labukas visom man yra jau 19 sav. pastojau su spirale niekas jos man neiiseme begant laikui man pasidare blogai pradejo susitraugineti gimta ir toks skausmas buna ir dar kraujuojiu nu nera kad butu vien kraujas nu ten maisyta su isskirom ,,,,gulejom savaite ligonineja tai man pasake reikia laukti vaistu jokiu nera .... tai jau 2 saaite kaip susitraugineja gimta ir kraujuojiu bet skauda jau netaip baisiai geram magni ir folio rug. bet nezinau ka daryti kad viskas butu gerai
QUOTE(zydrune viktoraviciene @ 2010 06 28, 22:15)
labukas visom man yra jau 19 sav. pastojau su spirale niekas jos man neiiseme begant laikui man pasidare blogai pradejo susitraugineti gimta ir toks skausmas buna ir dar kraujuojiu nu nera kad butu vien kraujas nu ten maisyta su isskirom ,,,,gulejom savaite ligonineja tai man pasake reikia laukti vaistu jokiu nera .... tai jau 2 saaite kaip susitraugineja gimta ir kraujuojiu bet skauda jau netaip baisiai geram magni ir folio rug. bet nezinau ka daryti kad viskas butu gerai
Labas.
Ojej,o ką sako ginekologė? Iš viso, kaip ta spiralė gali kartu su lelium ten būti?
spirale nera gimtoje o salia ji yra daktarai nieko negali man padeti gali viskas buti gerai arba gali buti persileidimas
QUOTE(zydrune viktoraviciene @ 2010 06 28, 23:06)
spirale nera gimtoje o salia ji yra daktarai nieko negali man padeti gali viskas buti gerai arba gali buti persileidimas
Na, gerai, kad dar yra du variantai, o ne vienas. Šiaip jau nemažasa nėštumas ir reikia stebėti save, o gal ir ligininėje pagulinėti. Čia jau gydytoja turi viską pasakyti.
Belieka tikėtis, kad viskas bus gerai. Pasidomėk, ar dar yra tokių mamų, kiurios tokiu būdu pastojo, tikrai bus aiškiau.
o kaip taip is vis atsitiko?negi daktarai negalejo jos isimti kai buvo tik kelios savaites uzjauciu,mergyt tave.laikom kumstukus uz jus abu
nu kaip pastojom sake kas spirale nemaiso vaikui augti bet kad negerai darosi man ziuresim ka rytoj pasakys daktare man
o kokia spiralė?
QUOTE(Daiva41 @ 2010 06 29, 10:23)
O as galvojau, kad su spirale saugiausia
as irgi taip galvoju ir zadejau detis po gimdymo.
varine spirale nepamenu pavadinimo .... juk niekas neapsaugo 100% bet labai mazai kas pastoja su spirale
juk pakraujuojama ir be spirales
Nehormonine spirale turincioms moterims pastojimo rizika 1 is 100 per metus, o su Mirena (spirale su hormonais) 1 is 1000 per metus.
O siaip kiek raso infromaciniame lapelyje tai pastojus spirale geriau istraukti- tuomet ivyks persileidimas arba leliukas vystysis toliau, taciau kiek zinau kai kuriais atvejais spirales neistraukia- tuomet gresia prieslaikinis gimdymas, gali buti kitu komplikaciju- o kartais is viskas buna gerai
O siaip kiek raso infromaciniame lapelyje tai pastojus spirale geriau istraukti- tuomet ivyks persileidimas arba leliukas vystysis toliau, taciau kiek zinau kai kuriais atvejais spirales neistraukia- tuomet gresia prieslaikinis gimdymas, gali buti kitu komplikaciju- o kartais is viskas buna gerai