QUOTE(Fontenay @ 2010 07 05, 00:00)
Tai va, taip beplepedama prie stendo pamaciau viena mergyte su mama, atkreipiau demesi i dukrytes apyranke, nugi ji visa is kinieciu, is karto pagalvojau kurios forumietes dukra ja turi, bet kazkaip nepatogu nei klaust nei sakyt, bet pas mamyte pamaciau ant kaklo verini is akmenu, velgi prisiminiau, kad Erilukaha buvo idejus foto ir minejus kad niekada nenusiima sio verinio. Ir ka jus manot, susitikom su Erilukaha pirma karta. Labai sauni ir grazi mamyte ir jos vaikuciai
. Ot sakau pasaulis mazas...
Is kart prisiminiau jos verdama troliska sriuba, na i troli ji nepanasi visai
, malonu buvo susipazint Erilukaha
Bandau skaityt is eiles...
Man irgi labai malonu, buvo susitikt, ir susipazint
As irgi stovejau, ir galvojau,nu tikrai tu...nors nepazystu, bet nujauciu...ir nedrystu uzkalbint...
Ir paskui taip i apyranke dirst..o gi visa is geliu...
nu galvoju tikrai tu...bet vistiek nedrystu, kazkokia, kaip mazvaike...nebutum uzkalbinus, tai taip ir neuzkalbinus buciau...
I senatve kukli emiau darytis
...
O as pasakysiu, koki man ispudi paliko tavo seimyna... Fainuoliai vaikuciai...ir saunus vyras... nu tikrai, tokiu reik paieskot...ji ten tupineja apie stenduka, plepineja, o jis ne burbtelna...nei zaibuoja...nu toks gerietis...ir negana to,dar vaikiukus daboja... Nu linkiu,kad nesugestu, o kitom forumietems linkiu tokiu geru ir supratingu vyru....
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 06, 20:00)
O jei...
sitos foto nerodysiu dukriukui, ji gi sake kai surinks kiniecius, tai rinks sarvuocius....
Cia itariu kvepia, nauju uzkratu...
geriau net neziuresiu...
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 07 06, 21:26)
Na ką gi, rodau ir aš savo papildytą vasarinę apyrankę:
Labai gaivi...vasariska...nuotaikinga...
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2010 07 06, 23:01)
Na ryt reikės kelt sparnus į Megą, o ten vieną dieną vyks tas žaidimukas?
Nu raso,kad tik ryt....
O pamenat, kai buva ta akcija, kai uz kiekviena ceki megos , eit reikejo pas troli, loterija, buvo...as negirdejau, ar kas nors ka laimejo...