Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Koks pats gražiausias Trollbeads akmuo? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tacita @ 2010 07 06, 16:35)
Ir nieko cia baisaus,-ka,LT pagaminta tai jau ne lygis?manau dar ir koks lygis thumbup.gif .Pasisakiau ax.gif

Niekur nesakiau, kad nelygis, ten kontekstas kitas. Ta prasme, kad jie oficialiai Lietuvoj gamina, ne kaip tas amerikonas... Nors po teisybei, ir amerikonas nežinom, ką su jais darys - gal suvers karolius ir bobai duos biggrin.gif Sakys, sėdi per dienas ybėjuj, medžioji tą amber, pasakiškus pinigus moki, te tau amber iš pačio amberyno, eik sriubos virt.

Ir aplamai tai nustebau. Buvau šiandien toj kontoroj, kur buvau nuorodą įmetus, kur lietuviškais gintarais prekiauja, nežinau, ar ta pati, kur Erilukaha Klaipėdoj matė, ar kita (ta yra Klaipėdos Akropoly). Bet internete jų gintarai po 16, o parduotuvėj - po 19, keisti žmonės. Kas labai nustebino, tai kad jų skylutės nevienodos - yra didesnių, o yra tokių mažų, kad net ant jų grandinėlės neužtelpa (ant trolinės, manau, eitų laisvai). Tai su kuo jie gręžia tada, kad taip gaunasi? Su kaulu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 07 06, 17:31)
Velnias man neateina jų naujeinlaikraščiai sad.gif už kiek pirkti galima ? smile.gif kamuolio norėčiau  drinks_cheers.gif
šiandien apsilankiau pas fotoaparatą tongue.gif nelabai aš fotografė, bet esmė matyt tongue.gif mano turto:

Nezinau, bet ka...stopery pvz. mirksiukas.gif
Nu visai geras fotografas, ar tu cia maivaisi... g.gif
O be to...zvakiu neuzdektu negalima laikyt... Reik uzdekt rolleyes.gif ir uzgesint,...ir tik tuomet laikyt...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 07 06, 18:14)
nežinau, ar ta pati, kur Erilukaha Klaipėdoj matė, ar kita (ta yra Klaipėdos Akropoly). Bet internete jų gintarai po 16, o parduotuvėj - po 19, keisti žmonės.

Net nezinau, kai pamaciau susnervujau, nors anksciau buvau jau macius sia parde ...bet buvau primirsus...o tuo labiau ka ten pirksi aklai..., o va Klaipedoj, jei tokie patys, tai tada brangesni...nes 22lt kainuoja...o facetuoti 27lt...tai ar cia tie patys...ar tik ankainis, kaip prie juros didesnis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 06, 18:30)
Net nezinau, kai pamaciau susnervujau, nors anksciau buvau jau macius sia parde ...bet buvau primirsus...o tuo labiau ka ten pirksi aklai..., o va Klaipedoj, jei tokie patys, tai tada brangesni...nes 22lt kainuoja...o facetuoti 27lt...tai ar cia tie patys...ar tik ankainis, kaip prie juros didesnis... g.gif

Pala, tai gal ten ne tie? Jų parduotuvė ta:
http://www.akmenelia...uotuves-p3.html

Bet kažkur dar mačiau, jei bogu, mačiau. Sakau, net Gdanske mačiau, ten gi irgi palei Baltiją, tai jie irgi gintarą stumia kaip Palangoj...
Atsakyti
Parduodu savo du nepritapelius trollstone ir unika, rasykit i AZ:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 06, 16:19)
Lindexsas ar odinuke g.gif ... Lindex tai labai neblogai, as cia apie vaikiskus...man tai labai patinka...O mazyliams tai is vis nerealus rubeliai...biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi ten dažniausiai apiperku mazgę smile.gif

QUOTE(borooze @ 2010 07 06, 17:31)
šiandien apsilankiau pas fotoaparatą tongue.gif nelabai aš fotografė, bet esmė matyt tongue.gif mano turto:

Kiek daug meškiukų thumbup.gif

Aš buvau Panoramoje, už lipdukus pasiėmiau mini žalią šarvuotį biggrin.gif Psio, manija įsibėgėja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 liepos 2010 - 18:05
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 06, 19:04)
Aš buvau Panoramoje, už lipdukus pasiėmiau mini žalią šarvuotį  biggrin.gif Psio, manija įsibėgėja  doh.gif  lotuliukas.gif

Rodyk, bo man gražiausi stikliukai - šarvuočiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 07 06, 18:14)
Niekur nesakiau, kad nelygis, ten kontekstas kitas. Ta prasme, kad jie oficialiai Lietuvoj gamina, ne kaip tas amerikonas... Nors po teisybei, ir amerikonas nežinom, ką su jais darys - gal suvers karolius ir bobai duos biggrin.gif Sakys, sėdi per dienas ybėjuj, medžioji tą amber, pasakiškus pinigus moki, te tau amber iš pačio amberyno, eik sriubos virt.

nemanau kad zmonai duos-iskis ebay garantija.

Erszebeth,rodyk mini sarvuotuka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 06 liepos 2010 - 18:25
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 06, 15:19)
Lindexsas ar odinuke g.gif ... Lindex tai labai neblogai, as cia apie vaikiskus...man tai labai patinka...O mazyliams tai is vis nerealus rubeliai...biggrin.gif

Apie Lindexą wink.gif aš ten niekad nepirksu, bet apsilankysiu apsižiūrėt.

O po draugių vizito mano apyrankė pasipildė gražuole vasara wub.gif tik kad prie jos nelabai turiu ką derint, mano dauguma žalsvi melsvi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 07 06, 19:25)
nemanau kad zmonai duos-iskis ebay garantija.

Tu labai skeptiška, reikia tikėti žmonėmis bigsmile.gif Žmonėmis amerikonais irgi bigsmile.gif Nu gal jis, tarkim, žmoną myli karštai? Arba net visas dvi? Arba net visas tris ir meilužę, ir visas myli karštai, ir nuo jų prašomų bydsų baigia į bankrotą sueit, o dabar duos visoms po vieną visomis progomis ir bus sau visas sutaupęs? bigsmile.gif

Nu o gal ir iškiš ebay biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 06, 19:10)
Rodyk, bo man gražiausi stikliukai - šarvuočiai  thumbup.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 07 06, 19:25)
Erszebeth,rodyk mini sarvuotuka bigsmile.gif

Na gerai... Gal nesupyks to oranžinio unikiuko šeimininkė, kad parodysiu kartu su juo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 06, 19:40)
Na gerai... Gal nesupyks to oranžinio unikiuko šeimininkė, kad parodysiu kartu su juo  blush2.gif

Žinoma nesupyks, tik su nekantrumu lauks wub.gif Ačiū labai labai Tau 4u.gif
Atsakyti
Oo koks nemažas tamsus kraštelis, labai gražus tiek žalias, tiek unika good.gif
Atsakyti