Labas rytas suraitytas, nelabai ryškiai, bet ryte dar akys neoratrintos, rodaus ir aš: vakar buvo diskusijų metu nustatytas tiniklas - dar laukiu dovanos, kuri pakeis vaidzą, bet labai laukiu jūsų nuomonių:
Dasha, nuostabu Juk cia troliai, taigi kitaip ir but negali Tik nuotrauka tai nelabai, gal saules pritruko
QUOTE(nidalaura @ 2010 07 08, 07:33)
Dasha, nuostabu Juk cia troliai, taigi kitaip ir but negali Tik nuotrauka tai nelabai, gal saules pritruko
Oj ankstyvas rytas, nebuvo saulės šiandien Kaune - apsiniaukę iš pat ankstyvo ryto. Plius pamigau, tai teko greit suktis. Dar numatyta vieta levandors dryžiams - laukiu dovanų
Labas rytas,
Dasha visai gera pradzia
Dasha visai gera pradzia
QUOTE(Laivite @ 2010 07 08, 07:59)
nelabai ir bus daugiayu nebent teks grandinę pirkti Nes su meksikonu, kuris tinka, bo jo akis fiolecetava - ims spausti rimtai. Grandinę pirkčiau, bet noriu 2 kankolų nemokamų o bet tačiau - užsegimo man ketvirto nereik.
Kaip čia gražu
Tęsiu savo seniai duotą pažadą parodyti iš vokiečio atkeliavusią gėlę -plunksnelę ir pilkąją prizmę
o čia kita puse
Tęsiu savo seniai duotą pažadą parodyti iš vokiečio atkeliavusią gėlę -plunksnelę ir pilkąją prizmę
o čia kita puse
Kokia prizmė graži kaip dūminis kvarcas tokia, super. O tas baltas tai nefritas? Ėmė ir patraukė mane "ant jų" o taip spjaudžiau..
Dasha, ačiū. Man tai ta pilkoji prizmė labiau ruda ir tikrai kažkiek panaši į dūminį kvarcą. Taip ten nefritas. Realiai jis balstas bet turi tokį švelnų žalsvai pilką atspalvį. Man tai jis dar neatradęs savo tikrosios vietos...lyg ir tinka - patinka, lyg ir ne.
QUOTE(Bitelė @ 2010 07 08, 08:43)
Dasha, ačiū. Man tai ta pilkoji prizmė labiau ruda ir tikrai kažkiek panaši į dūminį kvarcą. Taip ten nefritas. Realiai jis balstas bet turi tokį švelnų žalsvai pilką atspalvį. Man tai jis dar neatradęs savo tikrosios vietos...lyg ir tinka - patinka, lyg ir ne.
Man jis saldainį kažkuo primena.
QUOTE(Bitelė @ 2010 07 08, 09:28)
Kaip čia gražu
Man tai sarvuotis labai ir ta gelele,
Bet jau bite kaip gerai atrodo -as turiu ir nededu,reiks pabandyt
Dasha,graziai spalvu derinys isrodo ant apyrankes