu, o paskui sast ir yra lelius smile.gif Man iseme spyrale iskart per pirma apsilankyma pas ginekologe. Pora dieneliu patepliojo krauju, bet paskui viskas gerai. Dabar jau 4-tas menuo prasidejo smile.gif

O varine ne 3 metams?
Atsakyti
Varine spirale, bent jau Nova T dedama 5 metams mirksiukas.gif Bet kaikurie ginekologai pataria pakeisti ja po 4 metu ar net anksciau
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2010 08 10, 19:55)

Gydytoja sake, kad 5 metams g.gif Butu reikeje rugpjuty isimt arba keist, bet nesulaukiau rugpjucio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.

As ir pastojau su spirale doh.gif Spirale is karto iseme. Dabar 6-7 savaites, kaip suprantu baisiausias laikotarpis iki 3 men. Tikiuosi , kad persileidimo nebus unsure.gif
Atsakyti