Pasirodau ir aš su naujaisiais gyventojais. Stikliukų paskutiniu metu visai nebeperku, tik gaunu dovanų, tai kitos spalvos nukeliavo ant odinukės, nuo šitos manau greit keliaus ir mėlynieji karoliukai. Ačių merginoms už organizuotą užsakymą iš diamonds, tik šiandien paėmiau savo eskimo veiduką iš pašto.
Sorry už kokybę, tik pradedu mokintis naudotis naujuoju fotoaparatu.
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 07, 18:24)
ir matau daug daug akmenu
Dekui taip akmenai man patinka labiausiai , siuo metu susiveriau nepilna nes patinka kai daugiau matuosi apyrankes graziai zvilga sauluteja.
Skubu viska skaityti ka praleidau.
QUOTE(Twitter @ 2010 07 07, 18:31)
Pasirodau ir aš su naujaisiais gyventojais.
Dziaugiames ir mes kartu su tavim...
QUOTE(Twitter @ 2010 07 07, 18:31)
Pasirodau ir aš su naujaisiais gyventojais.
eskimo veidukas liuksiskas,ir karoliai kiti faini, dar keisi ir keisi manau
Aš tą eskimo veiduką matau pirmąkart Kaip anksčiau tokio grožio nepastebėjau
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 07, 19:27)
Aš tą eskimo veiduką matau pirmąkart Kaip anksčiau tokio grožio nepastebėjau
kazkaip man atrodo kad kitoj pusej tupilakas sedi, gal klystu
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 07, 19:30)
kazkaip man atrodo kad kitoj pusej tupilakas sedi, gal klystu
Nu, mano tupilake kitoj pusėj eskimas nesėdi...
Oficialiai tai parašyta Tupilakas, o aprašyme, kad eskimo galvos. Kadangi auginu šiaurinuką šunį, tai man šitas karoliukas eskimas vadinsis.
http://www.diamonds4...lak-p-2437.html
http://www.diamonds4...lak-p-2437.html
Pažiūrėjau nuotrauką, ir aišku: pirmus du veideliu įsidėmėjau, o tą trečiąjį, kuris apyrankėje toks ryškus, pasirodo, ir pamiršau...
QUOTE(Twitter @ 2010 07 07, 19:41)
Oficialiai tai parašyta Tupilakas, o aprašyme, kad eskimo galvos. Kadangi auginu šiaurinuką šunį, tai man šitas karoliukas eskimas vadinsis.
sakiau sakiau buvo ir man uzkliuves sis karolis kazkada
nesekme kiek rasau vis dingsta tekstas istrynu dziaugiuos visu naujai isigytais karoliukais ka galiu pridurt kad Palangoj minejo kad turi dar meksikietiska uzsegima, ir Klaipedoj labai grazus Labradoritas su auksu spindesiu is abieju pusiu.
O cia mano nepritape karoliukai rasykit i as jai kuriai patiks -
O cia mano nepritape karoliukai rasykit i as jai kuriai patiks -
nu bet cia tai gera minti Dzaska pakiso , reik ir man pasirodyt ir prisistatyt , kad tikrai nesioju troliu apyranke, ir paskui jau sutikta busiu pakalbinta forumieciu , ane Kikirike . o beto neaisku, jei meetas ivyktu Vilniuj, ar pavyktu ten sudalyvaut, va
imetu fotke, kur radau, kad truputi matosi geletoji troliu apyranke
imetu fotke, kur radau, kad truputi matosi geletoji troliu apyranke