QUOTE(Dovis @ 2010 06 29, 11:51)
Kas turit kokiu minciu del albumo? Nesinoretu,kad kiekviena tam albume turetu savo albuma? Man taip
Nes dabar ten lengvas bardakelis, labai daug fotkiu. Galeciau sukurti kiekvienos nikui albuma, perkelciau fotkes ir visom
senbuvem duosiu prisijungima. Galesit pacios savo foto kelti, trinti ir tvarkytis. Nes kartais turiu laiko tik permesti tema. Kaip mintis mano?
Sukurus privatu albuma,
prasalaiciai be prisijungimo nematys. Nors nesi garantuotas,kad tarp cia esanciu neivyks koks roziu karas ir tad afotkes bus paviesintos
Kazi,koks mano statusas
Ne senbuvis tai jau tikrai,nu bet tikiuosi kad jau ir ne prasalaitis,a
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 29, 12:49)
Galima ir taip. Bet pagal
ką bus sprendžiama, ką laikyti senbuvėmis? Kelių nuotraukų, kokio karoliukų kiekio, kokio prabendrauto laiko reikės naujokėms, kad galėtų gauti prisijungimą?
O šitie visada gerai
Kažin, kokia vieta pvz. Vilniuje būtų troliškiausia?
va va,man cia padai svyla
Troliskiausia vieta vilniuj-na,reiks 3 vietas manau minimum skelbti
QUOTE(Yell @ 2010 06 29, 13:42)
Keletą naujų troliukų turiu ir vieną
naują šeimos narę...
o va cia tai as jau is koto kone isvirtau tokia seimos trole pamacius.Nu nereali kaciukaite.Nereali tiesiog.Gaila,Yell,kad tu ne Vilniuj,prasyciaus sveciuosna,kad apie savo kates papasakotum,nes as visdar neapsisprendime,ko noreti-siamo-orientalu,ar devonreksiuko
Beje,ar pameni,ka esu is taves gavusi pries 1.7 metus kazkur?Labai miela dalyka...
Papildyta:
QUOTE(Yell @ 2010 06 29, 13:42)
Keletą
naujų troliukų turiu ir vieną naują šeimos narę...
Puikiai karoliukai pakeite seimininke-labai graziai isipaise i tavo apyranke-sveikinu