Erilukaha labai gražu. Matau nelabai turi ką veikt, papostink kas tavo manymu derėtų man prie mėlynos vasaros
QUOTE(Dasha @ 2010 07 07, 15:49)
Erilukaha labai gražu. Matau nelabai turi ką veikt, papostink kas tavo manymu derėtų man prie mėlynos vasaros
Nu jo...miegojo, bet jau sukilo... Spiegia va i koja insikabines, vienas...o kitus i lauka reik isruost...tai kai aprims, paziuresiu...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 07, 15:14)
Man tai uzgavienes labiausiai dera su siais...:
Tikrai dera, tik bėda, kad nė vieno iš jų neturiu
Na ir aš neturiu ką veikti, laukiu, ar macrow atsilaisvins viena unika, tai irgi paporinsiu Dashai.
Prie mėlynos vasaros labiausiai dera retirintos dvigubos gėlės bei visas violetinis komplektas
Dar šitas, lietuviškai vaiskūs melsvi purslai:
Iš ypač seno antikvaro tiktų purple blue braid:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 15:57)
as ir macrow sedziu, kuri unika, gal as rezervavus?
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 07, 14:54)
Nu jo...miegojo, bet jau sukilo... Spiegia va i koja insikabines, vienas...o kitus i lauka reik isruost...tai kai aprims, paziuresiu...
Nebėr tų gėlių, tai reik reiškias rinkinį imt. Aš kažkaip noriu ryškios : tai nusiirkau fiolecetavą nefritą - bet alyvinį švelniai, plienas auksiniam geltony - aš jį net sapnavau su vasara kartu ir auksinę ola. Gal dar žydrą dykumą dėsiu - ji tokia melsvai violetiniai kažkokia
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 07, 16:11)
Šita:
QUOTE(Laivite @ 2010 07 07, 14:16)
Pasirodom su dukrytes apyranke kuri jau baigta
labai zaisminga apyranke mazajai princesei
Na ir aš neturiu ką veikti, laukiu, ar macrow atsilaisvins viena unika, tai irgi paporinsiu Dashai.
Prie mėlynos vasaros labiausiai dera retirintos dvigubos gėlės bei visas violetinis komplektas
Ojei super , zinai kaip taip susidelioji, tikrai vaizdelis matosi is kart... net ir uzsizarazint galima...
[quote=Erszebeth,2010 07 07, 16:14]
[/quote]
Šita:
[/quote]
na taip, bet as ja atlaisvinau pries 20 min gal ot ko nesakei anksciau buciau paemus
[/quote]
Šita:
[/quote]
na taip, bet as ja atlaisvinau pries 20 min gal ot ko nesakei anksciau buciau paemus
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 07, 16:18)
Dabar kabosiu ir lauksiu, kada sistema atlaisvins
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 16:19)
turetu neuzilgo manau
man ji labai grazi, bet ismeciau, nes neturesiu pagalvojau prie ko derint jau
nu bet zinai Erszebeth dar tyliai apie tave pagalvojau, kad tau tiktu ji, bet pasiziurejau kad ner taves forume, ir ismeciau, nu bet
dar turiu sitas rezervavus, bet man tos geltonos nereik siaip grazi, o ta kita tiktu prie turkio prizmes pagalvojau
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 16:19)
Nu jus duodat...