O tai jei mano albumo nėra tai aš jau prie naujokių priskirta? Na taip, savo apyrankę nusipirkau tai neseniai, bet plepu su visomis jau labai seniai, net pati nebepamenu nuo kada... senbuvės gali patvirtinti
QUOTE(rita7777 @ 2010 07 07, 10:44)
O tai jei mano albumo nėra tai aš jau prie naujokių priskirta? Na taip, savo apyrankę nusipirkau tai neseniai, bet plepu su visomis jau labai seniai, net pati nebepamenu nuo kada... senbuvės gali patvirtinti
Manau, reiškia tiesiog tai, kad tavo kol kas dar nėra tiek nuotraukų, jog reikėtų atskiro albumo O tave prisimenam tikrai nuo seniai
Va mano naujoji unika:
Ir derinys su ja, tik nežinau, kas čia man nepatinka
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 10:56)
Va mano naujoji unika:
tavo unika nuostabi , labai grazus karolis, ir dera sioj apyrankej
is kokio pardavejo papirkai jei nepaslaptis?
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 07, 11:00)
tavo unika nuostabi , labai grazus karolis, ir dera sioj apyrankej
Dėkui Pardavėjas gallet1950
Jo parduotuvė
Mergaites, as dar is senesniu temu bandau foto surinkti. Dedu ir tu kurios jau turi prisijungima. Tai susiziurekit,kad ko nepridirbus buciau, kad nesikartotu foto. Nes patikrinti as jau laiko tikrai neatrasiu Seima ir taip jau saukia mamos
QUOTE(Tacita @ 2010 07 07, 10:25)
neiliesk nieko-duok pasigrozet
Jau tikrai...isimt matote...spesim visada...
Ka tik gryzau is musu albumelio... Kiek nematytu nuotrauku pamaciau...kaip as jas buvau praleidus...nieko nesuprantu... jau grozis...o foto kokybe,..
griuk negyvas
O as tai irgi viena kankola papirkau... Va taip gryzau, ir ta pacia diena...emiau ir papirkau... tik nesakysiu koki...reik sulaukt...ba taip ilgai eina is tos amerikes... Bet jis manys lauke...as penkes dienas stebejau aukcijona...o paskui emiau ir isvaziavau, paskutine diena...o interneto ni ma, nos kompa viska pasiiemus buvau...Nu galvoju reiskia ne mano...bet ka jus galvojat, gi ziuriu, aukcijona per naujo paskelbtas...ir liko ti dvi valandos... Tai nei dziaugtis noriu, nei ka...kai rankoj laikysiu,tada, ir pasidziauksiu... Bet galiu tik pakuzdet,...tai mano issvajotasis...kuriu galeciau turet be le kiek...ir pirksiu dar kai tik aptiksiu...
QUOTE(Dasha @ 2010 07 07, 09:44)
Na, kas traukiat į Megą dalyvaut kamuolio lošime?
Trauksiu vakare šiandien, nes vistiek magistro noriu, tai ko nepasinaudot proga
Nekokia šiandien diena ...
Papildyta:
Ačiū Ragana_ už adresiuką Belieka susisiekti su drauge ir tikėtis, kad ji dar dirba
QUOTE(borooze @ 2010 07 07, 11:37)
Nekokia šiandien diena ...
Tu apie ora...Man tai vis vien...maniskis vistiek serga...eina dantai, visi urmu... vezimo kaliosus papylem...reik remontan vest...tai man tas oras neaktualu...
Ir negundyk tu su tuo magistru, ba ir as leksiu pirkt... Bet ai ties, man nepriklauso...tu juk du apsigynei, as tik viena...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 10:56)
Manau, reiškia tiesiog tai, kad tavo kol kas dar nėra tiek nuotraukų, jog reikėtų atskiro albumo O tave prisimenam tikrai nuo seniai
Na nuraminai tada, o jau buvau išsigandus nes pamačiau kad ne aš viena dvi nuotraukas tik turiu, bet kitos turi albumą, tai sakau negi dabar jau mane ėmėt ir nurašėt į pradinukės statusą
Va jau matau ir albumas yra pakėliau vėją ir išsikovojau ačiū Dovis!
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 07, 11:40)
Ir negundyk tu su tuo magistru, ba ir as leksiu pirkt... Bet ai ties, man nepriklauso...tu juk du apsigynei, as tik viena...
Na kur jau nepriklauso??? Turėk sąžinės taip kalbėti priklauso ir tikrai priklauso!!! Ką tada man sakyti, aš tik bakalaurą gavau, o tas karolis ant mano apyrankės pūpso ir mane džiugina
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 07, 11:40)
Tu apie ora...Man tai vis vien...maniskis vistiek serga...eina dantai, visi urmu... vezimo kaliosus papylem...reik remontan vest...tai man tas oras neaktualu...
Ir apei orą ir ne apie orą, nuotaiką kaip kažkas paka....s butu salia, nesiseka kakažkaip O magistras priklauso tai prašom lėkt pirkti... Beje Megoje kiek prisimenu su Megos kortele -15 proc? ar 10? Šnd savo patinui pasakiau, kad vakare važiuosim sidabriuko, tai galvojau nužudys žvilgsiu, tipo jo prašau ir išvis Einu pameigot, nes šianakt nemeigojau, rašiau darbą... :/
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2010 07 07, 11:47)
Na kur jau nepriklauso??? Turėk sąžinės taip kalbėti priklauso ir tikrai priklauso!!! Ką tada man sakyti, aš tik bakalaurą gavau, o tas karolis ant mano apyrankės pūpso ir mane džiugina
va va paklausyk dar vieno protino žmogaus
jau radau Megoj -10
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 07, 11:27)
Bet galiu tik pakuzdet,...tai mano issvajotasis...kuriu galeciau turet be le kiek...ir pirksiu dar kai tik aptiksiu...
Viščiukas kiaušinyje?
QUOTE(rita7777 @ 2010 07 07, 11:47)
Na kur jau nepriklauso??? Turėk sąžinės taip kalbėti priklauso ir tikrai priklauso!!!
Nu va...teks turbut pirkt...
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 07, 12:03)
Viščiukas kiaušinyje?
kur